Döntött a FOX: 6 évad nem elég a 24-ből

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tényleg faxság volt már ez az évad (meg az ötödik nap második fele is), többször röhögtem rajta, mintsem izgultam volna, hogy mi lesz <#nevetes1>

barnie1990
Itt az igazság.Nézzetek Simpsons-t,én is nemrég kattantam rá,és nagyon tanulságos tud lenni,vicces és meglepõen jól foglalkozik a valós élet problémáival.Míg lesz Heroes S02,addig lesz mivel szórakozzak.

Zene nélkül mit érek én?

Jah, kivéve bullettproof bauert
nekem bejön, kedvenc sorim, tetszik hogy 2 évadonként cserélõdik az egész szereplõlista, mert nem kimélnek senkit a forgatókönyvirók 😊
"Ugy latszik a Heroes utan a 24 is dupla resszel fog vegzodni. "

a heroes szimpla résszel végzõdik.
Nem kell ahhoz két nap, elég 1 is.
Ugy latszik a Heroes utan a 24 is dupla resszel fog vegzodni. En nagyon vartam a 6. evadot, de most a Heroes viszi a palmat nalam. BOOMM
Sanyix
Zír 😊
És elvileg 21. én jön az utsó két rész a 6.-ból, aztán akkor elkezdem nézni, és két napig csak 24 nézés lesz 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

jaja, már 18 éve csak egy értelmes sorozat van. a simpsons.
Griphons
A FOXon mostanában csak egy értelmes sorozat megy és az nem a 24. De nem is a PrisonBreak (broáf...)

"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity

Nem akarok Spoilert de akkor ezzel arra célzol hogy a 6. évad nemigazán olyan nézhetõ mint az elõzõrészek?
Eddig mindet láttam és a hatodiknak is megvan minden része csak egyszerre fogom megnézni az egészet mert nemtudnám hétrõl-hétre kivárni a részeket.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Hihetetlen, hogy akkor kezdett el nõni a nézettsége, mikor elkezdett totális faszságba átfordulni a sorozat.
InfectedMann
Sejtettük!

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"