13
-
Kajika #13 tényleg faxság volt már ez az évad (meg az ötödik nap második fele is), többször röhögtem rajta, mintsem izgultam volna, hogy mi lesz
-
#12 Itt az igazság.Nézzetek Simpsons-t,én is nemrég kattantam rá,és nagyon tanulságos tud lenni,vicces és meglepően jól foglalkozik a valós élet problémáival.Míg lesz Heroes S02,addig lesz mivel szórakozzak. -
Wittgen #11 Jah, kivéve bullettproof bauert -
ginew #10 nekem bejön, kedvenc sorim, tetszik hogy 2 évadonként cserélődik az egész szereplőlista, mert nem kimélnek senkit a forgatókönyvirók :) -
winnie #9 "Ugy latszik a Heroes utan a 24 is dupla resszel fog vegzodni. "
a heroes szimpla résszel végződik. -
saba30 #8 Nem kell ahhoz két nap, elég 1 is. -
DagadtNinja #7 Ugy latszik a Heroes utan a 24 is dupla resszel fog vegzodni. En nagyon vartam a 6. evadot, de most a Heroes viszi a palmat nalam. BOOMM -
#6 Zír :)
És elvileg 21. én jön az utsó két rész a 6.-ból, aztán akkor elkezdem nézni, és két napig csak 24 nézés lesz :D -
winnie #5 jaja, már 18 éve csak egy értelmes sorozat van. a simpsons. -
#4 A FOXon mostanában csak egy értelmes sorozat megy és az nem a 24. De nem is a PrisonBreak (broáf...) -
Boroskóla #3 Nem akarok Spoilert de akkor ezzel arra célzol hogy a 6. évad nemigazán olyan nézhető mint az előzőrészek?
Eddig mindet láttam és a hatodiknak is megvan minden része csak egyszerre fogom megnézni az egészet mert nemtudnám hétről-hétre kivárni a részeket. -
djukel #2 Hihetetlen, hogy akkor kezdett el nőni a nézettsége, mikor elkezdett totális faszságba átfordulni a sorozat. -
#1 Sejtettük!