13
  • Kajika
    tényleg faxság volt már ez az évad (meg az ötödik nap második fele is), többször röhögtem rajta, mintsem izgultam volna, hogy mi lesz

• barnie1990
    Itt az igazság.Nézzetek Simpsons-t,én is nemrég kattantam rá,és nagyon tanulságos tud lenni,vicces és meglepően jól foglalkozik a valós élet problémáival.Míg lesz Heroes S02,addig lesz mivel szórakozzak.
  • Wittgen
    Jah, kivéve bullettproof bauert
  • ginew
    nekem bejön, kedvenc sorim, tetszik hogy 2 évadonként cserélődik az egész szereplőlista, mert nem kimélnek senkit a forgatókönyvirók :)
  • winnie
    "Ugy latszik a Heroes utan a 24 is dupla resszel fog vegzodni. "

a heroes szimpla résszel végződik.
  • saba30
    Nem kell ahhoz két nap, elég 1 is.
  • DagadtNinja
    Ugy latszik a Heroes utan a 24 is dupla resszel fog vegzodni. En nagyon vartam a 6. evadot, de most a Heroes viszi a palmat nalam. BOOMM
  • Sanyix
    Zír :)
    És elvileg 21. én jön az utsó két rész a 6.-ból, aztán akkor elkezdem nézni, és két napig csak 24 nézés lesz :D
  • winnie
    jaja, már 18 éve csak egy értelmes sorozat van. a simpsons.
  • Griphons
    A FOXon mostanában csak egy értelmes sorozat megy és az nem a 24. De nem is a PrisonBreak (broáf...)
  • Boroskóla
    Nem akarok Spoilert de akkor ezzel arra célzol hogy a 6. évad nemigazán olyan nézhető mint az előzőrészek?
    Eddig mindet láttam és a hatodiknak is megvan minden része csak egyszerre fogom megnézni az egészet mert nemtudnám hétről-hétre kivárni a részeket.
  • djukel
    Hihetetlen, hogy akkor kezdett el nőni a nézettsége, mikor elkezdett totális faszságba átfordulni a sorozat.
  • InfectedMann
    Sejtettük!