8
-
stremix #8 Az nem kéretlen felugró reklám, és valsz nem is zavarhat téged h elolvasd a hsz-t. Blokkolnod sem kell. És csak itt jelenik meg, nem akkor amikor pl a moziműsor után böngészel. -
#7 Baromira utálod a reklámokat??? Akkor mi az mondat az URL címmel az aláírásodban? -
bakagaijin #6 Hmm, jó lenne ha végre el tudnák találni mit is keresek. Sokszor nem is találok, vagy csak EU-n kívül. Nem lehetne pl. olyat, hogy csak EU-s domain-re keressen, és lehetőleg auto fordítsa is le az aktuális ország nyelvére egy termékkereső? EU-ban huszonsok nyelven beszélünk, viszont vámunió van, tehát engem absz nem érdekelne, hogy az a cucc amit venni akarok honnan jön, csak találjunk már egymásra végre :P. Ebay-en elég sok olyan hirdetés van, ami 3-4 nyelvű (gyakran gépi fordítású), de ez még mindig messze van az EU hivatalos nyelveinek számától... -
wanek #5 Firefox jól beállítva, Adblock és NoScript támogatással, és no problemo.
A kéretlen reklám ugyanaz a kategória az én szememben, mint a leveleknél a spam. -
#4 Ja, ezzel én is így vagyok. Néha ránézek egy másik kolléga gépére, és elhűlök, hogy ezt ők hogy bírják. Már kb két és fél éve, hogy nem látok reklámokat neten (max nagy néha egy-egy cseles újat, arra a pár másodpercre, amíg le nem blokkolom), teljesen elszoktam tőlük. -
rendiboy #3 Én is baromira utálom a reklámokat és ha tehetem leblokkoltatom egy progival, mert unom már a beugró hülye flash alapú reklámokat is, amikor nem tudok végig olvasni egy cikket mert elé ugrik vmi. -
ensomhet #2 Az AdBlock is remekül teljesít. Néha más gépeket használva meg is lepődök, hogy másképp jelennek meg a weblapok mint ahogyan megszoktam :) -
HUmanEmber41st #1 Ehh LOL, Kaspersky bácsi elintézi az összes reklámot :)
Hogy én mennyire utálom a reklámokat