47
-
bandypappa #7 Na igen. Talán a disznókba és a szarvasmarhákba nem kéne ilyet változtatni, mert akkor csak fakérget rágcsálhatnánk. Meg az is hogy amcsiba fegyvertartás is járna a majmoknak, akkor nemsoká minden állatfaj lövöldözi a másikat. -
sgbo #6 változatlan...
Ez csak egy apró szelete a különbségekenek.
Arról hogy ez a Neuropsin miért felelűs, arról meg nem szól a cikk... -
Balu0 #5 "A mutációt átültetve a csimpánz DNS-be ugyanazt a hatást váltotta ki, mint az embereknél, beindította a kettes típusú neuropsin termelését."
Nagyon kiváncsi lennék annak a tesztpéldánybak az értelmi képességeire amin elvégezték a kísérletet.
-
Praetor #4 Addigra esze is lesz, hogy ne adja haza a fizetését. :D
Meg elkezd majd emberi jogokat követelni. És mi még a román vendégmunkásoktól féltünk... :P -
babajaga #3 "Miért van olyan hatalmas előnyünk mentális és nyelvi képességek terén majom rokonainkkal szemben, miközben az ember és a csimpánz génállománya közel 99 százalékban megegyezik"
Na azért én nem látok olyan kurva nagy előnyt, sőt némelyik ember mintha hátrányos helyzetű lenne rokonainkkal szemben. -
Celeborn #2 Nem vagyok Majmok bolygója rajongó, de azért ez valóban durván hangzik. Azért ne vigyék túlzásba az ilyen irányú kísérletezést. :) -
#1 Beültetem a kutyámba, pár év múlva elküldöm magam helyett dolgozni, és többet fog nálam keresni...
Vicces világ ez amiben élünk