7
-
#7 Itt, ebben a cikkben az a LOL, (nem a szerző tehet róla), hogy a piackutatónak teljessen igaza van abban, hogy ez lehet(NE) a jövő iránya, csakhogy, amit éppenhogy megemlít, a megfelelő lefedettség, ami a jelenlegi kiépítés mellett szinte kizárt. Kell neki jó nagy sávszél, 6-8 mega, ami elég jól leszűkíti a lehetősségeket. Ennél még jobb, hogy ugye, a "T" csoporton belül (a többit nem ismerem) nagyon sok lelkiismerettlen manager van (másfajtával alig találkoztam eddig), akik mindent megigérnek, hogy legyen egy szerződésük, csak éppen az nem érdekli őket, hogy ebből SEMMI sem valósulhat meg! Volt olyan, hogy már akkor megigérték, hogy lehet IP TV-t létesíteni (ismerősnek), amikor még hivatalossan éppenhogy bejelentették, és elkezdődött a reklámozás, és oda, ahova még éppenhogy, de lehetett adsl, kb 1 megával. Rendessen utánna se nézett (szerintem) az üzletkötő, és erre alapoztak egy vállakozást (ismerős)! -
shabba #6 Ezeknek az adóknak gondolom szinte nulla licence díja lehet vagy lehet nincs így. Akkor viszont hibába vennék ki, alig változna a havidíjad. -
Szefmester #5 nálunk is itthon 3an nézünk összesen 25 csatornát a lehetséges 5xből.. röhej...
szép is lenne ha egy egy csatornára külön lehetne előfizetni.. lenne pár olyan amitől gyors tempóban elköszönnék csak hogy röhögjetek miktől: Kínai nemzeti TV, Orosz, Görög, Olasz, valami keresztény izé.. meg még van pár másik.. -
Lame #4 Az. Nem is ertem miert nem baszta mar meg oket valami fogyasztovedelmi szervezet. A mobil szolgaltatokra most legalabb rahuztak a roaming dijak miatt.
Az igy elsore nem tetszik ebben az IP tv-ben, hogy foglalja a net szavszelt. -
Yurij #3 Faby:Teljesen igazad van a csomagokal kapcsolatban.En is ezert dühüngök mert össz tiz csatorna van ami érdekel a többit nem is nézzük.Mindez havi 5000Ft ez a lehuzás nem más. -
Faby #2 Majd ha olyan kínálat lesz, hogy én dönthetem el, akár csatornánként, hogy mit akarok a csomagba, és mit nem (pl egy ismeretterjesztő csatorna miatt ne kelljen megrendelnem egy drágább csomagot, amiben számomra 20 érdektelen csatorna van), tehát összerakhatom a saját igényeimnek megfelelően a szolgáltatást, és normális minőségben jön (mondjuk 720p, nem agyontömörített szutyok, legalábbis az első tapasztalatok alapján még a normál analóg adás minőségét sem éri el elég gyakran), akkor majd elgondolkodom, hogy kell-e nekem IPTV. Ez talán sohasem valósul meg, így marad a saját antenna + DVD. A mai "műsorok" miatt úgysem érdemes TV-t nézni.
Mielőtt még valaki megvádolna: nem egy, hanem több ismerősnél láttam IPTV minőségét, TVnet és T-online egyaránt, hát nem voltam elragadtatva a minőségtől. A + szolgáltatások jók (timeshift, felvétel, videotár) de még nagyon gyerekcipőben jár. -
Torrent911 #1 szopacs :)