8
-
eax #8 Azert mintha szep csendben novekedne a T-Mobile forgalma is, kulonosen az utobbi par honapban: BIX stat -
Le Kurde #7 hát, ha olvas is, legfeljebb szánakozik ezen a hsz-en (feltéve, hogy komolyan gondoltad, amit írtál)
"...már előfizethető lesz a 7,2 Mbit/s-os maximális adatátviteli sebességet kínáló HSUPA-csomag is" - a HSUPA uplink irányban dobja meg az adatátviteli sebességet, annyi kapcsolódása van a HSDPA-hoz, hogy ez is a HSPA protokollcsalád egyik tagja. Utána kéne nézni... -
Cat #6 a T-Com része a T-Mobile, szóval csoportszinten teljesen mindegy, hogy a vezetékes vonalon, ADSL-en át netezel, vagy mobilon fizetsz elő rá. -
Godefroy #5 Na most a 8% az oriási?
-
#4 Na a T-Com(online)-nak annyi! Megmondtam régen, hogy lassan húzhatják a redőnyt az ostoba üzletpolitikájuk miatt! Hééé nem kéne ott leváltani valami kisá(a)gyú nagyfőnököt? Hahó!!! Olvas valaki a T-betüsöktől? -
#3 A valóságban azonban a letöltési sebesség ennél jóval kisebb. A Hartberg nevű település környékén elvégzett tesztben a kutatók például csak 236 Kbit/s-os maximális letöltési sebességet mértek.
Gondoltam hogy ez a Hartberg nem Bécs agglomerációjának elit része, de hogy erről a kis 3 vagy 4 utcás, picsányi hegyi faluról van szó? :) Itthon örülnénk, ha egy Vác szintű városban már lenne ilyen sebesség hasonló áron, de egyelőre szerintem jóideig marad a GPRS, ami a hegyekben már használhatatlan, mert térerő sincs. Nagyon le vagyunk maradva, mint mindenben.
-
Imi1 #2 Azért az árak is közrejátszanak ebben. 2500Ft/250mb 5000Ft/1Gb 12500F/20Gbyte, 250Ft-os euro árral számolva. Mintha nálunk másképpen alakulnának ezek a számok! :( one tarifák -
#1 A hegyvidékek miatt érthető az általános rádióhullám iránti vonzódás..