6
  • kabel15
    #6
    Helló!

    Kaptam 1 ipod-ot és zenéket szeretnék felteni rá.
    De sajna nem tudom hogy lehet.
    Valamilyen program kéne hozzá?
    Ha igen írjátok meg hogy honan tudom leszedni.
  • endale
    #5
    A pacemakereket zavarja a mobiltelefon, az mp3 lejátszó, a tv a rádió a villanykapcsoló, a villamos felső vezetéke, a magaslégköri ózonszint csökkenése stb. Olyanról még nem hallottam, hogy valaki meghalt volna emiatt. Kisebb kockázatot jelenthet, mint hogy elüli a troli. Minden mindenre hatással van. Lehet, hogy a szívbetegeknek egy ilyen hír elolvasása többet árt mint két tucat mobiltelefon.
  • Griphons
    #4
    "Érdekes, hogy a cikk végén is iPod-Pixmánia reklám van."
    Meg is kattintottam, hogy a fene vinné el...

    Manapság tényleg minden az elektronikus kütyük körül forog. esetleg el kellene gondolkozni azon, hogy a pacemakereket kellene megfelelő védelemmel ellátni.
  • zzebi
    #3
    Az tanulmany eredetileg megemliti, hogy bar csak iPod-okkal kiserleteztek, valoszinuleg az osszes tobbi lejatszonak is hasonlo a hatasa.

    Amugy az egesz tanumanyhoz egy amerikai kardiologus fia adta az otletet. Az apa ezutan csakugy poenbol probalta megmerni a lejatszo hatasat a pacemaker-ekre es igy talaltak ezt a tenyeg eleg riaszto hatast.
    A teljes sztori a Reuters honlapjan.

    A hir 4 napos, igy nem olvashattad ket hete. Vagy az index.hu mar a tanulmany elott tudta, hogy mirol fog az szolni. (Az index cikke 3 napos.)
  • Gerygrey
    #2
    Ugyanez a semmitmondó cikk kábé két hete lejött az indexen is, most ezt komolyan muszáj? Ájpod... báhh
  • DKm
    #1
    Szerinem tanulmányok nélkül is rá lehet jönni, hogy szinte minden elektronikus eszköz zavarhatja a pacemakereket. Legyen az bármilyen mp3 lejátszó, sőt például a mobiltelefonok biztos, hogy jobban zavarhatják. Egyébként boldog iPod tulaj vagyok, de ez a rengeteg Apple és iPod reklám már tényleg nem tesz jót az SG-nek... Érdekes, hogy a cikk végén is iPod-Pixmánia reklám van.