Videóüzenetek Orbán Viktor honlapján
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inkább örülni kellene hogy minél több csatorna nyílik arra hogy az embereknek felnyissák a szemét! Viktor soha nem verte át olyan csúnyán a választóit és élt vissza a bizalmukkal mint Fletó.
Akármennyire is gyûlölitek, õ az egyetlen aki helyre tudja rakni ezt az elk..rt országot.
1981 IBM intel 8088 4.77 MHz 16kbyte ram, 10MB Hdd, 5,25\" floppy drive, Monochrome monitor 83-gombos billentyűzet.
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
rossz elolvasni a cikk kommentjeit <#szomoru1>#szomoru1>
A
U.I.: Tomcat, mi lesz Veled?? Sebaj, Te meg majd vezeted a börtönlázadást.
Üdv.
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
Egyébként pártállástól függetlenül, dícséretes dolog hogy 2007-re a Fidesz is rájött hogy létezik az internet nevû dolog - ebben a szocik eddig fényévekkel lehagyták õket, lásd Gyurcsány-blog és a többi (persze, az olyan amilyen, inkább no comment, de van). És független szemmel nézve, technikailag ez az Orbán-oldal igazán színvonalasra sikerült, és szerintem egyedülálló a hazai politikai internetes tartalomban.
Ma a magyar emberek zömének tökelege van ebbõl a szarból, mert úgysem tehet semmit. Az országot már "elkúrták" és még jobban el fogják..
Nem akarjuk ennek bizonyítékát látni minden 1es nap! Pláne, vitatkozni sok idióta pártfanatikussal!
A politika hasonlóan undorító mint a nekropedofília animál kivitelben. Szerintem legalábbis.
Most itt nem akarom fikázni, -tkp. felsorolni a tetteit- Blairt, Orbánt v gyurcsányt, mert még akarok vacsorázni..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
"Ha valami elromolhat,akkor az el is romlik" Gigabyte X58A-UD5 ,i7 950, Radeon 6970 ,3x4GB DDR3 2000mhz ami sajna már nincs: A1200 030/50 1,2GB winyó 14"Multisync
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
A múlt héten én írtam is levelet a szekesztõségnek, hogy mi köze a tudománynak X csatornákon levõ sorozatok nézettségéhez, vagy hogy új sorozatot indítanak.
Erre visszaírtak, hogy van akit érdekel, de akkor nyissanak azoknak egy búlvár honlapot, és ne akarják eladni a technika és tudomány iránt érdeklõknek.
Erre azt írták, hogy akkor ne olvassak bele. Már bocsánat én RSS-t használok, és a thunderbird eltölti így is.
Szóval sajnos mostmár tényleg nem csak a technika és a tudomány van az oldalon.
<#conf>#conf>
"Ha valami elromolhat,akkor az el is romlik" Gigabyte X58A-UD5 ,i7 950, Radeon 6970 ,3x4GB DDR3 2000mhz ami sajna már nincs: A1200 030/50 1,2GB winyó 14"Multisync
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/
De az sg nem a politikáról szól. Legalábbis eddig azt hittem.
Esetleg a Tisztelt SG.hu nem tervez internetes adást az országgyûlés munkájár... akarom mondani be ill. kivonulásáiról?? Uff.
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.