MTI

Videóüzenetek Orbán Viktor honlapján

Orbán Viktor megújult honlapján havonta megjelenő videóüzenetekben válaszol a hozzá érkezett kérdésekre, mindennapi munkáját pedig életszagú OV TV-adásokban mutatják be a jövőben - mondta az új honlap főszerkesztője, Szabó Edina.

A főszerkesztő, aki Orbán Viktor sajtótitkára is, arra hívta fel a figyelmet, hogy az orbanviktor.hu honlap nemcsak külsőségeiben újult meg, de két, Magyarországon bizonyos értelemben "úttörő jellegű", havonta új tartalommal jelentkező rovattal is bővült. Az egyik az internetes fogadóóra, amely azt jelenti, hogy a Fidesz elnöke videóüzenetben válaszol a hozzá érkezett kérdésekre, a másik újítás pedig az úgynevezett "OV TV", amelynek adásaiban "életszagú képet" akarnak mutatni a pártelnök munkájáról, mindennapjairól - mondta Szabó Edina.


A főszerkesztő ugyanakkor leszögezte: nem terveznek valóságshowt csinálni Orbán Viktor életéből, inkább azt a képzetet próbálják eloszlatni, hogy a politika és politikusok távol vannak a valóságtól és a mindennapi problémáktól. Hangsúlyozta, hogy a pártelnök is emiatt tartotta fontosnak a rovat elindulását. Szabó Edina elmondta: az Orbán Viktorhoz érkező leveleket maga válogatja, olyan kérdéseket, észrevételeket, kritikákat választ, amelyek nagyobb problémákat érintenek és többeket érdekelhetnek. Mint mondta, "a fogadórákon" moderátor szerepet is betölt.

A fogadóórákra készült videóüzeneteket 10-15 percesekre tervezik, így például az előre felvett két anyag kb. 12 perces, míg az OV TV esetében a kiválasztott témához igazodik a film hosszúsága, a így honlapra felkerült három anyag váltakozó terjedelmű.


Szabó Edina szerint azért most újították meg a honlapot, mert ennek éppen most jött el az ideje. Mint mondta, az előző honlap a 2006-os országgyűlési a választások alatt változott meg, de tudták, hogy a rohamtempóban akkor elkészített oldal nem volt alkalmas arra, hogy Orbán Viktor munkáját bemutassa, és az érdeklődőket megfelelő színvonalon lássa el információval. A főszerkesztő kitért arra is, hogy a honlapon Orbán Viktor feleségének, Lévai Anikónak a közéleti tevékenységét is bemutatják. "Anikó öt gyermeket nevel, tanít, jószolgálati rendszeres tevékenységet végez, ezekről mind be fogunk számolni" - mondta Szabó Edina.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Brainpumper #25
    Hülyék!
    Inkább örülni kellene hogy minél több csatorna nyílik arra hogy az embereknek felnyissák a szemét! Viktor soha nem verte át olyan csúnyán a választóit és élt vissza a bizalmukkal mint Fletó.
    Akármennyire is gyűlölitek, ő az egyetlen aki helyre tudja rakni ezt az elk..rt országot.
  • blackgamer #24
    lol, vissza az indexre!
  • Gyúrógép #23
    Inkább alább a képfeltöltéses linket hogy milyen jóképű az orbán Rezsim első embere...
  • Tetsuo #22
    szerintem Te vagy a szerencsétlen,
  • blackgamer #21
    lol, mennyi szoci van itt fórumon :(
    rossz elolvasni a cikk kommentjeit
  • Jack Bauer ahős #20
    Én örülök, hogy vannak ilyen hírek is itt.
  • zola2000 #19
    Hjpower, ezt most minek kellett? (ezekután az emberek 70%a köztük én is a legszívesebben elkezdene anyázni, páran visszaanyáznak, most kell ez?
  • HJPOWER #18
    Off: Elmehet a pic*ába a kis tökös hülyegyerek. Miért nem látják be az emberek, hogy Orbi egy qrva "nagy" vakablak? Kívánom, hogy jusson egyszer újra hatalomra és csinálják vele is azt amit szerencsétlen Gyurcsánynak kellett/kell kiállnia. Talán neten könnyebb lesz majd összetoborozni a tüntető seregét.
    U.I.: Tomcat, mi lesz Veled?? Sebaj, Te meg majd vezeted a börtönlázadást.

    Üdv.
  • valaé valaé ná #17
    A pénz az pénz, bárhonnan is jön. Ilyen prostituált világ ez. De legalább egy (x)-et lehetne a cikk végére biggyeszteni.
  • Gerygrey #16
    Elég pancser dolog hogy egy sajtótájékoztatón a plazmatévén nincs rendesen beállítva a felbontás és nyújtva jelenik meg az oldal, gondolom 1024*768-ra van állítva.

    Egyébként pártállástól függetlenül, dícséretes dolog hogy 2007-re a Fidesz is rájött hogy létezik az internet nevű dolog - ebben a szocik eddig fényévekkel lehagyták őket, lásd Gyurcsány-blog és a többi (persze, az olyan amilyen, inkább no comment, de van). És független szemmel nézve, technikailag ez az Orbán-oldal igazán színvonalasra sikerült, és szerintem egyedülálló a hazai politikai internetes tartalomban.