489
2007. május 19 : ?
-
#49 A dragasag is eleg relativ, en nem halok ehen csak mert a wowot is fizetem, fuggeni meg csupan annyira fuggok mint barki mas aki szamitogepes jatekokkal szorakozik. Felesleges ennyire tuldramatizalni az egeszet. -
#48 őőőő a wow-ot is a blizzard csinálta? O_o
mert én úgy tom hogy nem :\ de javítsatok ki ha tévedek. -
Dodo55 #47 A wow függők is hülyék, mert:
-Bizonyára tudják, hogy függőségre hajlamosak
-Bizonyára tudják, hogy írtó drága havidíjas a wow.
Akkor meg minek próbálták ki egyátalán? -
#46 "szerintem míg a wowból megél a blizzard nemfog uj játékba fogni:D "
Miért ne? 1 aranytojó tyúknál csak 2 jobb. -
#45 "Komolyan azt kell mondanom, hogy hülye az(vagy milliomos), aki ennyit kiad rá."
Vagy függő. -
Dodo55 #44 Hát nem tudom.
A WOW írtózatosan drága.
Komolyan azt kell mondanom, hogy hülye az(vagy milliomos), aki ennyit kiad rá.
Igaz még nem is játszottam vele, biztos jó játék, de nem érdekel, mert 1 évi előfizetési díjból most nagyon sok mást tudnék venni. -
#43 szerintem míg a wowból megél a blizzard nemfog uj játékba fogni:D a wow hozza nekik a legtöbb pénzt...
..és nemis kötelező folytatást (dio3, warIV, sc2) bejelenteniük, lehet valami tök új játék lesz -
Mirk #42 nem is olyan rossz a dio 2 grafikája:) -
#41 nahja....ha a wowból tanulnak rpg-elemeket, az nekünk régen rossz... -
#40 loltopig -
#39 Bár a WoW-ból sokat tanultak az RPG-kről
a wow olyan messze van rpgtől mint Makó Jeruzsálemtől
MMO tuti nem lesz, önmagának (wow-nak) nem fog versenytársat csinálni a blizzard. -
#38 Sztem akkor már inkább Starcraft 2.
Diablo kicsit unalmas... legalábbis NWN-hez képest.
még PC-s RPG-hez képest is túl egyszerű, és hack&slash.
Bár a WoW-ból sokat tanultak az RPG-kről... talán összahozhatnak valami jót is. de ha Diablo, akkor tuti offline. nem másznak bele még egy online játékba. Nem most.
Starcraft egy jól kitalált remek strat. mai napig a legjobb. Nyílt titok, hogy az SC2-t jeletik be napokon belül. -
Nuki #37 madj meglássuk ^^
várom már azt a napot :D !!!4 -
#36 DIO3
Min TQ graffal. Esetleg FPS-ben.
:)))) -
#35 igaz:) -
#34 grafikailag rossz? zomgwtfkthxbye -
Nuki #33 sokaknak sajnos főleg az számít, de ez újabb több száz hsz-es flémet indítana be úgyhogy most fejezzük be ennek a kitárgyalását :D -
#32 nem is rossz grafikailag:) tipikusan mai fiatal-generációs duma:) -
#31 Diablo 3-ra egy évvel ezelőtt aztmonták hogy 2007 januárjában kijön... -
gyuri12 #30 diablo3 is van:) -
szaharin #29 Starcraft 2 lesz, ezmar tuti http://www.starcraft2.com/ :) -
#28 szerintem tuti nem mmo lesz
annyira primitív világot nem lehet összehozni egy scifiben, hogy élvezhető legyen szerintem mint a wow. diablo mmo meg tuti nem lesz, túlságosan hasonló lenne a wowhoz
starcraft 2 sanszos, csak nem tudom hova tudnák még fejleszteni, hősöket nem tehetnek bele, a war3 sok embernek ezért nem jött be, olyan aranyos és/vagy szánalmas próbálkozások mint amiket felhoznak a stratégiák mint az aoe3 meg egyszerűen nem multiba való.
egy jó single player diablo 3 lenne a leglogikusabb sztem -
#27 na ezt valaki del és mindenki át ide:
ide -
Dodo55 #26 Diablo III remélem. -
#25 igaz, töröljétek, nem vettem észre ezt amit belinkeltél. ami egyébként tényleg jo topik erre, még ha nem is a mostani bejelentés miatt nyitották, hanem egy kamu miatt. -
#24 Sok osztálytársam jáccik Diablo 2-vel és nagyon szeretik... azt mondják grafikailag nagyon rossz, de a játékélmény nagyon jó. -
#23 ez most minek kelett ha már van egy ilyen?
cserélgessük még a cimben a szavakat és akkor lehet még nyitogatni... -
#22 új SC-nek örülnék :)
lehetőleg szép grafikával, de mégsem atomgépigénnyel...
csak amolyan megszokott blizzard minőséget pls pls pls :] -
gyuri12 #21 én meg most is a diablo2-ből léptem ki,hogy megnézzem a fórumot!:O
DIABLO3-AT ÉS STARCRAFT2-ŐT A NÉPNEK!!!! meg nekem:) -
#20 hm starcraft2.com-ra is ez az oldal jön be -
#19 Én a W3-at vettem elő pár napja. -
#18 annyi ilyen pletyka volt már, de most végre elöször a blizzard oldalon is fennvan, nagyon kiváncsi vagyok.
nem játszottam a half life 2 ota megjelent játékok közül egyikkel sem azóta amiota az megjelent. azzal is csak néhány napot, ellenben az SC-t még ma is előveszem.
szerintem nem csak én vagyok igy ezzel. -
#17 hát, igaz de csak mert olcsobb:D -
FLeK0 #16 több virslit vesznek, mint blizzard játékot -
#15 Akkor mégiscsak csalódtál már bennük. :) -
#14 amúgy biztos a máj 19?
meg persze,igazad van,valószínűleg minden ami pc-vel foglalkozik(oké,túloztam,ami pc játékkal) erről fog szólni,a műbeles virsli reklámokat meg elfelejtik a mocskok XD
ráadásul ha nem dio3 vagy sc2 akkor elég lesz ezt a tápigot átnevezni(mondjuk egy lost vikings 3-ra :P) -
#13 Szerintem, ha a Blizzard kiad valamit, az profi munka lesz és lealáz majd mindent. :) Én bennük még nem csalódtam.
Csak ne legyen havidíjas.. Mert akkor felejtős. -
\o/ -
#11 ha ugy gondolod hogy egy mübeles virsli reklám ilyen horderejü akkor nyiss nyugodtan:) én nem fogok beleszolni:) -
#10 na menyjél innen :P (amúgy tényleg érdekel hogy miért szarozod le annak a kiadónak az új projectjét aminek talán az összes játéka blockbuster méghozzá úgy hogy tartalom is párosul a külcsín mellé,sőt,inkább csak tartalom,kreativitás,játékélmény,stb,ráadásul teszed ezt anélkül hogy BÁRMIT is tudnál róla)
amúgy lehet nyitnom kéne egy-két új topikot nekem is,mondjuk az új adidas cipő,az új u2 album,esetleg az új műbeles-visrli reklámról,nem :PPP