Rossz PC Játékok Sorozat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"You are fucking crazy people!\"
és attól,hogy 12 vagyok,még mondhatok okosat,csak ti mivel nagyobbak vagytok nállam,ezért nekem tuti nincs igazam.hát tudjátok mit? kapjátok be!(ezt is a nagyoktól tanultam)
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
on:
Az új video sztem nem rossz, az akció hõs dumák az nagyon jók 😄
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
amúgy az osztályban elég vicces gyereknek számítok,egyedül itt nem nevetnek a vicceimen,itt csak elkezdtek pampogni mert KAKIK(igen) vagytok.de erre van ott a gyuri topik,ott ezt meglehetne beszélni(egyébként még a tanáraim is szoktak nevetni a vicceimen,szal csönd)
(és jó az oldalad)
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
az utolsó 1mp-nél elakad:C
FreddyD
szal akkor holnap 2 fele már kész is a vidi.
a sajátok a jók: menj a PÓK-olba!!<#idiota>#idiota>
a legjobb a: Én vagyok a Hókusz-PÓK! <#hehe>#hehe>
Majd le lehet tölteni az összes képet állítólag, a jobbakból (kb.150 kép) meg egy kis videóösszeállítás lesz. Csak azoknak írom akik a honlapot nem olvasgatják 😊
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
szal alapban még ha a stílusuk jó lenne,de az egyik ilyen debil módon másik meg mintha most jött volna haza az oviból szinten tolja
Írtam neki, hogy majd tegye ki valahová a beküldött képeket, mert röhögni akarok 😊))
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.