1863
Rossz PC Játékok Sorozat
-
#779 köszi szépen -
#778 big rigs
wanted guns
mesterlövész
amerika titkos hadműveletei
scooter pro
airborne hero
Ski Park manager
3D world boxing
roter baron 3 -
#777 Szerintem az intróból lehetne bevágni néhány képet, pl mikor a SZAR feliratú CD-t veszi ki, vagy az ordító Stella fej -
#776 akkor linkeld már őket htx -
#775 akkor csinálj te bannert nekem mind1....de annak sztem nincs értelme h mjdnem az össz játékot berakjátok a bannerbe.:S haakarjátok csinálok...sajna vmiért nem kaphatok ázigazda jogot de mind1.... -
#774 háááát...én mindegyikhez találtam a google segítségével borítót...szal... -
#773 alig nézel csak hülyének igaz? -.- -
#772 aha csak én 2ő-ről találtam sniper és big rigs -
#771 beírod google-ba a játék címét és voalá ott a borító (a google képkeresőbe) -
#770 nos,nem akartok új bannert?
szívesen hegesztek,csak adjatok borítokt,meg képek,és kaptok olyat ami mindenkinek tetsz -
#769 Aha. Az utolsó videójában. -
#768 tényleg a assman es csávót mikor találta ki?airborne os játékban? -
#767 adjatok borítókat és hegesztek egy bannert -
#766 mikor Bushnak beszól hogy "Anyád":D:D -
#765 én azon a részen, mikor D. Assman-t tájékoztatták, hogy nem kap satyit... :D
-
#764 Jó az új videó:D
én azon a dingdingding fehérnemű osztályos részen röhögtem jót :P -
#763 az uj videóban a dick assman es rész odabasz:D -
#762 jééé az fel se tűnt :D -
#761 jaja , meg már amúgy is több játék van ... -
#760 Nekem nem csak az az É betű hiány szúrja a szemem, hanem miaz már, hogy "PC-S"? :D Simán csak "PC"-vel értelmesebb volna, amúgy is, a sorozatnak is így van foaglmazva a címe. -
#759 Nekem nyóc, cserélhetünk is, de nekem semmi bajom ezzel..
-
#758 visszaolvastam, látom neked nagyon favoritod a mostani, viszont nekem még mindig irritálja a szemem..:P és még nem is sértem meg vele Ronihun-t mivel a #254-est is ő csinálta, ami sokkal igényesebben néz ki, és van É betü is.. de ugyebár többség dönt, egység nyal, majd max letiltom hogy ne adja be XD -
#757 mibajod vele?:P -
#756 cseréljünk már bannert -
gyuri12 #755 fákk júú -
#754 You Fuckin Rasberry -
#753 -
#752 http://s2.gladiatus.hu/game/c.php?uid=29405 -
#751 arra gondoltam -
#750 plus jobban védekeznek a játékossok, lehet lenni a kapussal, precízebben lehet passzolni, több cselvan, a góllövés már nem olyan könnyű... -
#749 Minden évben ugyan azt a szart adják ki, csak a csapattagokat frissítik, meg most beleraktak egy új játékmódot. Kb ennyi az előrelépés. -
#748 minden évben ugyanolyan minőségűt adnak azokért, akiknek nincs hyperkonfigjuk.
és persze minden évben adnak hozzá egy patch szerű cuccost, azoknak, akiknek van.
ennyi. -
#747 hát még a 08. -
Nuki #746 Nem ismerem, úgyhogy nem fogom... -
#745 mégnézném, hogy ki fikázza madj ezt a hozzászólásodat :D -
#744 Fifa 2007 demoját megnézném hogy kifikázza, borzalmas lett -
#743 wazze ez az új videó nagyon jó lett:D -
Nuki #742 A Gameboy igenis jó dolog! :D -
gyuri12 #741 :D -
csgj #740 nekem megvan az az Afrika Sötét Titkai című game.... :D Még a régi nyomorék gépemen XP-n elindult, nem kellett hozzá a kilencszeres windows xD Egyébként nem volt nagy cucc, de egy ideig még szerettem is :P Szóval nem az a klasszikus értelembe vett rossz pc játék...