Rossz PC Játékok Sorozat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden nap egy alma és a doktor alma!
Mindenkinek "ajánlom", hogy próbálja ki a Battlestrike der Widerstand c. "játékot". Az idegeinkkel biztos eljátszik egy darabik. Amellett, hogyübergagyi hangjai és értelmetlenül hülye "játékmenete" van. Találkozhatunk egy olyan boggal, ami miatt nem tudunk az elsõ pálya 5. mentési pontján túljutni. Legalábbis nekem fél óra (mondom Csakazértissss!!!) próbálkozás után sem sikerült. Ezt látni kell! Azonnal töltsétek!
Minden nap egy alma és a doktor alma!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
"Sajnos nincs megjeleníthetõ bejegyzés..."
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

5 nap alatt végigvittem!
2. Majd nyit neki valaki, ha akar.
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
\"You are fucking crazy people!\"
szal mikor elõször láttam a mesterlövészest nagyokat borultam rajta,új volt és nagyon poén😄, viszont most már megszoktuk vmilyen szinten,hogy mutat egy játékok és löki a poént,viszont most már nem hat az újdonság erejével,
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
...
Már sztem kezd egy kicsit tul simává, egyszerü fikázássá válni, valahogy kihalt a régi jo gunyolodás, a kifigurázás, sehol egy aqua fitness, vagy két döglött tehén eröd.
(jo persze, nem kell mindenhol ottlennie, de azért jo lene valami hasonlo)
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
sztem tök jó😊
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Amúgy szerintem nagy hülyeség volt hátteret tenni annak a doboznak, ami a banner alatt van, amibe írkálunk. Mert így nagyon nehéz a fekete színek miatt visszaellenõrizni a küldeni szánt szöveget, hogy van-e benne hiba .
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."