Rossz PC Játékok Sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Olyan szar Nerdes.
van fent új videó

Ingyenes?
Nevem senki
k-g o-u betükért elnézést kérek. Olyannyira felbosszantott a "játék" hogy a vérnyomásom 300, és már nem tudom kontrollálni a mozdulataimat (pl. az írást)

Minden nap egy alma és a doktor alma!

Nevem senki
Hali
Mindenkinek "ajánlom", hogy próbálja ki a Battlestrike der Widerstand c. "játékot". Az idegeinkkel biztos eljátszik egy darabik. Amellett, hogyübergagyi hangjai és értelmetlenül hülye "játékmenete" van. Találkozhatunk egy olyan boggal, ami miatt nem tudunk az elsõ pálya 5. mentési pontján túljutni. Legalábbis nekem fél óra (mondom Csakazértissss!!!) próbálkozás után sem sikerült. Ezt látni kell! Azonnal töltsétek!

Minden nap egy alma és a doktor alma!

LasDen
az otherworld.hu-n télleg blogol.....és pl ott a videói után kis kulisszák mögöttet is tart 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

09. 20.-án volt egy közérdekû közlemény videó. Az abban ígértekkel mi történt?
Nekem jó...

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

fsgh
nekem nem ön be az oldal...

"Sajnos nincs megjeleníthetõ bejegyzés..."

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Amíg nem jön új videó, addig valamirõl kell szpemmelni 😊

én is... 😛 Most még jöjjön vagy 1000 ilyen komment xD
kas123
énis aláírtam 😊

aláírtam ám!😊

<#buck><#felkialtas>

<#eljen>

Petíciót aláírni ám!!4 😊

Tök jó az oldal csak sûrübben kéne frissiteni

De stella tényleg horrorisztikus!

Szerintem a mesterlövész a hibák miatt élvezetes. Nekem megvan az eredeti és annyira nem rossz! A TESCO-ban vettem nemrég 990 Ft
5 nap alatt végigvittem!

Sati84
1. Nem én hoztam fel.
2. Majd nyit neki valaki, ha akar.

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

NeverwinterKING
a vidi sztem nem olyan rossz. nem lehet minden olyan jó mint a big rigs 😄

\"You are fucking crazy people!\"

inkább habfiú, vagy habférfi xD
lol a kis hableány😄

bigfoot
hát lehet hogy bennünk is van a hiba!😊
szal mikor elõször láttam a mesterlövészest nagyokat borultam rajta,új volt és nagyon poén😄, viszont most már megszoktuk vmilyen szinten,hogy mutat egy játékok és löki a poént,viszont most már nem hat az újdonság erejével,

Igaza van uram azt kell hogy mondjam.

light00
Félre ne értsetek, most nem szidni akarom, ezután is ugyanolyan kiváncsi leszek a müveire, csak kicsit kipanaszkodtam magam 😊

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

egyetértek

ronihun
nekem bevalom õszintén az elsõ két mesterlövész nagyon bejött aztán már kicsit rosszab lett a sdzinvolnal aztán jobb lett de nem az igazi a Drak vampires nagyon bejött mondjuk annyit nem nevettem rajta mint a mesterlövészeknél és már rég votl jó...

...

light00
Hát az én személyes véleményem, hogy jobb is lehetett volna :\
Már sztem kezd egy kicsit tul simává, egyszerü fikázássá válni, valahogy kihalt a régi jo gunyolodás, a kifigurázás, sehol egy aqua fitness, vagy két döglött tehén eröd.
(jo persze, nem kell mindenhol ottlennie, de azért jo lene valami hasonlo)

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

ronihun
uj vid

...

<#wow1>

lol! van egy új videó, gta-s bugról!😊
sztem tök jó😊

Ezt tényleg törölték, nem tudom megnyitni én sem.

Gunnersboy
de most mit kell ezen olvashatóbbá tenni? ez nem nyelvtan doga, amit elcseszel, valszeg megértjük 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

fery02
Én nem a szöveg színét akarom változtatgatni, hanem, hogy olvashatóbb legyen szerkesztéskor. De nem nagy baj, téma lezárva 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

LasDen
jó az......vhogy a szöveg színét is be lehet állítani a boxban......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

fery02
Nincs fent ez a videó máshol? Mert törölték az oldalról, és érdekelne 😄
Amúgy szerintem nagy hülyeség volt hátteret tenni annak a doboznak, ami a banner alatt van, amibe írkálunk. Mert így nagyon nehéz a fekete színek miatt visszaellenõrizni a küldeni szánt szöveget, hogy van-e benne hiba .

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

NeverwinterKING
😄

\"You are fucking crazy people!\"

az😄😄

ronihun
te szinted<#vigyor1><#eplus2><#idiota>

...

sztem tök jó<#idiota>

And5
2007.09.20. 21:25 Nekem ez már régi. 😄

Fido4life
JÉZUS EREJE O_o

AntiHero
-.- Már láttuk.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

And5
Hol látod az új videót ?

kuci06
új videó!

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

ronihun
szánalmas

...

BEAST
latod, te is valahol az o (#860 link) szintjen allsz :p amugy a hatalmas szolasszabadsagoddal fogd magad es nyiss egy uj topicot az altalad keszitett video(k)nak, nem ide kene szemetelni ebben a temaban.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

And5
Úristen. <#falbav>