Új stúdió készíti a Terminator 4-et
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én imádom a Terminátor sorozatot,és várom ezt az új 3 részt
nekem második a kedvencem,és optimistán tekintek elõre,
AvsP2 nél is változás áll fenn és Terminátor nevet is tisztára moshatják
nekem második a kedvencem,és optimistán tekintek elõre,
AvsP2 nél is változás áll fenn és Terminátor nevet is tisztára moshatják
DoctorJohnson: Én ezt a 3D filmet láttam a Universal parkban, floridában...Nagyon látványos volt, de a többi film-témájú ride is, visszamennék még1x mert kevés idõ volt bejárni az egészet...<#eljen>#eljen>
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9160150
Mert beszivárgó egyégek...is (T1)
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
Hát én meg azt nem értem, hogy ezek a robotok a képen, mér humanoid formájuak, mer a rovarszerü felépítés sokkal hatékonyabb lenne, nem kell kézbefogni a fegyvert, be lenne épitve, ha ellövik az egyik lábát, van másik 5, vagy mittomén. Eléggé földhözragadott formák ezek.
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
Bírtam a 3. részben, hogy kötelezõ jelleggel kellett bele egy nagy motor, csakhogy a fõhõsnek titulált izé perecelhessen vele egy hatalmasat 😊
Nomeg hasonló klisék tömkelege. Értelmetlen volt a 3 😞
Nomeg hasonló klisék tömkelege. Értelmetlen volt a 3 😞
A harmadik rész tényleg nagyon rossz film volt, nehéz elhinnem, hogy valakinek is tetszett. Nem kellene már több bõrt lehúzni a témáról, már a harmadik is egy nagy pofon volt a terminátor-kultusznak.
Persze biztos látnak még benne pár dollárt, de kizártnak tartom, hogy fenn lehessen tartani az érdeklõdést még további három részre.
Persze biztos látnak még benne pár dollárt, de kizártnak tartom, hogy fenn lehessen tartani az érdeklõdést még további három részre.
A legegyszerûbb, ha semmisnek tekintjük a harmadik részt. A Tökéletes katona példáját követve. (ott készült két folytatás is, csak hatalmas bukás lett, aztán Van Dammék visszavásárolták a jogokat és csináltak egy tûrhetõbb laza második részt)
Viszont kérdés, hogy Loken által játszott terminátor nélkül bekövetkezett volna-e a világégés, hiszen, ha Loken nem programozza át a bázison robotokat és indítja be õket, akkor az ott levõ technikusok/tudósok nem halnak meg, hanem talán deaktíválni tudják a programot (skynet)...
Épp az az elõzménye az elsõ résznek 😊 John lesz az ellenállás vezetõje, ezt Skynet nem nézi jó szemmel és visszaküldi a T-800-ast (ami a T2 könyvben 101-es, mindegy), hogy megölje Sarah-t, utána 10 évvel pedig a T-1000-est azért, hogy magát John-t,de ezt mindenki tudja 😊 A harmadik rész alapján pedig világos, hogy maga a háború váltja ki a világégést, ami a háborút indítja el. Tehát a jövõbeni háború az elõzmény. Hát ez kicsit bonyolult, de emészthetõ 😊
nah faja!!!
hát jobb mint amit akartak,mert a 4.reszre megint azt akarták hogy elõzmény legyen,szal örüljünk hogy világégés utánni esemény lesz
hát jobb mint amit akartak,mert a 4.reszre megint azt akarták hogy elõzmény legyen,szal örüljünk hogy világégés utánni esemény lesz
Hurrá... T2 volt a király... Meg az elsõ rész... A 3 csak egy látványos akciófilm volt... Szerintem nem kéne eröltetni ezt a dolgot... Nem kéne lejáratni a kultuszt, amit Cameron teremtett....
"Úgy tûnik a magyar származású producer, Andy Vajna és társa, Mario Kassar nem kíván tovább "veszõdni" a Terminator-sorozattal"
mert amit eddig letettek az asztalra - az egy okádék volt,
isten látja lelkem szeretem a magyarságot, de Andy láttán mindig
kicsit elszégyellem magam - adtunk mi azért tehetségteleneket is a világnak.
mert amit eddig letettek az asztalra - az egy okádék volt,
isten látja lelkem szeretem a magyarságot, de Andy láttán mindig
kicsit elszégyellem magam - adtunk mi azért tehetségteleneket is a világnak.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
én is arra gondoltam...
Ehh... de a Terminator sorozat maga John Connor és a T-800 kapcsolatáról szólt. Ennyi. Minden, a világégés, meg ezek, csak háttérsztorik voltak...
Készül a Terminátor sorozat is
The Sarah Connor Cronicles címmel. Várjuk <#idiota>#idiota><#gun>#gun><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
The Sarah Connor Cronicles címmel. Várjuk <#idiota>#idiota><#gun>#gun><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
James Cameron sztem a fejét fogja...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
<#shakehead>#shakehead>
Itt nem áll az, h Connor nem fog szerepelni benne vagy nem õ lesz a fõszereplõ. Ennek a "Visszaküldtek, hogy megvédjelek"-dolognak szakad vége. SZtem John Connor és az ellenállók harca lesz a fõ vonal.
Pedig Connort majd vissza kell csempészniük, hiszen õ lesz egy idõ után az ellenállás vezére...
Persze az lenne a legjobb, ha a magyar írók könyveibõl gyúrnának össze pár jó forgatókönyvet <#vigyor3>#vigyor3><#nezze>#nezze><#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Persze az lenne a legjobb, ha a magyar írók könyveibõl gyúrnának össze pár jó forgatókönyvet <#vigyor3>#vigyor3><#nezze>#nezze><#eljen>#eljen><#worship>#worship>