Ötvös Tibor

Új stúdió készíti a Terminator 4-et

A Halcyon Company megvásárolta a Terminator-franchise jogait Andy Vajna és Mario Kassar cégétől, így az új trilógia már az új cég logója alatt jelenik meg. A T4 2009 nyarán érkezik a mozikba.

Úgy tűnik a magyar származású producer, Andy Vajna és társa, Mario Kassar nem kíván tovább "vesződni" a Terminator-sorozattal és eladták a franchise jogait a Halcyon Company-nek. A cég ennek örömére bejelentette, hogy egyből három részben gondolkodnak és a T4 munkacímen futó rész lesz eme trió első darabja.


Újabb trilógia a láthatáron!

A negyedik epizód producere Victor Kubicek és Derek Anderson lesz. A forgatókönyv is készen áll, melyet John Brancato és Michael Ferris tett le a cég asztalára. A készítők állítják, hogy új életet lehelnek a kissé megtépázott hírnévvel rendelkező sorozatba.

"A Terminator 3-mal lezártuk a John Connor és T-800-as kapcsolatát" - árulta el Moritz Borman producer, aki a negyedik résznek is vezető producere lesz. "A következő trilógia a nagy világégés után játszódik majd és a rajongók minden igényét megpróbáljuk kielégíteni vele."

A T4 2009 nyarán érkezik az amerikai mozikba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bigfoot #21
    én imádom a Terminátor sorozatot,és várom ezt az új 3 részt
    nekem második a kedvencem,és optimistán tekintek előre,
    AvsP2 nél is változás áll fenn és Terminátor nevet is tisztára moshatják
  • NKing #20
    DoctorJohnson: Én ezt a 3D filmet láttam a Universal parkban, floridában...Nagyon látványos volt, de a többi film-témájú ride is, visszamennék még1x mert kevés idő volt bejárni az egészet...
  • saw1234 #19
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9160150
  • DoctorJohnson #18
    http://www.youtube.com/watch?v=hBvXZcnpY_4
  • CodeRed #17
    Mert beszivárgó egyégek...is (T1)
  • bandypappa #16
    Hát én meg azt nem értem, hogy ezek a robotok a képen, mér humanoid formájuak, mer a rovarszerü felépítés sokkal hatékonyabb lenne, nem kell kézbefogni a fegyvert, be lenne épitve, ha ellövik az egyik lábát, van másik 5, vagy mittomén. Eléggé földhözragadott formák ezek.
  • wolruf #15
    Bírtam a 3. részben, hogy kötelező jelleggel kellett bele egy nagy motor, csakhogy a főhősnek titulált izé perecelhessen vele egy hatalmasat :)
    Nomeg hasonló klisék tömkelege. Értelmetlen volt a 3 :(
  • archkoven #14
    A harmadik rész tényleg nagyon rossz film volt, nehéz elhinnem, hogy valakinek is tetszett. Nem kellene már több bőrt lehúzni a témáról, már a harmadik is egy nagy pofon volt a terminátor-kultusznak.
    Persze biztos látnak még benne pár dollárt, de kizártnak tartom, hogy fenn lehessen tartani az érdeklődést még további három részre.
  • kanduhr #13
    A legegyszerűbb, ha semmisnek tekintjük a harmadik részt. A Tökéletes katona példáját követve. (ott készült két folytatás is, csak hatalmas bukás lett, aztán Van Dammék visszavásárolták a jogokat és csináltak egy tűrhetőbb laza második részt)
  • Wittgen #12
    Viszont kérdés, hogy Loken által játszott terminátor nélkül bekövetkezett volna-e a világégés, hiszen, ha Loken nem programozza át a bázison robotokat és indítja be őket, akkor az ott levő technikusok/tudósok nem halnak meg, hanem talán deaktíválni tudják a programot (skynet)...