1945
Futás
-
#103 12 perc?
Hát nekem elég kevés lenne. :D
Viszont inkább futok x percet olyan tempóban, ahogy bírom (csak nem állok meg), mint x távot, tök gyorsan, időre. :S -
gyuri12 #102 elfelejtettem: ték-.-
amúgy az olyan,hogy 12 percig futni kell,aztán megméri,hogy hány métert futottál,és akkor bumm! ha javítottál az előző futáshoz képest,akkor ötös,ha kicsivel lett kevesebb,vagy ugyanannyi,akkor 4,és innentől,minél rosszabb,annál rosszabb a jegy is...én csupán 300 métert rontottam,az csak 3-as... -
#101 Az milyen az? -
gyuri12 #100 jajj mekkora égés volt ma a suliban: kúper futás volt,és én hát ööö mondjuk úgy,hogy az elején a bemelegítés helyett lefutottam 400 métert,elég gyorsan,és már abban kifáradtam:/ aztán a 12 percből,kb 10 percet futottam,a többit gyalogoltam... az eredmény katasztrófális... mehetek javító kúpert futni:( -
jefferson83 #99 Bejelentkezem én is :)
Szoktam futkározni, csak sajnos nem rendszeresen. Egyrészt lustaság, másrészt meg időhiány miatt. Körülbelül 1 órát szoktam rászánni amiből az intenzív futás 30-40 perc (ebben azonban kb 250m szintkülönbség van). Többet nem szívesen futnék mert túlzottan megterheli az ember térdét, főleg betonon. -
gyuri12 #98 ő mondta,ne engem tessenek szídni:) -
#97 "Ne feledd azonban, hogy fitnesz szinten 6 kilométernél hosszabb táv rendszeres lefutása nem ajánlott."
:) -
#96 Hehe egyik komment:
"when I run the 1500, I arrive before I started!" -
#95 Ha az megy, akkor évente simán kereshetsz 1 millát...USA dollárban. Plusz a reklámok, plusz az egyéb prémiumok minden világcsúcsért. Ugyanis az 1500m-es világrekord 3:26:00,
Ehun pár jó eredmény a jutubról:
1500 m
Hicham el Guerrouj fut
Ez a faszi ilyeneket edzett: 20 x 300 méter...40 másodpercre. Fuss egy 13 másodperces százat, és rögtön kiderül, milyen tempó. :D
Jah, és a kezdőknek ajánlom ezt. Bemelegítésről, nyújtásról, táplálkozásról, edzéstervek, stb. Jah, és a cipőn nagyon nem éri meg spórolni. Aki tud, az menjen ki pl. nagyobb rendezvényekre, ahol a Nike cipőket lehet tesztelni.
De asszem a Margit-szigeten is kint van szerda délutánonként, illetve szombat délelőttönként a Nike teszcsapata. -
gyuri12 #94 quper:D a tesitanár kúpernek szokta írni:D -
#93 quper xDDDd -
#92 Cooper. Magyarosan kúper -.- -
F1re #91 annak a 12 perces futasnak quper a neve nem tom hogy kell irni
amugy en utalok futni hiaba jarok olyan edzesre ahol kell akkor is utalok es nem birok :D
-
#90 Óóó legközelebb lebácsiznak :D 16 évesen odabasz :D Ahogy érzed, de amúgy nincsenek ilyen elvetemült hidegvérű késes csövesek szolnokon. Csak szólok, de mind1. -
#89 "és itt az egyetlen hej" -
gyuri12 #88 az nem aza hely volt, hanem a felkiáltás hejj! de mind1... és a szatírt már elkapták, a késes csöves,meg aszem a hídnál szokott lenni,meg a bokrokban...azonkívül anyám nem engedne el egy teljesen idegen fickóval...:) -
#87 1.amíg a hejet pontos jvel írod addig ne kurvázz.
2. Most jöttem haza, és arra felé voltunk még félig világosban vélig meg már sötétben. 1 árva csöves se volt
3. nem késes hanem szatír, a szatír meg csak a kislányokat bántja nem a fiúkat.
4. ne ezen múljék, én elmegyek veled ha komoylan sportolni akarasz. -
gyuri12 #86 hejj akkor megverem a kis kurvát xD -
#85 Inkább piát vesz a kés árából -
Mirk #84 :D!
megkésel a csöves! -
#83 Anyadek biztos ezzel marasztalnak, hogy ne menj ejszaka sehova :D -
Mirk #82 akkor csak poénkodott:) -
gyuri12 #81 hejj én a belvárosban lakok,és itt az egyetlen hej,ahol lehetne futni,aza tiszaparti sétány,ott meg ott vannak a csövesek(valami késes vagy mi) meg egy régi papírgyár vagy mi,és ott is szoktak tanyázni... -
gyuri12 #80 kérdezd meg a nővéremet! mesélte,hogy mondta a tanárja,hogy ő mostantól csak arra adja az ötöst,a sportosabbaknak:) tényleg -
#79 Írni tudni luxus, sietni meg szokás. Sry :D -
#78 Szolnoki vagyok és elég furcsa h te a cösvesek miatt ne mtudsz futni :D Tekintve h én tudok kb 2 csövesről a városban :D Pl. A Széchenyi lakótelep egés zjó környék iylen célokra, és itt megy át a lakótelepen a bicikli út és 100 mre erdő is van tehát nekünk elméeltileg a környék tökéletes. Ne mtudom miről beszélsz :S -
#77 hát,ez nem jött össze...nem véletlenül 13 percet akartál írni? -
#76 Én 4:51 alatt futok 1400-et :$
Elég izmos sulitok lehet:D -
#75 hmm, az pont 32 km/h átlag sebesség:D
végülis olinpián futották már kezel 40et, igaz 100m sprinten -
#74 Hat en is nezek igy hirtelen :O
Lehet ez az X-Men-es mutans suli magyar modra, vagy en nemtom... :O -
Mirk #73 sehol a világon nem kell 3 perc alatt 1600 métert lefutni mert azt nem lehet -
gyuri12 #72 nállunk ha nyolcadikos leszek,már 3 perc alatt kéne 1600 métert lefutnom...most ugyanez,kb 8 perc alatt megy:)vagy 10... szal kicsit futnom kéne,de itt szolnokon este nem lehet futni,a csövesek miatt,nappal meg nagy a forgalom mindenütt...csak hétköznep lehetne,délelőtt,akkor meg suli... szar ügy:P meg nállatok is szokott a suliban olyan lennihogy 12 perces futás,és annak aza lényege,hogy jobbat fuss,mint tavaly... -
#71 suliban a futás szokott a bemelegítés lenni
#59: mértéktől függ, meg h mennyire terheled magad vele -
#70 Igazából én is szoktam futni, persze nem kutyák társaságában, de pl versenyen voltam már, egész jó eredménnyel. Hétvégente sokat bringázok, és ez nagyon sokat segít a futásban, tehát futóedzés helyett bringaedzést tartok:) -
#69 aki nem szeretné ennyiben hagyni, és az ügyességét is ki szeretné próbálni, az próbálja ki azt,hogy egy előtte guruló labdát is rugdos ami le van locsolva vmilyen húsos lével. A kutyák még mindig a háta mögött loholnak, sőt gyorsabban :D -
Mirk #68 ja az a fuss az életedért című fejezet:D -
#67 Az már másik "sport" :) -
Mirk #66 igaz de az ízületeket is be lehet melegíteni hajlítgatással meg ienek -
#65 ya,tényleg,míg el nem felejtem +fav -
#64 :DDDDDDDDDDddddddddddddd