1945
Futás
  • CattiBrie
    12 perc?
    Hát nekem elég kevés lenne. :D
    Viszont inkább futok x percet olyan tempóban, ahogy bírom (csak nem állok meg), mint x távot, tök gyorsan, időre. :S
  • gyuri12
    elfelejtettem: ték-.-
    amúgy az olyan,hogy 12 percig futni kell,aztán megméri,hogy hány métert futottál,és akkor bumm! ha javítottál az előző futáshoz képest,akkor ötös,ha kicsivel lett kevesebb,vagy ugyanannyi,akkor 4,és innentől,minél rosszabb,annál rosszabb a jegy is...én csupán 300 métert rontottam,az csak 3-as...
  • CattiBrie
    Az milyen az?
  • gyuri12
    jajj mekkora égés volt ma a suliban: kúper futás volt,és én hát ööö mondjuk úgy,hogy az elején a bemelegítés helyett lefutottam 400 métert,elég gyorsan,és már abban kifáradtam:/ aztán a 12 percből,kb 10 percet futottam,a többit gyalogoltam... az eredmény katasztrófális... mehetek javító kúpert futni:(
  • jefferson83
    Bejelentkezem én is :)

Szoktam futkározni, csak sajnos nem rendszeresen. Egyrészt lustaság, másrészt meg időhiány miatt. Körülbelül 1 órát szoktam rászánni amiből az intenzív futás 30-40 perc (ebben azonban kb 250m szintkülönbség van). Többet nem szívesen futnék mert túlzottan megterheli az ember térdét, főleg betonon.
  • gyuri12
    ő mondta,ne engem tessenek szídni:)
  • gameplusz
    "Ne feledd azonban, hogy fitnesz szinten 6 kilométernél hosszabb táv rendszeres lefutása nem ajánlott."

:)
  • gameplusz
    Hehe egyik komment:

"when I run the 1500, I arrive before I started!"
  • Z
    Ha az megy, akkor évente simán kereshetsz 1 millát...USA dollárban. Plusz a reklámok, plusz az egyéb prémiumok minden világcsúcsért. Ugyanis az 1500m-es világrekord 3:26:00,

Ehun pár jó eredmény a jutubról:
    1500 m

Hicham el Guerrouj fut

Ez a faszi ilyeneket edzett: 20 x 300 méter...40 másodpercre. Fuss egy 13 másodperces százat, és rögtön kiderül, milyen tempó. :D

Jah, és a kezdőknek ajánlom ezt. Bemelegítésről, nyújtásról, táplálkozásról, edzéstervek, stb. Jah, és a cipőn nagyon nem éri meg spórolni. Aki tud, az menjen ki pl. nagyobb rendezvényekre, ahol a Nike cipőket lehet tesztelni.

De asszem a Margit-szigeten is kint van szerda délutánonként, illetve szombat délelőttönként a Nike teszcsapata.
  • gyuri12
    quper:D a tesitanár kúpernek szokta írni:D
  • Rise Against
    quper xDDDd
  • GregSB
    Cooper. Magyarosan kúper -.-
  • F1re
    annak a 12 perces futasnak quper a neve nem tom hogy kell irni
    amugy en utalok futni hiaba jarok olyan edzesre ahol kell akkor is utalok es nem birok :D
  • Ramox
    Óóó legközelebb lebácsiznak :D 16 évesen odabasz :D Ahogy érzed, de amúgy nincsenek ilyen elvetemült hidegvérű késes csövesek szolnokon. Csak szólok, de mind1.
  • Rise Against
    "és itt az egyetlen hej"
  • gyuri12
    az nem aza hely volt, hanem a felkiáltás hejj! de mind1... és a szatírt már elkapták, a késes csöves,meg aszem a hídnál szokott lenni,meg a bokrokban...azonkívül anyám nem engedne el egy teljesen idegen fickóval...:)
  • Ramox
    1.amíg a hejet pontos jvel írod addig ne kurvázz.
    2. Most jöttem haza, és arra felé voltunk még félig világosban vélig meg már sötétben. 1 árva csöves se volt
    3. nem késes hanem szatír, a szatír meg csak a kislányokat bántja nem a fiúkat.
    4. ne ezen múljék, én elmegyek veled ha komoylan sportolni akarasz.
  • gyuri12
    hejj akkor megverem a kis kurvát xD
  • DaemoonHunter
    Inkább piát vesz a kés árából
  • Mirk
    :D!
    megkésel a csöves!
  • gameplusz
    Anyadek biztos ezzel marasztalnak, hogy ne menj ejszaka sehova :D
  • Mirk
    akkor csak poénkodott:)
  • gyuri12
    hejj én a belvárosban lakok,és itt az egyetlen hej,ahol lehetne futni,aza tiszaparti sétány,ott meg ott vannak a csövesek(valami késes vagy mi) meg egy régi papírgyár vagy mi,és ott is szoktak tanyázni...
  • gyuri12
    kérdezd meg a nővéremet! mesélte,hogy mondta a tanárja,hogy ő mostantól csak arra adja az ötöst,a sportosabbaknak:) tényleg
  • Ramox
    Írni tudni luxus, sietni meg szokás. Sry :D
  • Ramox
    Szolnoki vagyok és elég furcsa h te a cösvesek miatt ne mtudsz futni :D Tekintve h én tudok kb 2 csövesről a városban :D Pl. A Széchenyi lakótelep egés zjó környék iylen célokra, és itt megy át a lakótelepen a bicikli út és 100 mre erdő is van tehát nekünk elméeltileg a környék tökéletes. Ne mtudom miről beszélsz :S
  • hunbasser
    hát,ez nem jött össze...nem véletlenül 13 percet akartál írni?
  • DaemoonHunter
    Én 4:51 alatt futok 1400-et :$
    Elég izmos sulitok lehet:D
  • David2
    hmm, az pont 32 km/h átlag sebesség:D
    végülis olinpián futották már kezel 40et, igaz 100m sprinten
  • gameplusz
    Hat en is nezek igy hirtelen :O
    Lehet ez az X-Men-es mutans suli magyar modra, vagy en nemtom... :O
  • Mirk
    sehol a világon nem kell 3 perc alatt 1600 métert lefutni mert azt nem lehet
  • gyuri12
    nállunk ha nyolcadikos leszek,már 3 perc alatt kéne 1600 métert lefutnom...most ugyanez,kb 8 perc alatt megy:)vagy 10... szal kicsit futnom kéne,de itt szolnokon este nem lehet futni,a csövesek miatt,nappal meg nagy a forgalom mindenütt...csak hétköznep lehetne,délelőtt,akkor meg suli... szar ügy:P meg nállatok is szokott a suliban olyan lennihogy 12 perces futás,és annak aza lényege,hogy jobbat fuss,mint tavaly...
  • CattiBrie
    suliban a futás szokott a bemelegítés lenni

#59: mértéktől függ, meg h mennyire terheled magad vele
  • DaemoonHunter
    Igazából én is szoktam futni, persze nem kutyák társaságában, de pl versenyen voltam már, egész jó eredménnyel. Hétvégente sokat bringázok, és ez nagyon sokat segít a futásban, tehát futóedzés helyett bringaedzést tartok:)
  • motyodlee
    aki nem szeretné ennyiben hagyni, és az ügyességét is ki szeretné próbálni, az próbálja ki azt,hogy egy előtte guruló labdát is rugdos ami le van locsolva vmilyen húsos lével. A kutyák még mindig a háta mögött loholnak, sőt gyorsabban :D
  • Mirk
    ja az a fuss az életedért című fejezet:D
  • B0B0
    Az már másik "sport" :)
  • Mirk
    igaz de az ízületeket is be lehet melegíteni hajlítgatással meg ienek
  • hunbasser
    ya,tényleg,míg el nem felejtem +fav
  • hunbasser
    :DDDDDDDDDDddddddddddddd