1945
Futás
-
#183 UP!
A mai reggelen már majdnem mindenki üdvözölte a másikat futás közben...azaz most már csak az elmebetegek futnak. -
#182 Atlétika VB-t nézi valaki? Osaka a helyszín.
Nagyon jó VB.
Ma volt a Nike Budapest félmaraton is. -
Mirk #181 jelentem a témaindító a futásróól áttért az íjászkodásra:) -
kiskapucska #180 ajánlom a sprint kedvelőinek... semmi sem elérhetetlen :)www.charal.atw.hu -
#179 Hát a spuri futóboltban szerintem találsz ilyen cipőt. Asszem most akciós hónap van minden adidas termékre.
Az edzéstervről meg annyit, hogy rákereshetsz google-n, hogy training 2 miles, 3000m, stb. Van pár jófajta edzésterv.
A legegyszerűbb, ha lemész egy atlétikapályára, vagy ha budapesti vagy, elmész a http://futoszerviz.hu/-ra, és az ottani elérhetőségeken megkeresel valakit. -
#178 te az adidas a1-re gondolsz,de ennél többet sajnos én sem tudok mondani :S -
#177 Nem biztos , hogy jo helyre irom, de nem tudja valaki hogy mi a neve és hol találok valami leirást esetleg boltot ahol beszerezhetö az ADIDAS-nak arrol a cipöjéröl amibe van beépitve egy kis mikrocsip ami szabályozza a cipö tartását?
Ja és olyan edzéstervet tud valaki ami a 3200m-es futásra készit fel lehetöleg a minél gyorsabb teljesités érdekében. -
zeraton #176 Jó edzésterv kezdő futóknak:
www.hairwellness.hu -
#175 Odafutsz 20km-t, levezetőnek meg 400m-es gyors, ilyen egyszerű :DDDDDDDDDDDDD -
#174 és még a te 400 méteres pályád is csak 20 kilométerre van tőlem :D -
#173 én is futkározok én is én is ^^
---
és itt melletem is 400 méteres pálya van járok futni ^^:D
társ vagy anélkül de futni kell !!!:) -
#172 nekem is kéne,meg futnék én,de kéne társ,mert egyedül ez így nem kerek.
régebben haverral futottam,kb egy hétig bírta,ennyi volt neki a nagy lendület. -
#171 most nyáron elkezdek már aktívan futni, mert egy roncs lesz a szervezetem rövid időn belül. van itt 400méteres pálya a közelben, remélem az nem fogja úgy gyilkolni a térdem mint a beton... -
#170 hányingerem volt, aztán meg durván rázott a hideg egy negyed órán keresztül, hát, lehet hogy ez nem természetes xD -
#169 Sok sikert... :D -
#168 reggel anyám fogja levenni tőlem a vért, itthon. ápolónő D: kíváncsi vagyok, milyen élmény lesz -.- -
#167 Szüleim értem jöttek, vettek 2 sört, meg 5 sütit. Ennyi pozitívuma volt -
#166 Régen én is...elsőre, mikor még nem tudtam, mennyire fáj a tű, nem is zavart. Csak hallottam a többi kisfiút sírni...gondoltam, jól megijedek én is. Aztán másodszorra, mikor megláttam a tűt a 95+ súlycsoportos bulldogarcú nővér kezében...na onnantól kezdve számítjuk a futókarrieremet!
Amúgy a vérvételt én sem bírom túl jól. Az oltás, meg az ilyen kis piszlicsáré dolgok nem zavarnak.
Nem rég részleges bokaszalag szakadásom volt, ami miatt nem tudtam futni jó ideig. Ráadásul el is mozdult a szalag. Mikor azt a sérült szalagot helyrenyomták, na akkor jól jött volna egy pár libero a gatyámba. Szuszogtam is szépen...de legalább - állítólag - nem látszott, hogy fájna. -
gyuri12 #165 lol:D -
#164 az injekciót ne is említsd. Emlékszem amikor még általános suliban én voltam az egyetlen aki sírt közben/utána xDD -
#163 Olyankor egy sör segít... :D -
#162 áhh,bazz,nálam is vérvételkor :D meg néhányszor,mikor injekciót kaptam. -
#161 Nálam vérvétel után volt hasonló, amikor sehall-selát módon jöttem ki anno 3 éve... Igen, elég szar dolog. -
#160 ja az egy dolog hogy futás közben előfordul, de velm múltkor még a fogászaton is ez volt...
Elég kegyetlen gyökerei vannak a fogamnak, a nő húzta a fogamat, és csak a gumós része tört le, a gyökere meg benne maradt... aztán egyenként elkezdte feltörni a gyökérdarabokat. Addigra már totál bedugult mindkét fülem, nem láttam szinte semmit, szarul voltam. Fel kellett állnom, de beletelt vagy 10 percbe mire a látásom és hallásom teljesen visszatért. Szal nem tudom nálam mi okozza ezt. -
#159 Futás közben gyakran lemegy... -
#158 ez sztem alacsony vércukorszint,nekem akkor szokott ilyen lenni.olyan kissé elkezdek izzadni,hirtelen hideget érzek(azért nem fázok,de tök olyan,mintha hideg lenne),szédülök és bedugul a fülem,és kicsit még sípol is belülről :S -
#157 Igen, a fülbedugulás az átlagos dolog... Nem kell vele foglalkozni, bizonyos idő után vagy megszokod, vagy elmúlik... Embere válogatja. -
#156 Edzetlenség. Oxigénhiány. Fussál lassabban, de napi rendszerességgel, és hetente növeld a távot. Gyorsan el fog múlni. -
#155 nekem meg nincs semmi túlsúlyom, teljesen jó a vérnyomásom pulzusom, nem dohányzok stb. mégis kidöglök és hányingerem van ha 2.5 kilométert le kell futnom.
jah, és mostanában ha sokat futok, a bal fülem elég hamar bedugul, és tompulnak a hangok... Ilyenkor leesik a vérnyomásom? De nem tudom mitől van, mert nyugalmi állapotban teljesen jó. -
#154 Nem mindig...
"Apicsábaalábam" fejezetek után elég könnyű... -
Mirk #153 hát aki eleget futott már az nem veszi rosszul a levegőt, abba beleszoksz, énse tévesztem el soha, csak elfáradok:D -
#152 Ismerős érzések... a tüdőm szerencsére jól bírja, a lábamnak sosincs semmi baja (4 évig profi szinten fociztam/kézilabdáztam kiskoromban - 12-16 éves koromig), a gyomorfájás tűrhető, igazából ezt könnyen kikerülendő nem szabad sokat enni, és keveset kell előtte inni (nem fél litereket, mert lötyög...), az a gáz viszont, ha félre veszed a levegőt, az kegyetlen szar tud lenni... :S -
#151 A pulzusom tág határok között mozog: nyugalmi, reggel ébredés után 50 alatt. Viszont amikor edzek, akkor 160-180 a közepes/lendületes futásnál. Sprinteknél, erős futásnál 200-220.
Az a durva, mikor jönnek a gerinced mentén a hullámok, fel az agyadig, hátul a fejednél érzed a tompa bizsergést. Addigra már elég keményen érzed az égető fájdalmat a lábadban, meg a tüdödben. Aztán jön a gyomorfájás. Aki ezekkel meg tud küzdeni, annak általában jól is megy a futás. -
Mirk #150 nekem magas vérnyomásom, magas pulzusom, orrvérzékenységem izomeloszlási differenciálódásom és egykis túlsúlyom van:) -
#149 Többek közt én sem...
Van egy kis túlsúlyom (2-3 kiló), napi egy dobozzal szívok minimum, sörözök.
Nem épp atlétára jellemzők. Egyszerűen agyban dől el az egész, ezért is ilyen kiba' jó sport ez. -
Mirk #148 nem hiszem
nem minden ember atléta:) -
gyuri12 #147 én se:D -
#146 egyáltalán nem. -
#145 Az azért gáz... :D -
Mirk #144 14:16 alatt én 3000-et se futok:D