1573
Futás
 • grebber #1573
  Ma csak egy jó erős 4km-ert akartam megcélozni nem atomerőset ,de jót. Aztán amikor a 4.km-nél ránéztem az órára már kicsit visszalassítva a hirtelen kraft veszteségből eszméltem hogy baszki sima ügy lehet a 5k rekordom megdöntése. És hát meg is dőlt

  Az 1 mérföld is megdőlt igaz az lóhúggyal mert nem sprinteltem az elején az eddigi 6:03 a múlté az új 6:02.8
  5km-en az eddigi garminos 20:40 (adidasos 20:36 ezt nem tudom már bizonyítani) is a múlté az új idő 20:14 és ha nem lassítok bele bekuszhattam volna unciával 20 alá is. Meg a végén ha belerakom még a szuflát lehetett volna egy új fél maraton rekord is ,de már nem volt nyálam se

 • Tinman - VIP
  #1572
  Nekem az nagyon fontos. Amúgy a Garmin legnagyobb hibája, hogy ilyen 10.000 Ft-os ócska órákban is már van simkártya, meg net, ezek meg még mindig ott tartanak, hogy nincs esim lehetőség, pedig ha az lenne, akkor nem kéne Live Trackinghez egy telefont is magaddal cipelni, meg esetleges segítségkérés miatt se kellene a telefon. 2019 van, én nem értem, hogy nagy gyártók még mindig miért élnek 2005-be -.-
 • Tikal #1571
  nincs sajnos
 • Tinman - VIP
  #1570
  Live Trackingjük van?
 • Tikal #1569
  Én eddig a Nike app-ját használtam, és ott is beszél hozzád egy coach, mikor mit, biztat stb, nem rosszak egyébként az edzésterveik, készültem már velük versenyre is.
 • Tinman - VIP
  #1568
  Igen azokat, nem tudom az új óra teszi-e de kiszélesedett azóta az edzéstervek köre. Már választható személyi edző is van, aki videókkal, tanácsokkal járul hozzá a fejlődésedhez adott részeken. Ha nincs BT fülesed, akkor csak rezeg/csipog ha bármi váltás van, ha van BT fülesed, akkor előszóval bemondja, hogy mit kell tenned és persze rezeg és csipog. Jó.

  De még mindig nem Adidas miCoach szint... hihetetlen, hogy azt az appot megölték, ami a legfaxább volt a piacon. A Runtastic még mindig kevesebbet tud, kivéve a Live Trackinget, ami meg abban kiváló, ezekkel az előszavas üzenetekkel, cheerekkel, etc.
 • Tikal #1567
  Garmin Connect-es traing plan-eket használod? hogyan működik, pl jelez az óra mikor tempó váltás van, mást kell csinálnod?
 • Tinman - VIP
  #1566
  Nem értek hozzá, de a profik azt mondják az kevés. De mondjuk te tök másképp vagy bekötve, visszaveszel kicsit a pace-ből, viszel valami folyadékot, meg energiaszeletet, néha eszel/iszol és lazán lenyomod.
 • grebber #1565
  Munkanapoktól és focitól függ de próbálom a 100-at mindig elérni. Előző hónap 147km volt erre a hónapra 170 van betervezve ,mert most a foci pihen így minden szabadnapomon tudok menni futni.
 • Tinman - VIP
  #1564
  200-250km/hó lefutott km ajánlott a maratonhoz. Nekem ennek kb. a 60%-a szokott összejönni.

  Neked mennyi a havi mennyiség?
 • grebber #1563
  Próbáltam megkeresni a topikban az 1:36-os félmaraton képemet de a bejegyzést se találtam nem hogy a képet.Lehet nem is ide írtam? Mindegy a lényeg durva hogy 2014 óta maratont akarok futni Kb sose lesz meg :(
 • Tinman - VIP
  #1562
  :-DDD

  Ha 100 edzést nem toltam le benne (15k felettit), akkor egyet se. Jellemzően 3-ban víz, 1-ben izo. Ha a víz súlya lehúz és lecsúszik a derekadról, akkor ott méret gond van. Nekem perfektül a csípőmön volt a 25k-s futás alatt is végig... kb. el is felejtettem, hogy rajtam van, nem is dörzsölt ki sehol.

  A cupák egy idő után nálam se zár már tökéletesen, de 1-2 csepp víz szokott a gatyámra/pólómra kerülni. Azzal van ilyen apró gondom, amit nagyon sokszor elvittem már öv nélkül is, az kicsit elkopott már szegény, abban több 100 edzés van.

  Ja, még valami: sprintelni nem lehet vele. Arra alkalmatlan. Ez a lassabb, de hosszú távokra való, oda nekem be is vállt, hiszen minden héten van egy igazán hosszú, 1.5-2 órás futásom. Mondjuk maratonhoz kevés lenne... az a kb. 8 deci folyadék lófax maratonra.
 • grebber #1561
  A vízről jut eszembe..Tegnapelőtt volna futni. Gondoltam ha már több mint 1 éve megvan a fuelbelt öv had szóljon..
  Életem legrosszabb vétele volt :( Van egy ~13-ezres (vagy a rák emlékszik mennyi volt már)hely fogom a szekrénybe...inkább mentem víz nélkül..

  K.A.T.A.S.Z.T.R.Ó.F.A Szerintem oltári fos a kialakítás és a víz súlya húzza le ezért folyton csak csúszik lefelé a derékról.. + nem zár normálisan a "cupák" résznél az összesből jön ki a víz amikor fut az ember és lötyög a víz..
  Mindegy ilyet is próbáltam már a hibáiból tanul az ember.

  1 esélyt még kap ,de lehet szarrávágom átalakítom és magamra szíjazom hátha jó lesz valahogy..

 • Tinman - VIP
  #1560
  Hogy lehetsz kezdő, amikor #1527 ?

  A kezdő az aki 2 perc tempósabb futás után kapkodja a levegőt, aki 1km-t se bír tisztességgel lefutni, nem, hogy 5-10-21-et. Mi amatőr haladók vagyunk, ami nem degradáló, mert jobb, mint a kezdő, és akik már 1-2-3-10 félmaratont letoltak azok nem kezdők.

  Te ilyen mazo srác vagy... fekete téli aláöltözetben egy élmény lehet futni, amikor az egy szál vékony, ujjatlan atlétám is csatakokban lógott rólam 20 perc után. Le is szoktam venni, ha már nagyon túlhevülök és nézhetik a male boob showt! Akinek nem tetszik bekapha$$a'!

  Amúgy nézz utána annak, hogy albedó képesség, seperc alatt megérted, miért szinte teljesen világos cuccokban nyomom...

  Voltam futni ma én is, kibaxott jó volt! Igen, vittem vizet, ittam vizet 1 órás intervallok voltak, rohadt nagy pára, meleg, bogarak és mégis: edzésterv, működik! Remekül vagyok a VO2 Max értékem 2-öt ment fel, a fitnesz korom így 20 év! (40 éves leszek 1 hónap múlva.)
 • grebber #1559
  Én is kezdő vagyok. Ilyet bárki tud kimegy azt fut ahogy jól esik.

  (Már most tudom nem lesz meg a nyári 42.2 de szerintem a 25 se...) Ilyen melegbe 17 után már rohadtul nincs kedvem tovább menni.. De pár napja a 10 is elég volt azt megálltam a pba mert kivoltam. Mondjuk biztos nyom valamit a latba hogy a fekete téli alácuccba nyomom amit mindig írok... De más nincs :(
 • Tinman - VIP
  #1558
  Jogos! Sorry!
 • Tinman - VIP
  #1557
  A kimegyek oszt' futok elvisz valameddig, egy edzésterv azon túlra is! (Ráadásul utóbb, ha normális terv, akkor nem fogsz lesérülni... ne magadból indulj ki, hanem a kezdőkből, akik lihegnek a 2. emeleti fordulóban.)

  Há' de csak jobb ha mozgok, mintha nem, nem? :-)
 • Tinman - VIP
  #1556
  Eszedbe se jusson futni. Egyelőre. Csak az ízületed teszed tönkre. Ilyen BMI-vel legalább 40 kilót le kéne dobni ahhoz, hogy azt mondhassa egy sportorvos, hogy mehet futni.

  Neked ami kell: Úszás első körben. Ha nem teheted meg, akkor kerékpározás és TORNA! Később, ha már lement 20-30 kg, akkor egy jó cipő és gyaloglás, majd intenzív gyaloglás. Vannak erre is remek edzéstervek, nem kell rögtön az 1. hónapba kikészülnöd.

  Egy lényeg: Így ne fuss. Ártani fog. Sokat!
 • Tikal #1555
  az inkább 4:56 mint 4:18, de ez nem von le semmit belőle :)
 • grebber #1554
  "Kimegyek' oszt futok... ja, ez meddig elég?" Bármeddig amíg azt ember úgy dönt elég volt és inkább otthon punnyad helyette.

  Egészségmegőrzés olyen nem létezik csak mondom. Csont makk egészséges (ezekszerint mégse) embereket visz el a rák olyan hirtelen hogy ihaj.. Ez ellen futhatsz te éjjel nappal nincs ellenszere :(
 • Tinman - VIP
  #1552
  Nagyon könnyű elérni a magas/káros pulzust egy kezdőnek... utána számolnak be rosszullétről. Elég ha egy meredek emelkedőn meghúzza a lépést, még futás se kell hozzá. Seperc alatt max közeli pulzussal szenved.

  Az edzésterv eljuttat A-ból B-be. A 2000-es évek elején elhatároztam, hogy futni fogok. Kimentem oszt' futottam. Bírtam pár hónapig, majd évekig a futás felé se szagoltam, aztán egy emelkedőn való lassú gyalogláskor kb. ziháltam, akkor határoztam el, hogy edzésterv alapján futok... már abban az évben 10k-t toltam, 1 évvel később meg 21k-t. Nulláról húzott fel a 2 órán belüli félmaratonig.

  Az edzésterv motiváló, ugyanis az ember eredendően kényelmes és a futás ebből kizökkenti. Most is ellennék itt gaminggel, meg néznék egy sorozatot, de ezt leírom és megyeik intervallokat tolni, mert mára ez van és a céljaimhoz ez kell (egészségmegőrzés, fejlődés, jobb félmaraton, majd maraton).

  Sajnos sorba tudnám hozni ide neked a neveket azokról az ismerőseimről, akik belebuktak a futásba... az összes edzésterv nélkül tolta. Kimegyek' oszt futok... ja, ez meddig elég? Neked elég, na de a legtöbb ember nem olyan, mint te.

  Egyetértek: Nincs miről beszélni.
 • grebber #1551
  Ha egy kezdő hobbi futo 200as pulzussal fut nos az eljutott 5 percig kb és sokat mondtam. Semmiféle mérés nem kell a hobbi (kimegyek hogy lemozogjam a gép előtt punnyadást vagy bármi indok ami rávisz) futáshoz.

  Ha van edzésterved az nem hobbi hanem "munka" onnantól kezdve nincs miről beszélni
  Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.06.18. 16:10:28
 • Tinman - VIP
  #1550
  A pulzusmérés azért is fontos a kezdőnek, mert minden kezdő túlhajtja magát. Egyszer olvastam egy 30+ éve futóedzőként dolgozó, olimpiára felkészítőket abszolváló ürgétől, hogy a kezdők - a szintjükhöz képest - gyakran nagyobb(!) teljesítményt nyújtanak a futópályán, mint egy olimpiai futó! És ez nagyon igaz!

  Amíg a kezdő nem látja, hogy bmeg 200 BPM-et ver a szívem percek óta, addig nem fog benne tudatosulni, hogy amit csinál annak semmi köze az egészséghez.

  A párom pont így járt. Lelkesen nekiesett ő is a futásnak, letöltötte netről a nagy okosok (lol) összetákolt edzéstervét és nyomta. Soha a büdös életben nem volt tőle se boldog, se flow, se endorfin. Megcsinálta mindig, odatette magát mindig a tervnek megfelelően, de kb. 1 év után kiszállt azzal, hogy úgy érzi ez neki rossz. És igaza volt. Ahogy csinálta úgy rossz is volt!

  Idén úgy fest kezdem meggyőzni arról, hogy pulzusmérős órával, nagyon alaposan átgondolt edzéstervvel, pulzus alapon van esélye csodát tenni. (Neki a csoda 10k lefutása lenne egy korrekt tempóval.)
 • grebber #1549
  "Szerintem a futáshoz nem igaz, hogy csak egy jó futócipő kell, hanem nagyon fontos a pulzus mérése is."

  Csakis abban az esetben ha valamire valahova készülsz. A hobbifutáshoz igazából elég a cipő még óra se kell kéne, de adatok nélkül ki hinné el :)
  Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.06.18. 15:42:13
 • Tinman - VIP
  #1548
  +1 mindenre.

  Az órás vagy. telefon + öves pulzusmérés szerintem létkérdés. Nagyon sok megmagyarázhatatlannak tűnő dologra jön rá az ember, hogy valójában a pulzus okozza. Pl. ellehet futni 195-ös pulzussal, fejből, akaratból 30 percet is, de, hogy utána lesz következménye az biztos. Ráadásul a pulzus alapú edzés figyelembe veszi azt is, hogy éppen milyen állapotban vagy... ha beteg vagy kicsit eleve magasabb az alappulzusod, így nyilván amikor anaerob zónában futtat, az előbb fog bekövetkezni, így garantáltan nem terheled magad túl. Szerintem a futáshoz nem igaz, hogy csak egy jó futócipő kell, hanem nagyon fontos a pulzus mérése is. Okostelefon már mindenkinél ott van, egy Runtastic ingyenes app + Polar H10 (24k körül) és minden adott a jó edzéshez.

  Igen, a bekajálás nem jó barátja a futásnak.
 • Csabesz6 #1547
  Köszi, de azért van hova fejlődni, úgy érzem. Még a tempó mértékegységekkel is most ismerkedem amúgy. Lehet beruházok valami kis órára, ami méri a pulzust, tempót, akármit. Ha már csinálja az ember, próbálja meg minél tudatosabban. Pl. a tele hassal futást absz. nem értem, volt ismerős aki betolt 2 rántott bordát, hasábbal (!!!), 30 perccel a váltó előtt. Én meg attól rosszul vagyok (emésztésileg), ha előző este esetleg becsúszott egy nagyon késői (19:00+) vacsi.
 • Tinman - VIP
  #1546
  04:18 körüli pace 14km-en... az nagyon szép! Grat!

  Nekem ilyen távon kb. ez 10-11 perccel többe fájna, mint neked , vagyis kb. 5:00-as pace.

  2 naponta van edzésem nekem is, ma is lesz szerintem flow, sok benne a gyors, relatív hosszabb tempó.
 • Csabesz6 #1545
  "Na de az endorfin az utána is marad! Ha a futást jól csinálják és a nem durva túlerőltetés, de azért intenzív edzés közti sávot jól belövik, akkor akár 1 teljes napig is érezteti a hatását. Mindent szebbnek lát az ember, sokkal toleránsabb, megértőbb, tényleg ilyen nagy love köd önti el az érzelmeit."

  Pont erről beszélek, tökéletesen leírtad. Még mindig így vagyok most is :D (kedd az egyik futónap)
  Én azt hittem, hogy a minimaraton az 14km. Itt legalábbis így csúfolják, ott sikerült tavaly az 1 óra 09 perc. Ahogy rágugliztam, ennek a hivatalos neve inkább "harmadmaraton" lenne. (lol)
 • Tinman - VIP
  #1544
  Endorfin nálam csak akkor üt be, ha már legalább 30-40 perc eltelt és ERŐS tempóban futok. Akkor jön a flow érzése, ami akár 30 percen keresztül is kitart, ha sima a terep és nem szakít meg egy büdös autós, vagy egy agresszív kutya. Ekkor már biztos vagyok benne, hogy termelődik endorfin, mert úgy érzem magam mint egy gép, baromi pontos tempót futok ilyenkor, szinte érzem ahogy dolgozik bennem az energia, áramlik a vérem, az egész egy csodálatos ütemes egyesülés az úttal. Iszonyú jó érzés!

  Amit nem is olyan sokan élnek át, mert ehhez nem elég a kocogó tempó, a hosszútáv (15k+) sem jó hozzá, mert az a magunkfajta azért ritkán tolja 3:50-4:20-as pace-el, a flowhoz viszont ilyesmi kell. Nem sprint, de nem sokkal alatta.

  Sajnos nekem eddig egyetlen futótársam sem tudta ezt átélni... amit nem csodálok, mert nem hallgatnak rám, bezabálva jönnek, vagy túlerőltetik magukat, vagy nincsenek még messze a megfelelő szinten, vagy túlöltöznek, etc.

  Na de az endorfin az utána is marad! Ha a futást jól csinálják és a nem durva túlerőltetés, de azért intenzív edzés közti sávot jól belövik, akkor akár 1 teljes napig is érezteti a hatását. Mindent szebbnek lát az ember, sokkal toleránsabb, megértőbb, tényleg ilyen nagy love köd önti el az érzelmeit.

  Nekem a legjobb minimaraton (olyan szar név ez!), vagyis a legjobb 10k 49perc. Nagyon keménynek éreztem, azóta se próbáltam meg javítani ezen az időn... sajna elég párás, meleg időben futottam az utolsó 5 percet végigkáromkodtam, morogtam, annyira megterhelt. Nekem nem agár alkatom van, hanem a lábam túlzóan is izmos, nagy izomkötegek vannak rajta, feszülnek rajtam a gatyáim keményen és futásnál ezeket a nagy oszlopokat (no zsír!), nem is olyan egyszerű órákon keresztül meghajtani, ergo a sprintem elég frankó, de a hosszútávjaim nem túl acélosak.
 • Csabesz6 #1543
  Üdv!
  Ti hogy álltok ezzel a futás-endorfin(?) témával? Futás közben nem igazán érzek semmi ilyesmit, az elindulás kifejezetten macerás tud lenni a mai napig is (5:15 - 5:30 között kelés, 10p összetákolás és éhgyomorral usgyi). Viszont ahogy visszaérek, zuhany, reggeli...és csatt, beüt. Mint egy narkós, egész délelőtt, de még delután is egy picit:). Jó értelemben "narkós".
  Egyébként koca futónak tartom magam, kb 10 éve kezdtem el futogatni, kb 4-5 hónap után mindig abbahagytam. Aztán folytattam. Most van az első olyan időszak, hogy nagyjából tartom a rendszerességet, lassan 1,5 éve. Heti 2x7-8 km, plusz 1x10km. Tempót sosem mértem egzakt, a Tatai Öregtavat formán kívül 32 perc körül nyomtam le egyszer, eddig ez a "rekord" ezen a pályán. A Csekét 10p körül teszem meg, ha három kört megyek rajta (1 kör az olyan 2,12 km elvileg). Plusz ugye odafele is futunk, az olyan 2km.
  Tavaly mentem minimarathonon, ott 1:09 körül értem be ha jól emlékszem.

  Na mindegy, jól elkanyarodtam. Ki hogy áll a boldogsághormon, függőség üggyel?
  Utoljára szerkesztette: Csabesz6, 2019.06.18. 08:50:01
 • Tikal #1542
  Nagyon jo az app. Amúgy fél éve regisztráltam, azóta minden héten kaptam email-t hogy csak ezen a héten ingyenes a kártya, rendeljem meg :D
 • Tinman - VIP
  #1541
  Ja-ja!

  Ma kaptam egy ilyet: "Simply head on over to the cards tab in the app to order your free Revolut card. Hurry though, this offer ends on the 2019-06-15."

  Korábban némi pénzbe került a free kártya, most ingyenes. Mondjuk nekem a Garmin Pay miatt nem annyira lényeg, de ingyen? Jöhet.
 • Tikal #1540
  Nem futás: ez a Revolut kurva jó cucc így már, bankom simán váltom :)
 • grebber #1539
  8 órás műszakban és nem buzi folyamatosba sokkal több lenne.De jelenleg ez a felállás :(
  De még 1-2 év és ennek vége meg a szögre akasztom a cipőt és abbahagyom a focit.
 • Tinman - VIP
  #1538
  Hidd el engem se érdekelne, de nem lehet benne mozogni. Annyira nagy a sár most is az erdei utakon errefelé, hogy a terepjáró és elmerül benne. Így ha futnál rajta az nem futás lenne, hanem valami torz erőltetett séta, aminek során bokáig, vagy sípcsontig belesüllyednél. Én is mentem már ki úgy sokszor, hogy seggig sáros voltam, engem sem érdekelt, de nem jó vizes/sáros cipőben 10-20km-eket caplatni.

  100-140km nekem összeszokott jönni, sőt van amikor 160 is megvan. Ehhez 2 naponta kint kell lenni 10-20km között futni és nevetve megvan. Persze, ha 1 hét kiesik az gáz.
 • grebber #1537
  Engem a sár meg más nem érdekel. Párszor 76kilos sároshalmos cipőkkel a lábamon,vádlik atomsárosan végig futottam be a városba...had nézzenek leszarom ezt nézhetik de a szőrös fehér testem nem :)
  Nekem muszáj futni cunamiban is mert a 12 órázás ,közben edzések hétvégi meccs + a salakbajnokság miatt minden szabadnapot erre áldozok.. De sokszor így is elég karcsú a hónap és ezekből kéne 100-140km-ert kihozni..szóval majdnemhogy van olyan hónap ahol mindig félmaratont kéne futni hogy meglegyen..
  Ez pl az előző hónap. Jól látszik sokszor van 1 hét kiesés is.


  Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.06.02. 12:40:09
 • Tinman - VIP
  #1536
  Nekem a tél teszi tönkre a fejlődésem mindig. Minden évben kezdhetem szinte a nulláról. Télen tök sötétben érek haza, gyakran esik az eső, méteres sár van, mindenki tüzel, büdös füst van mindenhol. Az erdőbe azért nem tudok menni mert nyakig sár van, a lakott településekre meg azért nem, mert füst van. Így kimarad 1-2-3-4-5 nap is télen gyakran, azzal meg nem lehet felkészülni semmire, inkább csak nagyjából szinten tartani.

  A 4:36-s félmaratonod nekem csak álom. SOHA! Nem lennék rá képes! Fizikailag alkalmatlan vagyok rá. Amikor az 5:38-as félmaratont futottam úgy éreztem, hogy nagyon sok edzéssel 30 mp-et tudnék javítani, de tudom, hogy ott a vége nekem. Maratont meg ilyen pace-el soha nem fogok tudni hozni, örülhetek, ha 6:30-as pace-el egyszer menni fog.

  A 6-as pace eleinte tényleg lassúnak tűnik, de az egy ideális maratoni tempó. Próbálj meg egy félmaratont vele... nem baj, ha az ÁTLAGOD lesz 6-os. Fuss jobb pace-el, majd mondjuk 3 km után lassíts kicsit, majd ha úgy érzed gyorsíts újra. Az átlag lehet, hogy 6-os lesz. Egy próbát megér.

  Ez a futásban amúgy run-walk-run-nak hívják, amiben a walk, az esetünkben kocogás és nem séta. A kezdők miatt hívják walknak. A lényege az, hogy fuss ahogy kedved tartja, de amikor érzed, hogy kezd odabaxni a pulzusodnak (kezd nagyon felmenni), akkor lassíts sokat, kocogásig, de ne állj meg. Tolj le így 1 km-t, majd újra gyorsíts ha úgy érzed, hogy nem gond. Így a gyors és a lassú szakaszok átlaga korrekt lesz.
 • grebber #1535
  Nem csoda mivel nem eddzünk erre (én legalábbis semmit) csak kimegyek azt futok így meg mindent lehet csak gyorsaságotés állóképességet fejleszteni nem :)

  Anno az 1.36-os félmaratonom 4:36-os átlaggal volt..fel se tudom fogni hogy sikerült. A mai időkből kiindulva már szerintem ezt nem tudnám régi futottam félmaratont. Mostanában a legtöbb /legjobb talán ez volt:  Az a baj lassulni kéne a maratoni tesztre de basszus ha be akarok állni ilyen 6percesre az kb mintha sétálnék egyszerűen nem tudom belőni azt a lassú tempot amivel szerintem bírnám..
  Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.06.02. 12:15:01
 • Tinman - VIP
  #1534
  Ha átexportáltad az adataid Runtasticba (1.5 évet adtak rá), akkor ott megvan. Futós haver 1.5 év alatt se volt rá képes, több 100 edzése ment a kukába.

  Amúgy amint látod én az a tipikus lassulós fazon vagyok. Ezt a futást 3km-en műveltem, amikor 12 perces Cooper tesztet csináltam. Rövid távon elég nagy sebességre vagyok képes (mértem már 25 km/h-t betonon, sík terepen), de aztán fokozatosan lassulok, nem bírok tartani ilyen pace-eket. Amíg 3km-en hozok egy 4-es körüli pace-t, az 5km-en már csak 4:48-as, 10 km-en meg csak 4:57. 21km-en meg 5:38.

  Durva lassulások ezek :-/
 • grebber #1533
  Adidas mycoachos időimre kíváncsi lennék (azzal kedzdtem és vagy 1.5 év benne van) de szerintem azt már sehogy se tudom előhozni vagy igen?