Szélessáv díj a TVnetnek és a UPC-nek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tény, hogy ha pl. nekem lejár augusztusban a hûségszerzõdésem, akkor ha újjat kötök 2évre, a kedvezményes díj mellett adhatnának valamit.
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
A upcvel nincsen semmi baj, én csak azé vok rájuk berágva, mert az új belépõket agyba fõbe bombázzák a jobbnál jobb ajénlatokkal (legutóbb pl hordozható LG dvd lejátszó 40rugó értékben) a meglévõket pedig le se szarják... Én ha ugyanilyen jogokkal akarok indulni, akkor egy hónapig ki kell köttetnem a netet, még az akció kezdete ELÕTT hogy ugyanúgy jogosult legyek erre... HOL van ebben a logika??? A hûséget mikor fogják tolerálni??????
lol, azt hittem ez valami sárga csekkes díj lesz nekik, szélessáv adó...
Ja és a legjobb az amikor az ismerõsõm (szintén TVnet elõfizetõ és HÁLÓZATI MÉRNÖK) panaszlevelet küldd részletes leirással a Tvnet felé az megpróbálja megmagyarázni a HÁLÓZATI MÉRNÖKNEK hogy azért lassu a net mert sokat tölt le az illetõ.
TVnet a magyar internetszolgáltatás legalja. Hogy játékra alkalmatlan az mindenki számára nyilvánvaló aki valaha is használta a tvnetet.(idõnként 400 ping , állandó szakadozás stb.) De most már elérték , hogy a sávszél is legjobb esetben kb 80% os teljesitményt ad. No comment.
upc nalam jo, de van akik nem orulnek ennek a "dijnak" 😄
::: http://www.keksz.net | photo&videoportal
éljen a tvnet! én is azt használom, és eddig semmi problémám nem volt vele. szombi, néha nem árt abbahagyni a kockulást, és lefuttatni egy kémprogram keresõt 😊 jah, meg azért letöltés közben nem igazán jó játszani 😄
Nekem csak mostanában esténként szokott lenni egy kis lagg, és ping növekedés egy lengyel játékszerveren (nem kod), és külföldi irányba, de ritka, belföldre meg alap 13ms ping, szinte mindenhova, tvnettel.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
talán ha COD2 közben nem warezolnál, tudnál normálisan játszani <#idiota>#idiota>
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A TVnet-nek én biztosan nem adtam volna díjat!
Hiába jön 10 megabittel a cucc, az rengeteget késlekedik.
A filmletöltésnél és wareznél még kifogástalan, de COD2-zni már nem tudok
a hatalmas(200 feletti) ping miatt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hiába jön 10 megabittel a cucc, az rengeteget késlekedik.
A filmletöltésnél és wareznél még kifogástalan, de COD2-zni már nem tudok
a hatalmas(200 feletti) ping miatt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!