Halo 2 - eltolás után gyógytapasz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt nem vágom, hogyan sikerült azt elérni - most, miután kipórbáltam a Halo2-õt -, hgy a második résznek a hangulata is és a grafikája is jóval sz@rabb?
Nem értem, én még ilyet nem tapasztaltam...
Nem értem, én még ilyet nem tapasztaltam...
Jó, hagyjuk... Nincs kedvem elmagyarázni...
nem értettem hogy a képek alapján mibõl gondoltad hogy fos lesz?
gondoltam a grafikára érted-
bocs de te írtad: "A képek általában valamit ábrázolnak...
szal a képekbõl nem látszik a grafika?
(hát? a hangokból?)
na de tényleg ne csesztessük egymást ok?
neked nem teccik én meg nagyon várom...ennyi
mindenkinek más az ízlése
gondoltam a grafikára érted-
bocs de te írtad: "A képek általában valamit ábrázolnak...
szal a képekbõl nem látszik a grafika?
(hát? a hangokból?)
na de tényleg ne csesztessük egymást ok?
neked nem teccik én meg nagyon várom...ennyi
mindenkinek más az ízlése
GOOBY, pls
Fárasztó vagy...
"a képek nem a grafikáról szólnak?"
A képek általában valamit ábrázolnak... De most hogy így mondod, a grafikája is elég gyengus lesz ennek a halokettõnek.
A képek általában valamit ábrázolnak... De most hogy így mondod, a grafikája is elég gyengus lesz ennek a halokettõnek.
amúgy bocs nem téged akartalak csesztetni 😊
csak nem szeretem ha pár kép alapján leszól vki egy játékot elõre
a halo 1 az egyik legjobb játék sztem..
csak nem szeretem ha pár kép alapján leszól vki egy játékot elõre
a halo 1 az egyik legjobb játék sztem..
GOOBY, pls
naaaaa!
Egy büdös szót nem ejtettem a grafikáról, mibõl gondolod, hogy én vagyok te, és a grafikára recskázok?
Egy büdös szót nem ejtettem a grafikáról, mibõl gondolod, hogy én vagyok te, és a grafikára recskázok?
naaaaa!!!
az hogy te vérpistike vagy és csak a grafikát nézed a te bajod, nyugodtan hagyd ki a jó játékokat és várd szépen a crysist-az való nektek
én meg szépen végigtolom addig mégegyszer a világ legjobb játékait:
a Halo-t, a Mafiát, a NOLF-t, a Deus ex-et, stb...
hogy ezeknek szar a grafikájuk? a HANGULAT.....
az hogy te vérpistike vagy és csak a grafikát nézed a te bajod, nyugodtan hagyd ki a jó játékokat és várd szépen a crysist-az való nektek
én meg szépen végigtolom addig mégegyszer a világ legjobb játékait:
a Halo-t, a Mafiát, a NOLF-t, a Deus ex-et, stb...
hogy ezeknek szar a grafikájuk? a HANGULAT.....
GOOBY, pls
Nálam Vista van, rajta a DX10, gépben X800GTO, és semmi gond nincsen a DX9-es (vagy éppen régebbi) játékok sebességével.
Minden pont annyira megy, mint amennyire az XP-vel ment (jó, természetesen nem benchmarkokkal szoktam játszani, de ha nem veszek észre különbséget, az nálam egyenértékû azzal, hogy nincs különbség... és azért nem csak a Deus Ex-et futtatom😊).
Minden pont annyira megy, mint amennyire az XP-vel ment (jó, természetesen nem benchmarkokkal szoktam játszani, de ha nem veszek észre különbséget, az nálam egyenértékû azzal, hogy nincs különbség... és azért nem csak a Deus Ex-et futtatom😊).
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
"Hogy mennyire kompatibilis visszafele a directx"
Hát semennyire 😊, hála az MS-nek természetesen, innentôl nincs visszafelé kompatibilitás. DE, a dx9-est és az alsóbb tagokat emulációval tudja kezelni, így vígan elfutnak a nem dx10-es cuccok akkor is ha már a legfrissebb verzió csücsül a gépünkben. Gondolom a sebesség kérdése miatt igen gyorsab el fognak terjedni a DX10-es játékok, viszont akinek egy normálisabb dx10-es karija csücsül a gépében, annak (elméletileg) akkora ereje van, vígan max beállítások mellett is el kellene, hogy futtassa a mostani DX9-esekek (akár emulálva is).
Hát semennyire 😊, hála az MS-nek természetesen, innentôl nincs visszafelé kompatibilitás. DE, a dx9-est és az alsóbb tagokat emulációval tudja kezelni, így vígan elfutnak a nem dx10-es cuccok akkor is ha már a legfrissebb verzió csücsül a gépünkben. Gondolom a sebesség kérdése miatt igen gyorsab el fognak terjedni a DX10-es játékok, viszont akinek egy normálisabb dx10-es karija csücsül a gépében, annak (elméletileg) akkora ereje van, vígan max beállítások mellett is el kellene, hogy futtassa a mostani DX9-esekek (akár emulálva is).
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Nemhogy fog, most is teszi. Sõt, nem csak DX9-eseket, de 8-asokat, 7-eseket stb.
Muhahahaa!
CSak vicceltem - a Vista perszehogy fog dx9-es progikat futtatni.
Hogy mennyire kompatibilis visszafele a directx, még nem nézetm utána, de teljesen új sw-rõl van szó, nem a korábbi javítgatott változatáról. Legalábbis ez a hivatalos verse.
Tehát bármi lehetséges.
CSak vicceltem - a Vista perszehogy fog dx9-es progikat futtatni.
Hogy mennyire kompatibilis visszafele a directx, még nem nézetm utána, de teljesen új sw-rõl van szó, nem a korábbi javítgatott változatáról. Legalábbis ez a hivatalos verse.
Tehát bármi lehetséges.
Mióta futtat a Vista "csak DX10-es progit"?
Már dx9-es? Xboxon pedig még csak 8-as volt.
A játék elsõ része egy nagy fos volt, a képek alapján a második még nagyobb fos lesz... Mit esznek ezen az emberek?
Hát persze, hogy!
Hiszen ez dx9-es game! A Vista meg biztosan kidobja installkor, hogy õ biza csak dx10-es progit hajlandó futtatni. Ezt kell most megoldaniuk a mérnökelvtársaknak.
Hiszen ez dx9-es game! A Vista meg biztosan kidobja installkor, hogy õ biza csak dx10-es progit hajlandó futtatni. Ezt kell most megoldaniuk a mérnökelvtársaknak.
Ezek a képek nagyon ratyik.
meglesz😊
nem lényeg nem lényeg.én ezt aláírom, de azért az emberek ingerküszöbe kúszik lassan felfele, és ez azért alatta van a képek alapján...
amúgy lehet, hogy joebacsinak van igaza, és mondjuk a jellemábrázolásra megy rá, vagy tedd jobbá a világot vagy ilyesmi<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
amúgy lehet, hogy joebacsinak van igaza, és mondjuk a jellemábrázolásra megy rá, vagy tedd jobbá a világot vagy ilyesmi<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
gondolom inkább az intellektuális mondanivalójával fog hódítani 😄
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
ez halo,nem crysis! itt nem a grafika a lényeg...
szerintem inkább szorgosan cserélgetik a textúrákat nagyobb felbontásúakra, mert ezek...<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
ez annyira száni szöveg, szerintem maguk sem hiszik el.Nem értek hozzá mondjuk, de a regisztri adatokat ilyen nehéz lehet beírni,kiszedni installkor-uninstallkor ? Tökéletesíteni kell az install progrmot....jajj anyám
PSN ID.: Beegabor
"programozók jelenleg az installáló program tökéletesítésén dolgoznak"
lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de mit kell egy installáló programon tökéletesíteni??
lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de mit kell egy installáló programon tökéletesíteni??
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
miért vista miért????? hülye pénz...