28
-
opeca #28 Azt nem vágom, hogyan sikerült azt elérni - most, miután kipórbáltam a Halo2-őt -, hgy a második résznek a hangulata is és a grafikája is jóval sz@rabb?
Nem értem, én még ilyet nem tapasztaltam... -
Indigo #27 Jó, hagyjuk... Nincs kedvem elmagyarázni... -
#26 nem értettem hogy a képek alapján miből gondoltad hogy fos lesz?
gondoltam a grafikára érted-
bocs de te írtad: "A képek általában valamit ábrázolnak...
szal a képekből nem látszik a grafika?
(hát? a hangokból?)
na de tényleg ne csesztessük egymást ok?
neked nem teccik én meg nagyon várom...ennyi
mindenkinek más az ízlése
-
Indigo #25 Fárasztó vagy... -
#24 nyilván a grafikát.. -
Indigo #23 "a képek nem a grafikáról szólnak?"
A képek általában valamit ábrázolnak... De most hogy így mondod, a grafikája is elég gyengus lesz ennek a halokettőnek. -
#22 amúgy bocs nem téged akartalak csesztetni :)
csak nem szeretem ha pár kép alapján leszól vki egy játékot előre
a halo 1 az egyik legjobb játék sztem.. -
#21 "a képek alapján a második még nagyobb fos lesz"
a képek nem a grafikáról szólnak? -
Indigo #20 naaaaa!
Egy büdös szót nem ejtettem a grafikáról, miből gondolod, hogy én vagyok te, és a grafikára recskázok? -
#19 naaaaa!!!
az hogy te vérpistike vagy és csak a grafikát nézed a te bajod, nyugodtan hagyd ki a jó játékokat és várd szépen a crysist-az való nektek
én meg szépen végigtolom addig mégegyszer a világ legjobb játékait:
a Halo-t, a Mafiát, a NOLF-t, a Deus ex-et, stb...
hogy ezeknek szar a grafikájuk? a HANGULAT..... -
Morden23 #18 Nálam Vista van, rajta a DX10, gépben X800GTO, és semmi gond nincsen a DX9-es (vagy éppen régebbi) játékok sebességével.
Minden pont annyira megy, mint amennyire az XP-vel ment (jó, természetesen nem benchmarkokkal szoktam játszani, de ha nem veszek észre különbséget, az nálam egyenértékű azzal, hogy nincs különbség... és azért nem csak a Deus Ex-et futtatom:)). -
#17 "Hogy mennyire kompatibilis visszafele a directx"
Hát semennyire :), hála az MS-nek természetesen, innentől nincs visszafelé kompatibilitás. DE, a dx9-est és az alsóbb tagokat emulációval tudja kezelni, így vígan elfutnak a nem dx10-es cuccok akkor is ha már a legfrissebb verzió csücsül a gépünkben. Gondolom a sebesség kérdése miatt igen gyorsab el fognak terjedni a DX10-es játékok, viszont akinek egy normálisabb dx10-es karija csücsül a gépében, annak (elméletileg) akkora ereje van, vígan max beállítások mellett is el kellene, hogy futtassa a mostani DX9-esekek (akár emulálva is). -
Morden23 #16 Nemhogy fog, most is teszi. Sőt, nem csak DX9-eseket, de 8-asokat, 7-eseket stb.
-
Skeez #15 Muhahahaa!
CSak vicceltem - a Vista perszehogy fog dx9-es progikat futtatni.
Hogy mennyire kompatibilis visszafele a directx, még nem nézetm utána, de teljesen új sw-ről van szó, nem a korábbi javítgatott változatáról. Legalábbis ez a hivatalos verse.
Tehát bármi lehetséges. -
Morden23 #14 Mióta futtat a Vista "csak DX10-es progit"? -
Juszufka #13 Már dx9-es? Xboxon pedig még csak 8-as volt. -
Indigo #12 A játék első része egy nagy fos volt, a képek alapján a második még nagyobb fos lesz... Mit esznek ezen az emberek? -
#11 És a dx10 nem kompatibilis visszafelé dx9-el? -
Skeez #10 Hát persze, hogy!
Hiszen ez dx9-es game! A Vista meg biztosan kidobja installkor, hogy ő biza csak dx10-es progit hajlandó futtatni. Ezt kell most megoldaniuk a mérnökelvtársaknak. -
djukel #9 Ezek a képek nagyon ratyik. -
gyuri12 #8 meglesz:) -
neoG #7 nem lényeg nem lényeg.én ezt aláírom, de azért az emberek ingerküszöbe kúszik lassan felfele, és ez azért alatta van a képek alapján...
amúgy lehet, hogy joebacsinak van igaza, és mondjuk a jellemábrázolásra megy rá, vagy tedd jobbá a világot vagy ilyesmi -
#6 gondolom inkább az intellektuális mondanivalójával fog hódítani :D -
gyuri12 #5 ez halo,nem crysis! itt nem a grafika a lényeg... -
neoG #4 szerintem inkább szorgosan cserélgetik a textúrákat nagyobb felbontásúakra, mert ezek... -
#3 ez annyira száni szöveg, szerintem maguk sem hiszik el.Nem értek hozzá mondjuk, de a regisztri adatokat ilyen nehéz lehet beírni,kiszedni installkor-uninstallkor ? Tökéletesíteni kell az install progrmot....jajj anyám -
#2 "programozók jelenleg az installáló program tökéletesítésén dolgoznak"
lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de mit kell egy installáló programon tökéletesíteni?? -
gyuri12 #1 miért vista miért????? hülye pénz...