A média és a játékok hatása agyunkra
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy erdekes kerdes.
kozepkor. este van a gyerek a nagyapjatol hallja a sarkanyos. kiralyfis meset. masnap delutan a haverjaival az udaron fakardal nyomatja az ipart. tok jo meg minden de nem az igazi. milyen kiraly lenne ugyanaz apa igazi kardjaval. kicsorja a kardot, haverral a jatek folyt. egyszercsak veletlenul levagja a bal fulet a havernak.
a nyakam ra hogy tortent ilyen a kozepkorban. + az osszes korban. most akkor pereljuk be a nagypapat hogy miert kellett ilyenekkel tomni szegeny gyerek fejet?? vagy esetleg a gyerekre kellett volna jobban odafigyelni a szuloknek. ez az en velemenyem. meg lehet cafolni.
kozepkor. este van a gyerek a nagyapjatol hallja a sarkanyos. kiralyfis meset. masnap delutan a haverjaival az udaron fakardal nyomatja az ipart. tok jo meg minden de nem az igazi. milyen kiraly lenne ugyanaz apa igazi kardjaval. kicsorja a kardot, haverral a jatek folyt. egyszercsak veletlenul levagja a bal fulet a havernak.
a nyakam ra hogy tortent ilyen a kozepkorban. + az osszes korban. most akkor pereljuk be a nagypapat hogy miert kellett ilyenekkel tomni szegeny gyerek fejet?? vagy esetleg a gyerekre kellett volna jobban odafigyelni a szuloknek. ez az en velemenyem. meg lehet cafolni.
jah a karton nyetworkon is ha megnézed idiota rajzfilmek mennek, ott is folyik a vér, kökemény akciojelenetek, idiota figurák, erös hang és képeffektek. Ha ezek filmbe lennének keményet 18-as karika járna nekik. Ha lesz kölköm, akkor csak a minimaxot nézheti, kartont nem engedem.
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
És hogy melyik film a legkárosabb?
- verekedös elkenema szádat
- véres, értelemnélküli, ugyistudomkiazapád
- viccesahogy 325.-szörre rugom szét a tököeidet rugdosós
- ujhullámos amerikai picsás menekülök, de a kampós utolér egylábbal horroros
- kivédema kivédhetetlen szupermega támadást a pokemonommal, és örülök, temeg szopol
Szerintem<#buck>#buck><#pias>#pias>
- verekedös elkenema szádat
- véres, értelemnélküli, ugyistudomkiazapád
- viccesahogy 325.-szörre rugom szét a tököeidet rugdosós
- ujhullámos amerikai picsás menekülök, de a kampós utolér egylábbal horroros
- kivédema kivédhetetlen szupermega támadást a pokemonommal, és örülök, temeg szopol
Szerintem<#buck>#buck><#pias>#pias>
Nem tudom mit vannak úgy oda az amcsik. Nézzék meg mit néznek a gyerekeik a hivatlos nekik szóló csatornán mint ami a Cartoon network. Van a vérgagyi, gusztustalan kategória mint pl a Görcs ikrek, meg az Ed Edd és Ed (vagy mi). A belem kihányom, retardált egy mûsor. A többiben meg mind öldökölnek de legalább verekednek, pedig mondjuk az aranyosabbak közé tartozik a Teen Titans vagy a Juniper Lee. A Tom és Jerryt ne is említsük, vagy a Gyalog kakukkot, pedi szerettem õket, de hát nem virágot szednek a réten. Pedig a gyerek azt is megnézi hisz ott a Minimax, amin ultra puha rajzfilmek/bábfilmek mennek és lekötik õket. De az én idõmbõl emlékszem a Vizipók csodapókra, A kisvakond, Kockásfülü nyúl, vagy a Moha és páfrány.
Szóval az amcsik csak fogják be a pofájukat, mert náluk amiben nincs fegyver vagy tetlegesség azt a filmet/játékot el sem lehet ott adni. A kisgyerekeknél kéne kezdeni mikor a legfogékonyabbak. Képmutató banda.
Szóval az amcsik csak fogják be a pofájukat, mert náluk amiben nincs fegyver vagy tetlegesség azt a filmet/játékot el sem lehet ott adni. A kisgyerekeknél kéne kezdeni mikor a legfogékonyabbak. Képmutató banda.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Tévét már két éve nem nézek, a netes híreket meg csak azt olvasom el ami érdekel.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
szerintem meg nem feltétlen az erõszak ténye a mérvadó. Az erõszak ábrázolása olykor indokolt lehet. Mindössze az erõszak utáni állapot ábrázolása a döntõ. Vegyünk egy példát. Krimi, és akciófilm. A krimiben meghal 1 ember (azért krimi többek közt), aztán a tettes lebukik, és bûnhõdni fog. A mondanivaló: Ha ölsz, akkor elkapnak, és bûnhõdni fogsz, mert ölni nem szabad, és bûn. Mit mond az akciófilm? Van egy cél. Majdnem mind1 micsoda. A fõhõs nagyon faxa gyerek, mert mindenáron eléri a célt, ha kell tuactszám gyilkol, és ez helyénvaló, sõt ettõl lesz "hõs", és a szõke cicaba is meglesz neki az este. Az egyik stílus elítéli az erõszakot, míg a másik magasztalja.
Sõt. Egy agatha cristie krimiben általában nem is látjuk az ölés technikáját, csak tuadtják a nézõkkel, hogy valaki meghalt. Az akciófilmben pedig heves fegyverropogás kíséretében, és fröcsögõ vértengerben halnak meg tucatszám. Óriási a különbség.
Sõt. Egy agatha cristie krimiben általában nem is látjuk az ölés technikáját, csak tuadtják a nézõkkel, hogy valaki meghalt. Az akciófilmben pedig heves fegyverropogás kíséretében, és fröcsögõ vértengerben halnak meg tucatszám. Óriási a különbség.
hát nekem megvan 9 évad, és mégse mondom, hogy kapjátokbe gyikok én leléptem. Van a valóság meg a kitalácio, csak ezt egy gyereknek nehéz szétválasztani, amikor egy másfélorás akcio után 10szer jobb karatás lesz.
télleg, kinek melyik film volt az, amelyik (saját belátása szerint) a legkárosabb volt?:D
én pl emlékszem, amikor 3 évad southparkot megnéztem egy hét alatt, akkor utána rendesen olvasni kellett, stb hogy visszaállítsam a normál állapotot:D
én pl emlékszem, amikor 3 évad southparkot megnéztem egy hét alatt, akkor utána rendesen olvasni kellett, stb hogy visszaállítsam a normál állapotot:D
"Mindezek ellentéteként azt hallani, hogy az IQ szintek egyre növekednek, különösen az 1950-es évektõl, amikor beindult a televíziózás, sõt elvileg azok, akik rendszeresen játszanak, jobban teljesítenek a vizuális figyelmi és a térbeli felismerési teszteken."
Ez egy érdekes állítás, mivel anno azért tiltották be az olmozott benzinzt, mert a nagyvárosk és forgalams útak mentén a lakosság IQ-ja folyamatossan romlott (na persze egy csomó egyébb kellemetlenség is) és valamikor a 90-es évek eljén állt meg.
Ez egy érdekes állítás, mivel anno azért tiltották be az olmozott benzinzt, mert a nagyvárosk és forgalams útak mentén a lakosság IQ-ja folyamatossan romlott (na persze egy csomó egyébb kellemetlenség is) és valamikor a 90-es évek eljén állt meg.
Nem is volt a gyerekre semmilyen hatással a GTA csak õ is meg a puccos ügyvédje is tudta, hogy ez az egyetlen kiút, hogy ha ráfogják a játékokra, így olcsóbban megússza.
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
A Crank az egy jó film, meg a szállitó 1-2 is jó film. Ha mán itt tartunk minden adót tiltsunk be kivéve a minimaxot.
Szerintem nem a T2, hanem Stallone a hibás a Rambo miatt. Vagy Jason Statham a Crank-ben, Szállítóban játszott szerepéért. De a rendezõket is felelõsségre vonnám. Tiltsuk be a Hollywood-i filmeket, és a mozikat!!! <#ravasz1>#ravasz1>
Már megijedtem hogy meginta számítógépes játékok gonoszak lesz; de ez a cikk szerencsére árnyaltabb képet mutat
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar elõtt.
← ElőzőOldal 3 / 3