418
Internetes szerelem :D
  • Mega22
    koszi h mindenki ilyen érzéketlen, szép is az ahol most tart a világ
  • Shadow_THH
    nem te vagy amúgy sütitomi véletlenül?
  • haxoror
    Ja és mindannyiótokba beleszerettem így hirtelen, remélem örökké fogunk égni egy száguldo fojoba

[romantikus]
  • haxoror
    Én annak tartalak
  • ColdFire
    száguldó foJoba? az jó az jó... végülis, van aki megteheti, hogy megszegi a helyesírás törvényeit, ha lány, és a lányok nem tudnak pukkantani se, mert kémiailag elbusztitják a gázokat :c

9tf0
  • [Walaki]D`Lair
    gratz close bye
  • F1re
    en is azt gondoltam T_T
  • Mega22
    mikor házasodunk nem tudom......de abban az egyben biztos vagyok h az i megtorténik 1x kettonk kozt:D
  • Mega22
    orulok neki h vannak még olyanok is itt akik nem tartanak a torténetem miatt marslakonak:D
  • toysoldier
    ok
  • Boconadi
    mikor házasodtok?
  • csgery
    Hi all!
    Nekem is a neten sikerült összejönnöm valakivel:) Tökjó, hogy ezzel mások is vannak így. Először csak cset, majd MSN, végül pedig a találkozás, szerelem...:) oldalakat tudnék erről írni:D
  • kuci06
    hurrá :/

close?
  • Mega22
    NEM FERFI HANEM NŐ!!!
  • wantonly
    Várd ki a végét. :P
  • Shadow_THH
    szerintem férfi
  • desigo
    olyan jó,hogy ezt megosztottad velünk
  • Mega22
    Háááát, nekem sikerult.....
    Egészen kész vagyok ettol az egésztol, hihetetlen soha sem hidtem ebben az egészben, és soha nem gondoltam volna h velem is megeshet.
    Véletlen volt-e ez a dolog vagy a sors akarta így, ezt már soha nem tudom meg, de a mai napig koszonom az égieknek h azon a bizonyos februári napon engem is ide sodort az élet.....
    Ennek a csodás napnak koszonhetem azt h megismertem a világ legcsodálatosabb férfiát akinek ma a soha nem érzett szerelmet koszonhetem. Azt tudni kell rolam h neten keresztul nem ismerkedem és ide sem azért jottem, de szerintem soha nem torténik az életunk folyamán semmi sem véletlenul ezért gondolom azt h akkor azon a napon minket szándékosan hozott ossze a sors. Bele estunk a száguldo fojoba és úsztunk az árral vissza fordíthatatlanul.....Egyik napon arra ébredtem hogy ez a fiú már a mindent jelenti számomra és meghalok érte, egyszoval SZERETEM!!!Azota is egyutt vagyunk, boldogan és határtalanul nagy lángon égo szerelemben!
    Ugy érzem rátaláltam arra az emberre akire mindig is vártam és ezt a netnek koszonhetem!!!