418
Internetes szerelem :D
-
Mega22 #18 koszi h mindenki ilyen érzéketlen, szép is az ahol most tart a világ -
Shadow_THH #17 nem te vagy amúgy sütitomi véletlenül? -
haxoror #16 Ja és mindannyiótokba beleszerettem így hirtelen, remélem örökké fogunk égni egy száguldo fojoba
[romantikus] -
haxoror #15 Én annak tartalak -
#14 száguldó foJoba? az jó az jó... végülis, van aki megteheti, hogy megszegi a helyesírás törvényeit, ha lány, és a lányok nem tudnak pukkantani se, mert kémiailag elbusztitják a gázokat :c
9tf0 -
[Walaki]D`Lair #13 gratz close bye -
F1re #12 en is azt gondoltam T_T -
Mega22 #11 mikor házasodunk nem tudom......de abban az egyben biztos vagyok h az i megtorténik 1x kettonk kozt:D
-
Mega22 #10 orulok neki h vannak még olyanok is itt akik nem tartanak a torténetem miatt marslakonak:D
-
#9 ok -
#8 mikor házasodtok? -
#7 Hi all!
Nekem is a neten sikerült összejönnöm valakivel:) Tökjó, hogy ezzel mások is vannak így. Először csak cset, majd MSN, végül pedig a találkozás, szerelem...:) oldalakat tudnék erről írni:D -
#6 hurrá :/
close? -
Mega22 #5 NEM FERFI HANEM NŐ!!! -
#4 Várd ki a végét. :P -
Shadow_THH #3 szerintem férfi -
#2 olyan jó,hogy ezt megosztottad velünk -
Mega22 #1 Háááát, nekem sikerult.....
Egészen kész vagyok ettol az egésztol, hihetetlen soha sem hidtem ebben az egészben, és soha nem gondoltam volna h velem is megeshet.
Véletlen volt-e ez a dolog vagy a sors akarta így, ezt már soha nem tudom meg, de a mai napig koszonom az égieknek h azon a bizonyos februári napon engem is ide sodort az élet.....
Ennek a csodás napnak koszonhetem azt h megismertem a világ legcsodálatosabb férfiát akinek ma a soha nem érzett szerelmet koszonhetem. Azt tudni kell rolam h neten keresztul nem ismerkedem és ide sem azért jottem, de szerintem soha nem torténik az életunk folyamán semmi sem véletlenul ezért gondolom azt h akkor azon a napon minket szándékosan hozott ossze a sors. Bele estunk a száguldo fojoba és úsztunk az árral vissza fordíthatatlanul.....Egyik napon arra ébredtem hogy ez a fiú már a mindent jelenti számomra és meghalok érte, egyszoval SZERETEM!!!Azota is egyutt vagyunk, boldogan és határtalanul nagy lángon égo szerelemben!
Ugy érzem rátaláltam arra az emberre akire mindig is vártam és ezt a netnek koszonhetem!!!