418
Internetes szerelem :D
  • Bucser
    Ugyanígy jöttem össze kedvesemmel. Immáron 5 éve vagyunk együtt:)

#58 Nem kötelező olvasnia Threadet ami ilyen postokat tartalmaz a többiből úgyis keményen moderálva van:) úgyhogy megfér az a topic... Bár valóban ennyi erővel a kis 12 évesek is nyithatnának topicot, hogy első sikeres "tubálásom"...

Na mindegy. Grat akapcoslathoz, deigazán komoly csak akkor lesz ha a kezén a gyűrű:D
  • Nuki
    nem sűrűn járok ebbe a 'zónába', és nem tudom mennyi 'interneten összeismerkedettek' topic van, én csak megláttam ezt, gondoltam megosztok egy pórul járt tapasztalatot, aztán végigolvastam a kommenteket és flémelés lett belőle, sajnálom...

[tényleg fejezzük be mi is ezt a sok nem idevaló hozzászólást]
  • jefferson83
    Igaz, nem is én akarom eldönteni, hogy mi jó meg mi nem. Csak azt kérném, hogy ne kezdjunk el hasonlítani az IM-Netes fórumra, mert akkor nekem már egy kedvenc oldalam se maradna
  • Nuki
    senkit nem érdekel..., és akkor nem jönnek be ;) ha egy moderátornak nem tetszik mert sok van belőle, bezárja. ez az élet rendje. :P
  • jefferson83
    Nem vitatkozom, felőlem maradhat ha sok ember értelmét látja. Azt is hozzáfűzném, ha már nyilvánosság elé tárták a kapcsolatukat, hogy sok boldogságot kívánok kettejüknek tiszta szívből

Ui: Én csak azt mondom, hogy ha "Fiúk,lányok,kapcsolatok"-ba minden dugásomnak topikot nyitok nem biztos, hogy örülnének neki.
  • Nuki
    "Fiúk, lányok, kapcsolatok"
    itt talán annyira nem, bocs ha rosszul tudom...

tudom hogy egy órája nyilt topictól nem lehet elvárni hogy benézzen ide egy moderátor, de akkoris, amíg nem zárják be, akkor valószínüleg nem felesleges topic... nézz be a saját-szobákba, ott ennél sokkal értelmetlenebb topikok vannak. szvsz.
  • Rise Against
    én először megismertem a valóságban, aztán neten is beleszerettem.
    jó vagyok?
  • Shadow_THH
    sok mindent nem értesz még :/
  • jefferson83
    "...amihez nincs közük semmi."

Én is ezt mondom. Pontosan, semmi közünk hozzá. (feleslegestopik?)
  • FLeK0
    Készíthetünk felvételt a következő nagy eseményről?
    SGTV live
  • Nuki
    itt NEM mindenki az, csak produkálja magát, a még vagányabbak előtt, pontosan úgy ahogy itt is látjátok... itt ez a divat :P
    az újakat lehordják, hogy milyen 'béna' témákat nyitnak, közben azzal hogy ezt csinálják, nem veszik észre hogy lejjebb süllyednek annál is akit ők maguk leszidnak...
    annyira tipikus, és annyira nevethetnékem van az ilyenektől...
    (jó persze ha rajtam is végignézel, én meg a tipikus okoskodós igazságosztós látszatot keltem, de én se vagyok ilyen ;) egyszerüen csak én is rühellem hogy folyton beleugatnak mindenkik minden újonnan nyitott témába, amihez nincs közük semmi...)

panaszkodásért bocs, befejeztem :)
  • ColdFire
    neked semmit, vernéd rá :c
  • eörgs
    képet, vagy meg sem történt
  • Mega22
    igen láttuk, és nem csak 1x, és turelmetlenul várjuk a kovetkezo talit is!
  • Peppus
    láttátok már egymást? :) így otthon a gép előtt künnyű nagy szerelembe esni..
  • Petko
    ide inkább dramatic love letter felolvasás kéne
  • roberto0915
    köszönöm Nuki.. és örülök, h vannak még ép gondolkodású emberek, de sajna egyre kevesebb
  • Nuki
    simában látjátok egymást, közvetlenebb mint betükön meg szmájlikon keresztül... :)
  • Mega22
    koszonom szépen
  • Brolly
    Nem értem a netszerelem miben másabb mint a "sima", de leeht azért van mert nekem nem volt ilyen "netszerelem" élményem...
  • antijuve
    hmm,Kaliforniába jöttem feeling:)))
  • Dave John
    ahahahaaa oh wow:/
  • Nuki
    szerintem szólhattok nyugodtan moderátoroknak, azok szíves örömest kitörölnének egy pár hozzászólást innen... :)

vannak olyan kretének akik nem képesek befogni a pofájukat gumiszobán kívül, dehát egyszer ha senki nem fog rájuk odafigyelni, rájönnek hogy nincs sok értelme az agyjátszásnak.
    sok szerencsét^^
  • sweech
    =)))))))))))))))))))))))))))))))3333
  • ColdFire
    számcímet, überlol :D
  • jefferson83
    Magánügy ^^

Ui: számtalan nővel hozott össze engem is a sors a neten , de mindegyik keresztneve .JPG volt
  • Shadow_THH
    Háááát, nekem sikerult.....
    Egészen kész vagyok ettol az egésztol, hihetetlen soha sem hidtem ebben az egészben, és soha nem gondoltam volna h velem is megeshet.
    Véletlen volt-e ez a dolog vagy a sors akarta így, ezt már soha nem tudom meg, de a mai napig koszonom az égieknek h azon a bizonyos februári napon engem is ide sodort az élet.....
    Ennek a csodás napnak koszonhetem azt h megismertem a világ legcsodálatosabb férfiát akinek ma a soha nem érzett szerelmet koszonhetem. Azt tudni kell rolam h neten keresztul nem ismerkedem és ide sem azért jottem, de szerintem soha nem torténik az életunk folyamán semmi sem véletlenul ezért gondolom azt h akkor azon a napon minket szándékosan hozott ossze a sors. Bele estunk a száguldo fojoba és úsztunk az árral vissza fordíthatatlanul.....Egyik napon arra ébredtem hogy a muter berezelt: "Fiam sok lesz már a balhé, nosza irány Bel-Air!"
    Én kértem és könyörögtem, muter ne csináld, de ő becsomagolta a kofferem és az ajtó nyitva állt! Csókot nyomott homlokomra és átadta a jegyem,
    föltettem a walkmanem és mondtam, hát legyen! Csúcs jó! Az italom vedelem, a csajokat egyszer- jaj úgy szeretem! Milyen dögös nőcik várnak Bel-Airben hékás, hmm ez ám a tréfás! Begurul a taxi és a rendszám helyett azt látom: "ifjú" hát ez csak én lehetek, fura ez a tragacs, nade kit érdekel, lép bele adj gázt bele abba irány Bel-Air! Végre, berobogunk oda hol a rokonok élnek, fizetem a taxit mert nincs szaga a pénznek, csoda tuti kéró, ideje már éppen, hogy Bel-Air ifjú hercege a trónjára lépjen!
  • ColdFire
    azt hittem #26ra ment omg :DDD
  • FLeK0
    rifk
  • Mega22
    már dolgozunk rajta keményen!!!
  • ColdFire
    mostmár nem szólhatunk be, mert itta ura :c
  • roberto0915
    Sziasztok!
    Én volnék az a szerencsés ember, aki megismerhette a Föld legdrágább nőjét, kinek neve mega22 :))) Én is határtalanul szeretem őt!!! És tudom, h ez a szerelem a életem végig fog tartani.. vagy még annál is tovább.
    Először csodás külsője fogott meg.. de ahogy jobban megismerhettem és teltek a napok egyre világosabbá vált számomra, h e remek külső egy még csodáélatosabb belsőt takar. Ritka az ilyen lány.. de én rátaláltam.
    Boldogságom határtalan és aki nem élt át hasonló szépet az nem értheti.. és nem is várom el, h megértő legyen a net szerelemmel kapcsolatban.. mert én se hittem ebben a dologba.. de nekem megadatott e lehetőség az élettől és én megragadtam. És nem csalódtam benne.. mert az életem szerelmét találtam meg.

• tobias88
    szivesen
  • gameplusz
    Mikor jon az elso SG bébi? :D
  • csgery
    Egoista vagy?:D
  • ColdFire
  • Brolly
    mák
  • Kanál
    bizony lehet, én is beleszerettem saját magamba már sokadszor :(
  • Mega22