Májusi ajánló - Gigászok harca
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pókember 3, ..hát, nem rossz, de a Karibot nagyon várom, tutira megnézem azt is vagy 10 szer!
Én a helyedben ezt annyira nem hangoztatnám. Félnék, hogy egyedül maradnák a véleményemmel <#circling>#circling>
Sandra Bullocknak annyira fapofája van, hogy az nem igaz... Egyedül a Kísérleti gyilkosságot bírom tõle (kedvenc filmem), de azt sem miatta, mert abban is hihetelen gyenge... <#gun>#gun><#boxer>#boxer>
Sandra Bullocknak annyira fapofája van, hogy az nem igaz... Egyedül a Kísérleti gyilkosságot bírom tõle (kedvenc filmem), de azt sem miatta, mert abban is hihetelen gyenge... <#gun>#gun><#boxer>#boxer>
én karibra megyek mozira😊 és az nagy szám tõlem, hisz nem is olyan rég néztem meg beant😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Valami azt súgja eza Shrek 3 ultra gagyesz lesz... A trailere alapján rettentõ erõltetett viccek lesznek benne. A kalóz 3-at viszont nagyon várom (de érdekes, most vettem észre hogy mindhárom filmnek ez a 3. része).
Ööö, node az nem érdekel, "hanyadik" egy film, ha jó... 😉
Viszont nálunk szinte minden Bullock-film sikeres. titokzatos
"Megjósolható, hogy 10-én bemutatásra kerülõ új Sandra Bullock thriller képkockái elég sok nézõ szemei elõtt peregnek majd."
lehet, bár ami kritikákat olvastam eddig róla, azok nem sok jót ígértek
lehet, bár ami kritikákat olvastam eddig róla, azok nem sok jót ígértek
miért lenne "biztosan" jó?
ez a hónap a gagyi kommerszek hónapja (number 23, reaping) - a kalóz3, shrek3 valahogy hidegen hagynak😞
egyértelmûen a Melquiades Estrada a kötelezõ, már aki nem látta tavaly a titanicon.
ez a hónap a gagyi kommerszek hónapja (number 23, reaping) - a kalóz3, shrek3 valahogy hidegen hagynak😞
egyértelmûen a Melquiades Estrada a kötelezõ, már aki nem látta tavaly a titanicon.
Ja, mert a Pók 3 kibaszottul szar lett... :S:S:S Kár érte...
De a másik kettõ biztos jó lesz.
De a másik kettõ biztos jó lesz.
"Mindenesetre érdekes küzdelem lesz, melybõl akár nevetõ harmadikként ogre koma kerülhet ki gyõztesen."
Na végre, hogy valaki a Shrek 3 esélyeirõl is ír...
Pókica csak a harmadik lesz, mert Shrek és a kalózok simán be fogják elõzni...
A nagy kérdést így tenném fel:
Shrek 3 vagy Karib-tenger kalózai 3?
Na végre, hogy valaki a Shrek 3 esélyeirõl is ír...
Pókica csak a harmadik lesz, mert Shrek és a kalózok simán be fogják elõzni...
A nagy kérdést így tenném fel:
Shrek 3 vagy Karib-tenger kalózai 3?