10
  • daveofgod
    Pókember 3, ..hát, nem rossz, de a Karibot nagyon várom, tutira megnézem azt is vagy 10 szer!
  • PrisonMan
    Én a helyedben ezt annyira nem hangoztatnám. Félnék, hogy egyedül maradnák a véleményemmel
    Sandra Bullocknak annyira fapofája van, hogy az nem igaz... Egyedül a Kísérleti gyilkosságot bírom tőle (kedvenc filmem), de azt sem miatta, mert abban is hihetelen gyenge...
  • akyyy
    én karibra megyek mozira:) és az nagy szám tőlem, hisz nem is olyan rég néztem meg beant:D
  • Lami
    Valami azt súgja eza Shrek 3 ultra gagyesz lesz... A trailere alapján rettentő erőltetett viccek lesznek benne. A kalóz 3-at viszont nagyon várom (de érdekes, most vettem észre hogy mindhárom filmnek ez a 3. része).
  • Normal
    Ööö, node az nem érdekel, "hanyadik" egy film, ha jó... ;)
  • 5i
    Viszont nálunk szinte minden Bullock-film sikeres. titokzatos
  • Kobaljov
    "Megjósolható, hogy 10-én bemutatásra kerülő új Sandra Bullock thriller képkockái elég sok néző szemei előtt peregnek majd."

lehet, bár ami kritikákat olvastam eddig róla, azok nem sok jót ígértek
  • winnie
    miért lenne "biztosan" jó?

ez a hónap a gagyi kommerszek hónapja (number 23, reaping) - a kalóz3, shrek3 valahogy hidegen hagynak:(

egyértelműen a Melquiades Estrada a kötelező, már aki nem látta tavaly a titanicon.
  • Librarian
    Ja, mert a Pók 3 kibaszottul szar lett... :S:S:S Kár érte...
    De a másik kettő biztos jó lesz.
  • PrisonMan
    "Mindenesetre érdekes küzdelem lesz, melyből akár nevető harmadikként ogre koma kerülhet ki győztesen."

Na végre, hogy valaki a Shrek 3 esélyeiről is ír...
    Pókica csak a harmadik lesz, mert Shrek és a kalózok simán be fogják előzni...
    A nagy kérdést így tenném fel:
    Shrek 3 vagy Karib-tenger kalózai 3?