A TV2 kitart Sváby mellett a bukta ellenére is
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pontosan milyen bakik voltak?
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
Harom statisztikus elmegy vadaszni...
...valamint csak nekem tunik fel, hogy itt az SG-n az RTL Klub az ISTEN, a TV2 meg a hulladek? Szerintem ugyanis elobbi sokkal inkabb hatasvadasz, mint utobbi...
\"The voices are back... Excellent.\"
Ennek valóban jó lenne utánaolvasni.
Sajnos statisztikai tudományokban nem vagyok jártas, de statisztikákkal kapcsolatban van egy kevés tapasztalatom. Ami egyelõre nem fedi a leírtakat. A jövõben reméljük mindannyian okosabbak leszünk a témában.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
?? olvass el egy stat könyvet és megérted. ha belemersz egy levesbe, akkor mindenbõl jut neked, ha megfelelõ a merõkanalad. (a stat lényege nem a nagysága és a sokaság nagysága, hanem az, hogy a minta reprezentatív legyen. hibahatárral számolva az már nem osztana és szorozna, ha nem 20e, hanem 200e embert kérdeznének meg.)
(hmm, vajon mekkora minta kéne)
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
Ez egy vicces megalapozás, amit nem lehet megmagyarázni. Vagyis, ha megpróbálják, akkor valószínû órákba telik, ha egyáltalán meg lehet magyarázni.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
jaja. nálunk még mindig jobb az arány, mint usabana és még ez is több embert ejelnt, mint a lrgtöbb közvéleménykutatásnál, ahol 1-2000-es mintát vizsgálva hoznak ki meglehetõsen pontos értékeket.
de igazából lényegtelen, hogy a jók-e a számok. a csatornáknak a mérõmûszererek által mért értékeket kell feltornázni. ha ez nem sikerül, akkor az csakis a cstorna hibája, nem a mérésé, hiszen a csatornának kell tudni (a sok elemzésbõl), hogy mi mozgatja a nézõket.
Ha jól tudom 800(?) tv-n van olyan készülék ami figyeli, hogy mit néznek éppen rajta, és ebbõl következtetnek az összlakosságra, különféle bonyolult számítások után. Az arányokat kell figyelembe venni nem feltétlen a konkrét mennyiséget.
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
Megasztár : elhúzott, élõ, 3 órás adás (10 számra ! ez max. 30 perc) = bukta
1 a 100 ellen USA : heti 1 adás, profin összevágott, felvételrõl = siker
1 a 100 ellen HUN : heti 5 adás, elhúzódó, szétesõ, üresjáratok, bakik, igénytelen mûsorvezetõ = bukta
Nem tudok még egy olyan vállalatot / céget mondani ahol ennyi dillettáns megmaradna a munkájában és nem rúgnák ki ... valószínûleg még így is profitot termel a TV2, azért nem tisztogat a külföldi tulajdonos ....