9
  • Sanyix
    Nekem a 720p-sek mennek 40-50%-al coreavc codeccel, 1080p meg csak tcpmp-vel megy normálisan, bár az már 24 fps helyett 22-vel, de itt nincs gond, mert ennél nem kezd késni a hang mint a többi lejátszónál, 2 fps különbséget nem nem lehet észrevenni. 1080i az más lejátszóval is sima ügy.
  • LordNorboy
    Nekem egy 2GHz-es Athlon XP-m van. Én KMPlayert használok (HD-nél high speed beállításokal). Az 1280x720 -as videók is menek 70-90%-os CPU terhelés mellett.

link: http://www.free-codecs.com/download/KMPlayer.htm
  • windoki
    VLC-vel nekem is szaggatott egy 2500as Bartonon, de az
    MPlayer "simán" viszi akadozás nélkül. (Igaz, csak 720-asról van szó, 1080-ast még nem teszteltem)
  • grebber
    Csak jönnének már ki nagyon kiváncsi vagyok!
  • Mynet
    lol, nekem az 1080i-s 300 tailer szaggatott kegyetlenül. már elkönyvelem, hogy ilyet sem fogok nézni. majd mpclassi helyett mplayer 10el nyitottam meg és láss csodát neakat eg pillanatig sem :)
  • Sanyix
    jó lejátszót kell használni, azon nem szaggat az 1080p sem :) nekem is socketa-s van még, 2500+ @ 3100+ (2,1 ghz).
  • maestro85
    Jó a szó tesó! Én úgy érzem ez az év végére jön össze, vagy jővő év elejére, mikor a Phenom megjön. Én addig kivárok a socketA-val. Bár már most szaggatot, a Pókember3 HD mozielőzetese. Na de ez van.
  • Zro
    Remélem most már beindul az AMD. Új gépet akarok venni, s ideje, hogy az AMD valami ütős választ adjon C2D-re :)
  • hiftu
    Remélhetőleg hamarosan asztali gépekbe való AMD processzorokról is hasonlóan kedvező információk kerülnek napvilágra. Éljen az árverseny!