Verés WoW gyilkosság miatt
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ha a bruno gyerek nem a saját címét adja meg hanem pl a szomszédjáét és a három balfasz egy vadidegent ver össze? <#idiota>#idiota>
az úgy volt hogy :
Nõ: ezért még kapni fogsz te! *sír*
Ganker: Ja, persze, álmodj szépeket...
Nõ: De igen, a férjem majd elégtételt vesz!
Ganker: tényleg? ja, aha... hát nem hinném hogy akkora férfi hogy eljönne hozzám, tudod? nesze, még a címem is leírom, úgysem fog eljönni, wtfroflmao! *cím*
valahogy így olvastam egy cikkben (mert persze kb 3 hetes a hír)
Nõ: ezért még kapni fogsz te! *sír*
Ganker: Ja, persze, álmodj szépeket...
Nõ: De igen, a férjem majd elégtételt vesz!
Ganker: tényleg? ja, aha... hát nem hinném hogy akkora férfi hogy eljönne hozzám, tudod? nesze, még a címem is leírom, úgysem fog eljönni, wtfroflmao! *cím*
valahogy így olvastam egy cikkben (mert persze kb 3 hetes a hír)
Ha baseball ütõvel hárman megvernek valakit az akár bele is halhat ebbe, mindezt egy szaros játékért amivel pár év múlva lehet hogy már nem is fognak játszani...
szánalmas sztori szánalmas szerepelõkkel
szánalmas sztori szánalmas szerepelõkkel
éppen az van hogy ha a játékban jött volna 1 erõsebb (persze ha max lvl akkor erõsebb nehezen jön) és mondjuk leverte volna egyszer, vagy kétszer, vagy mondjuk 1 órán át gankeli (ha tudja), az okés, de pont hogy az nem ért volna semmit. ebben az esetben folytatta volna a gankelést. így valszeg nem fogja. mellesleg, ha rogue karaktere volt akkor direkt örülök is a dolognak.
Amúgy egy tök érdekes kérdés...
"A mexikói Bruno Carson"
Szóval érdekelne, hogy HONNAN utazott le a koma, hogy megverje a nemjófej komát. Csak mert õszintén... mennyi az esélye annak, hogy egy 8 milliót meghaladó globális elõfizetõszámmal rendelkezõ játék esetén a PK és az áldozat közel lakjon egymáshoz?
Az is érdekelne, hogy miért pont ezt a sunát szúrta ki magának... továbbá az is érdekelne, hogy miért adta meg a címét. Csak mert normális génállománnyal rendelkezõ homo sapiens ennyire nem lehet ostoba.
"A mexikói Bruno Carson"
Szóval érdekelne, hogy HONNAN utazott le a koma, hogy megverje a nemjófej komát. Csak mert õszintén... mennyi az esélye annak, hogy egy 8 milliót meghaladó globális elõfizetõszámmal rendelkezõ játék esetén a PK és az áldozat közel lakjon egymáshoz?
Az is érdekelne, hogy miért pont ezt a sunát szúrta ki magának... továbbá az is érdekelne, hogy miért adta meg a címét. Csak mert normális génállománnyal rendelkezõ homo sapiens ennyire nem lehet ostoba.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
PVP a kolléga által leírt mellett World PVP kellene hogy legyen, mondjuk 20 játékos "megostromol" egy várost, esetleg 40 egy fõvárost, az ott lévõ hasonlóan erõs játékosok pedig megpróbálják az õrökkel együtt visszaverni õket. ez FUN. vagy az hogy egy területen van 3 torony, amiket ha az egyik oldal egyszerre birtokol, valamilyen bónuszt kap. a tornyoknál persze idõrõl idõre mennek a csatározások. ezek miatt a lehetõségek miatt vannak a PVP szerverek, de ezzel együtt jár az hogy a területek nagy részén szabad a gyilkolás. 1-2 alkalommal megütközöl valakivel, még oké, de egy Ganker az egészen más dolog. visszaél azzal hogy sokkal erõsebb, csak azért mert hamarabb kezdte el azt a karaktert, és nem voltak olyan barmok ellene, mint õ a nõ karaktere ellen. igenis meg kellett leckéztetni. az idõ pénz mint tudjuk, a WoWban ez fõleg így van. ez a folyamatos, szüntelen gankelés meg egyszerûen szánalmas. gyáva volt azonos szintûeket ölni, lehet hogy szörnyek ölésén lett magas szintû, de valszeg egy egyenrangú fél ellen elvérzett volna, ezért ezt választotta hogy növelje az egóját.
"Te mit szolnál ha a játékra forditott idõdet egy "barom" elvenné azzal hogy folyamatosan Megöl."
Teljesen egyértelmû. Odamennék, és szétverném a fejét meg a lakását bézbólütõvel.
"Grat a férjnek hogy kiált a kedvese mellett. Megérdemelte a piszok Ganker, nehogy még õ legyen az szenvedõ fél. Ilyen nyomorékok miatt rossz néha játszani. "
Nem ezzel van a gond, hanem azzal, hogy a verés szart sem ért. Szerinted nem vesz egy új gépet, és nem fog ugyanúgy PK-zni? Legfeljebb ezúttal megnézi, ki is csöngetett...
"Van még egy szemetebb mod mikor egy 70lvl es a 10-15lvlest megy ölni csak szorakozásból , szivatásból"
Remekül mûködik ezek szerint az önmoderálás a WoW kommunákban. Kurva egyszerû a megoldás: össze kell fogni a hülye PK-ja ellen, és ki kell nyírni. Sõt, ha nagyon durván akarom nyomni, akkor shoot-on-sight flyereket kell csinálni.
Ez a verekedõs faszság max. olaj a tûzre. Az a gáz, hogy a csávót rossz helyen szivatták... nyilván a való élettõl kapott már eleget. Szivassák ott, ahová menekül: a játékban (huhúúú, de drámai vagyok - lúdbõrzik a hátam).
Teljesen egyértelmû. Odamennék, és szétverném a fejét meg a lakását bézbólütõvel.
"Grat a férjnek hogy kiált a kedvese mellett. Megérdemelte a piszok Ganker, nehogy még õ legyen az szenvedõ fél. Ilyen nyomorékok miatt rossz néha játszani. "
Nem ezzel van a gond, hanem azzal, hogy a verés szart sem ért. Szerinted nem vesz egy új gépet, és nem fog ugyanúgy PK-zni? Legfeljebb ezúttal megnézi, ki is csöngetett...
"Van még egy szemetebb mod mikor egy 70lvl es a 10-15lvlest megy ölni csak szorakozásból , szivatásból"
Remekül mûködik ezek szerint az önmoderálás a WoW kommunákban. Kurva egyszerû a megoldás: össze kell fogni a hülye PK-ja ellen, és ki kell nyírni. Sõt, ha nagyon durván akarom nyomni, akkor shoot-on-sight flyereket kell csinálni.
Ez a verekedõs faszság max. olaj a tûzre. Az a gáz, hogy a csávót rossz helyen szivatták... nyilván a való élettõl kapott már eleget. Szivassák ott, ahová menekül: a játékban (huhúúú, de drámai vagyok - lúdbõrzik a hátam).
és a férj mennyi xp-t kapott a boss leöléséért? 😄
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
1488 GRATULÁLOK .
Te mit szolnál ha a játékra forditott idõdet egy "barom" elvenné azzal hogy folyamatosan Megöl. Mert itt arról szol a fárma hogy az illetõ folyamatosan abbol üzõtt sportot ,hogy a hölgy karakterét levadássza és nem egyszer kétszer hanem folyamatosan .
Milen felemelõ játék , hogy csinálnád a Qvesteket bármit , erre jön valki és akkor öl meg mikor te küzdesz egy Npc karakterrel és mikor neked lent van az életed , ezután mikor feléledsz fél élettel , megint , és ezt ismétli amig meg nem unod, mert õ nem unja meg ezt élvezi .
Igen is az online közösségekben nagyon sok Szemétség történik , mert tudják az emberek hogy nem lesznek felelõségre vonva , Elbújnak az internet hálójában.
Grat a férjnek hogy kiált a kedvese mellett. Megérdemelte a piszok Ganker, nehogy még õ legyen az szenvedõ fél. Ilyen nyomorékok miatt rossz néha játszani.
PVP része a játéknak , csak a kitalálok úgy gondolták megküzd a 2 player aztán a gyöztes továbbmegy és vesztes visszafut a testéhez , és nem találkoznak többé , mindenki megy a dolgára . Van még egy szemetebb mod mikor egy 70lvl es a 10-15lvlest megy ölni csak szorakozásból , szivatásból
Te mit szolnál ha a játékra forditott idõdet egy "barom" elvenné azzal hogy folyamatosan Megöl. Mert itt arról szol a fárma hogy az illetõ folyamatosan abbol üzõtt sportot ,hogy a hölgy karakterét levadássza és nem egyszer kétszer hanem folyamatosan .
Milen felemelõ játék , hogy csinálnád a Qvesteket bármit , erre jön valki és akkor öl meg mikor te küzdesz egy Npc karakterrel és mikor neked lent van az életed , ezután mikor feléledsz fél élettel , megint , és ezt ismétli amig meg nem unod, mert õ nem unja meg ezt élvezi .
Igen is az online közösségekben nagyon sok Szemétség történik , mert tudják az emberek hogy nem lesznek felelõségre vonva , Elbújnak az internet hálójában.
Grat a férjnek hogy kiált a kedvese mellett. Megérdemelte a piszok Ganker, nehogy még õ legyen az szenvedõ fél. Ilyen nyomorékok miatt rossz néha játszani.
PVP része a játéknak , csak a kitalálok úgy gondolták megküzd a 2 player aztán a gyöztes továbbmegy és vesztes visszafut a testéhez , és nem találkoznak többé , mindenki megy a dolgára . Van még egy szemetebb mod mikor egy 70lvl es a 10-15lvlest megy ölni csak szorakozásból , szivatásból
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
Nagyon helyes! Ugyan nem wowozok de gyûlölöm a PK-kat! Jól tette a férj 😄
Pfff... lelõttek CS-be, megyek a sniperrel bosszútállni... Egyébként mondjuk tényleg idegesítõ lehet ha valaki szivat, de azért ez talán túlzás.
a PvP a játék része valóban.. de ha jól hallottam akkor ez a fazon sportot ûzött abból hogy a nõ karaktereit vadássza le..és amikor apuci megkérdezte hogy te csak itt vagy ilyen kemény legény, a hülyéje megadta a címét..
no comment😊
Szórakoztató... de tényleg.
Kíváncsi vagyok, a feleség mit szólt a férje haditettéhez?
Amúgy biztos tájékozatlan vagyok, de a PvP az a játék része, nem?
Azt már csak teljesen mellesleg említem meg, hogy ezt semmivel sem tartom szánalmasabbnak, mint ha valaki azért verekszik valakivel, mert amaz másik focicsapatnak szurkol... szóval ennyit errõl.
Kíváncsi vagyok, a feleség mit szólt a férje haditettéhez?
Amúgy biztos tájékozatlan vagyok, de a PvP az a játék része, nem?
Azt már csak teljesen mellesleg említem meg, hogy ezt semmivel sem tartom szánalmasabbnak, mint ha valaki azért verekszik valakivel, mert amaz másik focicsapatnak szurkol... szóval ennyit errõl.
lol, én ezen csak röhögni tudok.
Nem is tudom, melyikük volt a nagyobb barom: aki vert, vagy akit vertek...
Azért elég gáz, hogy ilyen irányba halad a világ...
Nem is tudom, melyikük volt a nagyobb barom: aki vert, vagy akit vertek...
Azért elég gáz, hogy ilyen irányba halad a világ...
Hehe... Eddig se akartam de mostmár ha fizetnének se wowoznék 😄
Azért ez már durva... Egy gagyi karakter haláláért (amivel nem vesztett semmit max idõt) meg kell verni az "igazi karaktert"?
másrészt meg ha volt olyan hülye hogy megadta a lakcímét...
Azért ez már durva... Egy gagyi karakter haláláért (amivel nem vesztett semmit max idõt) meg kell verni az "igazi karaktert"?
másrészt meg ha volt olyan hülye hogy megadta a lakcímét...
\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php
← ElőzőOldal 3 / 3