10
  • sonance
    Ez az "izé" mutatja, hová csökevényesedik a világ. Lassan a régi sci-fi írókat új Nostradamus-oknak kellene hívnunk :)

Szubjektív véleményem szerint ebben a "játékban" van valami beteges....
  • sajoati
    szerintem meg külön rovat kéne neki. rengeteg hír jön inworld meg amúgy is, és ezekről idehaza sehol nem olvasni.

• Morden23
    Na ja, ez jogos.

De klikkelős rendszer van, szóval a legrosszabb hír, ha nincs hír ;-)
  • cateran
    Ebben van valami,de azért nem tudnám eldönteni,hogy mi a jobb:ez a hír vagy a semmilyen hír? Értem ezalatt, hogy a hírértéke meglehetösen csekély és nem csak azért, mert nem vagyok SL fan......
  • Morden23
    Most mi van?

Ha nem érdekel, nem kötelező elolvasni.
    Erről van hír, ergo erről tesznek be hírt. Én sem játszom SL-al, de ez is legalább annyira "érdekes", mint az X-edik Crysis hír... csak most éppen arról nincsen.
  • selyem
    second guy :)
    YouTube-videóban gratulált Tony Blair Sarkozynek . nem kellet várnom május 20 ig.
  • blendeguz
    SG =? Second Guy
  • selyem
    nem csalodtam bennetek megcsináltátok itt van 5 nap után ujra egy Second life cikk. dejóóóóó.
    Second Life ról szóljon az összes cikk könyörgök légyszi namá, nelegyetek gonoszak hogy csak hetente van róla cikk.
    aki elfelejtete elolvasni ezzeket az értelmes cikkeket sűrgősen potólja az elmaradását(it)!!!

Európaiak adják a Second Life többségét 2007. május 8
    Second Life szigetet vásárolt a VISA 2007. május 3
    Second Life: bemutatkozik Frankfurt 2007. április 10
    Az FBI vizsgálódik a Second Life-ban 2007. április 5.
    A NASA és a virtuális végső határ 2007. április 1.

SG - Informatikai és Tudományos Hírmagazin
    értelmes cikkek grat.
    még május 20 elött megirni az uj S.L. cikket!!
  • gyuri12
    amikor megláttam a cikk címét,tudtam hogy a Németek lesznek a fő felhasználók:)
  • Sance231
    Főleg németek? Na, akkor ott a Lebesnraum, fel is tölthetik magukat 100%-osan, testüket hátrahagyva, aztán király lesz.