Waterworld

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
Lol, ebben van valami 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

B0B0
Egy így van <#nevetes1>

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Aha, és ha valami régi, akkor arról nem is kéne topicot nyitni ugye? Értelmes gondolkodásmód!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Mr Csé
amcsik nemszeretik azt a jövöképet amiben nem õk a górék

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Én is. Kár hogy nem lett belõle semmi...

Pucher
Az egész filmnek olyan Mad Max hangulata van és ez nagyon tetszik. Valószínû hogy a 2. rész is be volt tervezve de az alacsony bevétel miatt nem csinálták meg, pedig én megnéztem volna.

GLORY GLORY MAN UNITED

Pucher
Igazad van, az ilyenektöl hogy Fantastic Four a falra tudnék mászni....

GLORY GLORY MAN UNITED

Voltan
Azért a Sin City és a 300 is ott van. A Marvel-adaptációk tényleg nagyon szarok. 😞

Voltan
Igazi kultfilm, én is nagyon szeretem. Egyébként asszem csak ahhoz képest bukott nagyot, hogy mennyibe került. Az mozi átlagot nézve tûrhetõ bevételt hozott, de sokkal több kellett volna, hogy nullszaldós legyen.

Pucher
Én úgy vagyok vele hogy inkább nézem ezt mint a szar adaptációkat, mondjuk A Holló 1 nagyon nagy képregény adaptáció(és ez az egyetlen ami teccik) de a többi mind szánalom.

GLORY GLORY MAN UNITED

Rászolgáltál a nickedre...lol,k.

Pucher
Én is így vagyok vele nem érdekel hogy bukott, attól még jó film.
Úgy gondoltam hogy ez a film megérdemelne egy topickot ezért nyitottam meg.

GLORY GLORY MAN UNITED

Frosty01
egyik kedvenc filmem, és leszarom ha "állítólag" megbukik.... rengetegszer megnéztem már, és szerintem marhajó!

practitioner of the forbidden arts of death

😄😄D😄D:

egyébként nagyon jó film

amúgy ha csak víz lenne pár ezer év és kinõne az úszóhártyád 😄

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

norbre
"úszóhártyát és kopoltyút növeszt egy tengerész"
lol <#nevetes1>

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

reménytelen
"Leginkább a sztorija fogott meg, már csak azért is, mert ez valóban megtörténhet."

Mi? A sarki jégtakarók megolvadása vagy az, hogy úszóhártyát és kopoltyút növeszt egy tengerész? <#idiota>
Ahhoz képest, hogy bukás volt, én mindig is szerettem megnézni.
Leginkább a sztorija fogott meg, már csak azért is, mert ez valóban megtörténhet.

Amúgy '95-ös film.

DoctorJohnson
és errõl a régi, különösebben semmi extra filmrõl ma kellett topikot nyitni?
okosss

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

Benc16

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

norbre
hát nem mai film már.. hogyhogy most jutott eszedbe?

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Doomista
Nekem teccet a film,de 2x is bukott...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Sephi
Szerintem se volt annyira rossz.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Pucher
Nekem speciel nagyon bejött a film. Kevin Costner egyik legjobbja.

GLORY GLORY MAN UNITED

96 (vagy 94?) legnagyobb költségvetésû filmje volt, hatalmas anyagi bukás, szerintem nem véletlenül.

eléggé szar film volt...

jó film. én szeretem,bár tényleg nagyon sokat bukott 😞

How much can you take,before you snap?

REALista
Rohadt nagyot bukott a film ha jól emlékszem pedig nem olyan rossz...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Pucher
Rövid ismertetõ:

A sarki jégtakarók megolvadása után az egész Földgolyó egyetlen hatalmas tengerré válik. A Szárazföld talán már csak a mesében létezik. Minden túlélõ azt keresi, de senki sem tudja, merre lehet. Az oázisnak számító apró korallzátonyok lakói és a reménytelenül hánykolódó bárkák sors ûzte hajósai egymással hadakoznak. A végtelen vizeken különös hajó ringatózik. Szemmel láthatóan egy hajdanvolt magasabb rendû civilizáció roncsaiból épült. Árboca körül önmagába visszafordított propeller forog, a háromtagú hajótörzs elemei között erõs háló feszül. A fedélzeten egy tízéves kislány, egy kívánatos nõ és a Tengerész, akinek lábujjai között úszóhártya, füle mögött pedig kopoltyú nõtt. Menekülnek. Repülõkkel, gépfegyverekkel és jet-skivel felfegyverzett kalózok rájuk vadásznak. A kislány kell nekik, aki különös tetoválást visel a hátán. Egyesek szerint a furcsa jeltérkép, mely a Szárazföldre vezet.

GLORY GLORY MAN UNITED