Waterworld
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
GLORY GLORY MAN UNITED
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
GLORY GLORY MAN UNITED
Úgy gondoltam hogy ez a film megérdemelne egy topickot ezért nyitottam meg.
GLORY GLORY MAN UNITED
practitioner of the forbidden arts of death
egyébként nagyon jó film
amúgy ha csak víz lenne pár ezer év és kinõne az úszóhártyád 😄
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
lol <#nevetes1>#nevetes1>
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Mi? A sarki jégtakarók megolvadása vagy az, hogy úszóhártyát és kopoltyút növeszt egy tengerész? <#idiota>#idiota>
Leginkább a sztorija fogott meg, már csak azért is, mert ez valóban megtörténhet.
Amúgy '95-ös film.
okosss
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
How much can you take,before you snap?
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A sarki jégtakarók megolvadása után az egész Földgolyó egyetlen hatalmas tengerré válik. A Szárazföld talán már csak a mesében létezik. Minden túlélõ azt keresi, de senki sem tudja, merre lehet. Az oázisnak számító apró korallzátonyok lakói és a reménytelenül hánykolódó bárkák sors ûzte hajósai egymással hadakoznak. A végtelen vizeken különös hajó ringatózik. Szemmel láthatóan egy hajdanvolt magasabb rendû civilizáció roncsaiból épült. Árboca körül önmagába visszafordított propeller forog, a háromtagú hajótörzs elemei között erõs háló feszül. A fedélzeten egy tízéves kislány, egy kívánatos nõ és a Tengerész, akinek lábujjai között úszóhártya, füle mögött pedig kopoltyú nõtt. Menekülnek. Repülõkkel, gépfegyverekkel és jet-skivel felfegyverzett kalózok rájuk vadásznak. A kislány kell nekik, aki különös tetoválást visel a hátán. Egyesek szerint a furcsa jeltérkép, mely a Szárazföldre vezet.
GLORY GLORY MAN UNITED