Loki
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
a farkasos kuldi elott egy dolog hianyzik kuldetesben az utolso. azt mondja menjek a blutwasser marshes ba de ott kioltem mindenkit a tuz a barlang elott nem enged be mat meg nem talalok. tud vki segiteni hogy hol nezzem, vagy bug aldozata vagyok?
koszi
Hogyan lehetséges istenségeket kiválasztani.Pl. Északi barbárnál tyrt mert az egykezes fegyvereket jobban szeretem mint a kétkezest. És ezt indulásnál vagy késõbb is meg lehet csinálni.<#vigyor3>#vigyor3><#confused>#confused><#eljen>#eljen>
A fegyverekbõl kiszedem az érceket, és marad vmi grip, hogy lehet azokat késõbb felhasználni?
Lehet kovácsolni vhogy, vagy mire jók?
THX!
(pózolás a terminátorral)
lehetne már jobb páncélzatom is, de az nem néz ki ilyen jól :)
viszont kimaradt egy küldetés, (valakit ki kéne szabadítanom, a föld alatt van, asszem az etna hasában) de hiába megyek mostmár oda, nem tudok a fickóra kattintani, meg semmit nem tudok felvenni a görög pályákon... már csak más világokban tudok nyomulni? a kovácsom se dolgozik...

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem elõtt!
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem elõtt!
(valaki nyugtasson meg, hogy a mentéseket nem a C meghajtón tárolja a játék)
barátnõm az északival szenved, a hófarkas enrergiája mindig visszamegy, erre mit kell lépni? visszaolvastam, de csak annyi volt, h le kell szedni elõször, utána lehet becsalogatni a csapdába... de leszedni hogy kell? egész nap ezzel szenvedett...
3 skill van nekem is, a 3 nyillal kapcsolatos
de eddig 1 fõgenyó volt 1555 életponttal, azt is lenyomtam ezek nélkül...
kezdõ vagyok rpg-ben, ugyhogy elég nehezen jövök rá a dolgokra :)
amit lepakolok a bal alsó sorba varázslásokat vagy mit, azt hogy kell használni? fogom kis kézzel és ráhúzom az ellenségre, vagy hogy? nem sikerült még megfejtenem... arrra is level 10-nél jöttem rá, hogy a skillfáról hogy lehet oda lepakolni egyáltalán... a görög csajjal megyek, és nyilam van fõleg, meg olyan varázslásokat is választottam, ami nyilakkal kapcsolatos
fúú meg az attribut pontokat is mire rájöttem, h ki lehet osztani... :D
ezek az apró nyilacskák elég észrevehetetlenek, barátnõ mfejtette meg :)
szal kérdés fent, köszi :)
koszi
Ja! és a fórum nagy segítség volt a játék megismeréséhez. :D
Nem váltottam át a questek között az egyiptomira...XD
ASUS P5AD2-E Premium, Intel Prescott 3.00GHz ASUS Silent Square Pro-val, 2GB RAM, Samsung 120GB+400GB SATA 2, Samsung 120GB (rack), Gainward BLISS 7950GT + Zalman Fatality FS-V7
A norvég harcosommal megkaptam a Search of Seth küldit, de nem tom merre és hogyna kéne elindulni....A Tresholds of Time-ban már voltam elmentem az egyiptomi részre és ott jelezte h Isis-szel kell beszélnem....beszéltem vele de még mindig vele kéne beszélnem és hiába kattingatok nem tom mit kéne csinálni:S
Vki plíz help
ASUS P5AD2-E Premium, Intel Prescott 3.00GHz ASUS Silent Square Pro-val, 2GB RAM, Samsung 120GB+400GB SATA 2, Samsung 120GB (rack), Gainward BLISS 7950GT + Zalman Fatality FS-V7
Melyik 'rpg'-hez lehet hasonlitani a gamet?
Szimpla hack'n slash, vagy vannak benne kalad/rpg elemek dogivel?
Egy jo kis Divine Divinity 'klonra' vagynek mar nagyon :)
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Akkor most mi is van?
Egyébként nálam sem jelzett a NOD fertõzést uninstallnál.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Probálj közel menni az átjárohoz probálkozz