Loki

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mama2
És a szörnyeknek meg van a szintje? Én Silkroadhoz hasonlítom tényleg majd nem olyan, vagy van egy kis eltérés a két játék közt?

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mama2
Éretem. Mivel angol játék, és mgayarítás nincs, megkérdezhetem, hogy angolul mennyire érthetõ ez a játék?

Morfi
Én úgy tudom hogy max 200. szintû lehetsz.

mama2
Ez olyan játék, hogy bármeddig fejlõdhetek és ha a játékot végigvittem még akkor is harcolhatok, fejlõdhetek stb.? A nem Lineáris történet vezetés az mit jelent?

kopkop

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

a vitalitys verziót windows commanderrel kell összerakni egy fájlba (combine files)? utána kapok egy *.out kiterjesztésû fájlt, azt hiába nevezem át isora, nem mûködik..

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

hi!

a farkasos kuldi elott egy dolog hianyzik kuldetesben az utolso. azt mondja menjek a blutwasser marshes ba de ott kioltem mindenkit a tuz a barlang elott nem enged be mat meg nem talalok. tud vki segiteni hogy hol nezzem, vagy bug aldozata vagyok?

koszi

Morfi
Az oltárnál kiválasztod az istenséget.

Hi!
Hogyan lehetséges istenségeket kiválasztani.Pl. Északi barbárnál tyrt mert az egykezes fegyvereket jobban szeretem mint a kétkezest. És ezt indulásnál vagy késõbb is meg lehet csinálni.<#vigyor3><#confused><#eljen>
Ja, és hogy tudok visszamenni az arénába (a Norse char-ral vok, kellene a 'Hope' küldetéshez!
Hi!
A fegyverekbõl kiszedem az érceket, és marad vmi grip, hogy lehet azokat késõbb felhasználni?
Lehet kovácsolni vhogy, vagy mire jók?
THX!
kivégeztem a görög világot :) 35-ös levelig értem el, így nézek ki
(pózolás a terminátorral)
lehetne már jobb páncélzatom is, de az nem néz ki ilyen jól :)
viszont kimaradt egy küldetés, (valakit ki kéne szabadítanom, a föld alatt van, asszem az etna hasában) de hiába megyek mostmár oda, nem tudok a fickóra kattintani, meg semmit nem tudok felvenni a görög pályákon... már csak más világokban tudok nyomulni? a kovácsom se dolgozik...

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem elõtt!

shaba23
D-n van, csak elszállt a windows és a C-n megszünt minden adatom:D
jah, ne is mondd :) 1 perc alatt megcsináltam neki, csak egyfolytában csépelni kell és kész :)

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem elõtt!

A játék mappájában tárolja, ha az a C-n van, akkor oda ...

shaba23
ha üti mint a gép, akor lemegy 1-re, de volt aki azt mondta, hogy elég pár 100 HP-t leverni róla

(valaki nyugtasson meg, hogy a mentéseket nem a C meghajtón tárolja a játék)
magyarosításról van valami hír?
kössz a válaszokat :)
barátnõm az északival szenved, a hófarkas enrergiája mindig visszamegy, erre mit kell lépni? visszaolvastam, de csak annyi volt, h le kell szedni elõször, utána lehet becsalogatni a csapdába... de leszedni hogy kell? egész nap ezzel szenvedett...

Morfi
Nem úgy tûnik hogy nagyon kellene, maximum, ha fegyvereket csiálgatsz az majd sokba fog kerülni, de nem annyiba hogy minden fehér holmit felvegyél és eladjad. Szerintem elég azokat megtartani ami olyan anyagból készült ami még nincs neked. Nekem 6-7 millióm van de már fehért csak akkor szedem fel ha fel akarom dolgozni.

pénzre nagy szükséges lesz a vége felé? még csak a kezdõ világomba vagyok, de már rengeteg pénzem van...

az utóbbit asszem már tapasztaltam :)

shaba23
olyan "varázslat", amit magadra raksz, és amíg tart addig valami bónuszt ad. + sebzés, regenerálódás ilyesmi. Ennek az ellenkezõje a debuff, amit az ellenség pakol rád, és valami negatív módosítót eredményez (- erõ stb)
nemtom mi az a buff :))
3 skill van nekem is, a 3 nyillal kapcsolatos
de eddig 1 fõgenyó volt 1555 életponttal, azt is lenyomtam ezek nélkül...

shaba23
kinek hogy kényelmes:) vagy számok, vagy jobbklikk. Ebben a játékban a jobbklikk bõven elég, mert nem pörgõs a játékmenet:) nekem lvl30-on is csak 3 skill van kirakva, abból 1 buff (barbárral tolom, nem tudom, hogy a görög csajnak több van-e :)
Titan
...háát több lehetõség is van! Van a gyorsbill. 1,2,3..stb. a slotokba betett spelt lehet kiválasztani, majd a jobb egérgombbal ellövöd az ellenen!<#integet2>

heló all <#integet2>
kezdõ vagyok rpg-ben, ugyhogy elég nehezen jövök rá a dolgokra :)
amit lepakolok a bal alsó sorba varázslásokat vagy mit, azt hogy kell használni? fogom kis kézzel és ráhúzom az ellenségre, vagy hogy? nem sikerült még megfejtenem... arrra is level 10-nél jöttem rá, hogy a skillfáról hogy lehet oda lepakolni egyáltalán... a görög csajjal megyek, és nyilam van fõleg, meg olyan varázslásokat is választottam, ami nyilakkal kapcsolatos
fúú meg az attribut pontokat is mire rájöttem, h ki lehet osztani... :D
ezek az apró nyilacskák elég észrevehetetlenek, barátnõ mfejtette meg :)
szal kérdés fent, köszi :)

shaba23
sebezd meg, (van aki szerint elég 2-300 HP-t leverni, én 1HP-ig leütöttem:), és aztán csald oda
shaba23
csinálgatom a játékvideómat, tök jó zenéket találtam hozzá (egy számnak az a címe, hogy Roots of Heldrasill :D )
császtok ezt a nyomorék farkast hogy a rákba kell kicsinálni mer odascalom a csapbádhoz és semmi csak kerülgeti a szemét
sziaztok! visszaolvasva nem talalom a megoldast a volcano's core ban nem enged be egy bejaratnal. kulfoldi lapon azt lattam a palyan van vmi bug de egye nem vagyok jo angolos. tud vki segite? az 1.0.6 os path et letoltottem de crackem nincs hozza! tipp?

koszi

shaba23
ezek a "fõbossok" nagyon gyengék :(
Az északi pedig további hármat (farkast, valkürt és a harmadiknak nem jut eszembe a neve :))

Morfi
Az azték tud idézni sámánt, pókot vagy nagy zöld szöcskét :) Csak az a kérdés hogy melyik istennek hódolsz.

shaba23
mindenképpen olyan skillt keressél, ahol az idézésnél nem múmia van írva!
Helló. Én is most kezdtem játszani a játékkal. A kérdésem az, hogy csak múmiát tudok idézni? Ha nem akkor írjátok le légyszi, hogy milyen skillt keressek. Elõre is köszi a választ.

Ja! és a fórum nagy segítség volt a játék megismeréséhez. :D

shaba23
olyan, mintha a diablo-t megdobták volna néhány új ötlettel. (azért a blizzard többet hozott volna ki belõle;)
Bocsi megvan mi volt a gond XD
Nem váltottam át a questek között az egyiptomira...XD

ASUS P5AD2-E Premium, Intel Prescott 3.00GHz ASUS Silent Square Pro-val, 2GB RAM, Samsung 120GB+400GB SATA 2, Samsung 120GB (rack), Gainward BLISS 7950GT + Zalman Fatality FS-V7

Hy ALL!

A norvég harcosommal megkaptam a Search of Seth küldit, de nem tom merre és hogyna kéne elindulni....A Tresholds of Time-ban már voltam elmentem az egyiptomi részre és ott jelezte h Isis-szel kell beszélnem....beszéltem vele de még mindig vele kéne beszélnem és hiába kattingatok nem tom mit kéne csinálni:S

Vki plíz help

ASUS P5AD2-E Premium, Intel Prescott 3.00GHz ASUS Silent Square Pro-val, 2GB RAM, Samsung 120GB+400GB SATA 2, Samsung 120GB (rack), Gainward BLISS 7950GT + Zalman Fatality FS-V7

Laza
Hali! Azokhoz, akik nyomjak :)
Melyik 'rpg'-hez lehet hasonlitani a gamet?
Szimpla hack'n slash, vagy vannak benne kalad/rpg elemek dogivel?

Egy jo kis Divine Divinity 'klonra' vagynek mar nagyon :)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Morfi
Nálam is kettõ van belölle, de nem érdekel. A méret az meg azárt más mint a tc-ben mert az egyik bájtban írja ki a másik meg kerekített érték megabájtban és nem 1024 a váltó szám hanem csak 1000.

Peccs nincs fönn?

Én ma nyomtam uninstalllt, aztán meg ret. MIvel feltûnt h 2x van felrakva! Legalábbis a "Programok telepítése és törlésé"ben 2x volt feltüntetve, gondoltam vmit elba**tam. Újraraktam és megint 2 van kiírva, ráadásul az egyik 7105MBos a másik meg 7091MBos. Holott a total azt írja ki h 7076MBos a könyvtár.
Akkor most mi is van?
Egyébként nálam sem jelzett a NOD fertõzést uninstallnál.

Kaspersky-t használok.Mikor az uninstall-ra nyomtam,már dobta is az ablakot,hogy: Riskware: Trojan.Generic az unins000.exe fájlban.Karanténba is vágta,ezzel az uninstall lehetõség ugrott is,csak kézileg tudtam törölni a játékot.Megpróbáltam újrarakni: Dtoolsba image fájl betölt,install loki,erre a fájlok másolásánál az unins000.exe fájlra az image-bõl ismét trojant jelzett és ezzel meg is lõtte a játék újrarakását...Hát így jártam....
Morfi
Avg sem jelzett, szóval inkább nálad lesz valami.

én tegnap nyomtam egy uninstallt, a nod32 nem jelzett semmit.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

A játék uninstallja TrojanGeneric cuccal fertõzött,jobb ha tudtok róla...
Semmi para bug
Probálj közel menni az átjárohoz probálkozz

Morfi
Ha csak a skil táblázatot reseteled akkor nem, ha másikat akkor passz.

Nem ad keresztet vagy mit!
Kösz, kiszámoltam h ott lehet vhol (egyiptomban), de nem találom!