Loki

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amikor telepítitek a 1.0.8.x patcheket, akkor a telepítés közben c:\D&S\user\local settings\temp\is-SKQGI.tmp\ könyvtárban láthattok 4db könyvtárat, de csak addig, amíg be nem zárjátok a patch telepítõ ablakát, mert bezárás után törli az egészet.

1.metaboli
2.securom
3.starforce-hw
4.starforce-cd

Ha az Európai DVD-tek van, akkor másoljátok a 4. Starforce-CD mappából az összes fájlt a telepített Loki könyvtárba és mûködni fog.
Ugyanis az van, hogy alapból a patch telepítõ a 2. securom mappa tartalmát másolja a játék könyvtárba és persze, hogy nem megy.
Remélem Mindenkinek segítettem.
Scátok, lenne egy kis problémám. Eddig nem volt gon a játékkal de most vmiért kb 15 perc után kilép. Elõször az Aztec karimnál jelentkezett gond mikor visszakartam tölteni restarttal a gamet és nem tudtam mert lefagyott. Most Norse karimmal lépked ki a game vmiért. Van rá vmi megoldás?

Prince23
A honosítást, h tudjuk elérni?
vki feltenné rapidra? vagy data-ra

És mégis hogy verjem le a hp-ját?folyamatosan farkasokat idéz,melesleg 5-6 ütés és kampec.

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

12-es Norse-val hogy tudom elintézni Fenrir-t?Vagay mitkell vele csinálni?

ok, már van hozzá frissités
Hello, próbálom feltenni a magyarositást, de a Csomagol Formated.bat hibával ér véget. Valakinek sikerült?
Gunner
Én teljesen levertem az életerejét, és aztán néztem, hogy miért nem halt meg 0-nál, utána rájöttem h valami csapdába kell ejteni bele, amit ugye megcsináltattam, 2 lépésnyire ott is volt 😄

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

help nem tok továbbjutni egyiptomba a tomb of seth nevû küldi utána a nyíl jelöli h isissel kéne beszélnem de odamek és nem mond semmit az a hülye picsa😄
help😄
hajrá...

sziasztok 40 es norse karim van😛
megvan a wolverine armour 792 defencesel😄
és a great axe of the southernlord nevû kétkezes fullos balta😊
2 világon túl vok most gyûröm a görögöket😄
hi!
felraktam az 1.08-as patcht és kéri sn számot. De a tokon, a könyvén, se a cd-n nincs rajta. honnan szerezhetném meg a sn számát?
magus
visszaolvastam, ugyanazt csináltam mint ami ott van leírva, de nem akarja sehogysem. na mindegy, megpróbálom még keményebben ütni.

Hali!
Van egy olyan gondom, hogy telepítésnél (eredeti) 5-6 szor hibát ir ki majd a "loki.exe hibát észlel majd kilép" ez miért lehet. ha van rá gyogyír segitsetek.<#worship><#confused>
wedge31
Olvas vissza egy keveset mert egy párszor már le volt írva a megoldás.

magus
um, az északi harcosommal az a küldetésem, hogy Fenrirt, a farkast felidegesítsem, és becsaljam a csapdába. hogy idegesítem fel? nagy nehezen egyszer leütöttem 1200-ra a hpját (mert ügye visszagyógyul), de nem akar rácsapódni a csapda..

Hali!
kellene egy kis segítség. Az "to entrance to Muspellhein" nevezetû portált hogyan? milyen modon lehet kinyitni. És még egy hol találom meg a "Hall of the Damned" nevû hely.<#szomoru1><#smile><#worship><#confused>
poppe
már rég játszottam lokival, de szerintem lehet... ctrl-t vagy shift-et ha nyomod?

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

LeonSilver
Srácok.Nincs valami mód arra, hogy ha pósönt akarok venni akkor ne egyeséve lkelljen hanem mondjuk tizennyócat is lehessen?Ez így nagyon kaki..

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Hello mindenkinek! Megvettem a játékot de nem akar elindulni az install 😞 Kiad egy kis képet és onnantól kiszáll. Tudna valaki segíteni hogy mi lehet a gondd?

szevasztok! nem tudom én lehet hogy le vagyok maradva mert most lvl 84
es vagyok és most léptem a deity fokozatra. nem lehet hogy már magasabb
szintûnek kéne lennem???

Gigabyte GA-MA790X-DS4 | AMD Athlon X2 6000+ @3300 MHz (220*15) | Leadtek 9800 GT 512 mb GDDR3 | Kingston HyperX 4096 mb (4*1GB) 825 MHz 2.18V (4-4-4-13) | Hitachi 320 Gb 7200 rpm 16 mb SATA2

sztem krekkeld meg mert úgy lehet a legkönnyebben elindítani

Gigabyte GA-MA790X-DS4 | AMD Athlon X2 6000+ @3300 MHz (220*15) | Leadtek 9800 GT 512 mb GDDR3 | Kingston HyperX 4096 mb (4*1GB) 825 MHz 2.18V (4-4-4-13) | Hitachi 320 Gb 7200 rpm 16 mb SATA2

Forseti
Üdv Mindenki kéne egy kis help mert nem indul a játék. letöltötem netrõl feltetem gépre le is frissítetem de mikor keresi a lemezt hogy érzékelje akkor nem találja. Megpróbálram mindenféle módot de eddig semmi sikerrel. Légyszi segítsetek!!!

wedge31
Igen.

Prince23
Helló!
Ez ugye olyan mint a Titan Quest, stilusilag?
Ilyen egeres kattingtatós?

igen, épp most robbantottam fel a három hajót az azték világban.

Kérdésedre válaszolva: Igen, minden karakterrel kell majd mindenhova menned idõvel...

na megoldottam

mi a jósiten lehet ennek a baja? se teleporttal, se máshogy nem tudok Elnivdirbe vagy ova jutni. egyszer már voltam ott, kinyírtam ericet, aztán visszamentem beszélni Brynhilddel, aztán visszamenni elnivdirebe már en mtudtam ,mindig lefagy. mi baja lehet? egyébként midnen karakterrel kell mindenhova menni? úgy értem késõbb pl. az északival is le kell gyõzni aminótauruszt meg a többi karakter ellenségeit?

egyre jobban tetszik a game, éppen a passage of yrdbigg vagy minél vagyok

na megvan😄

rendben. a csapdát még nem látttam, bizonyára nem arra mentem, csak a jégben volt vmi odin izé
wedge31
Menj a csapdához és ott gyilkold ha lemegy a hp-je a csapda bezárul.

na megtaláltam. Fenrirnél tartok, nem tom hogy köll kinyírni, mindig elkap és megcibál, meg tölti magát. vmi tanács? egyébként a többi karakterrel is meg kell csinálni ugyanazt? mert láttam videóba hogy egyiptomival harcolnak Fenrir ellen

amiket az isteneknél fejlesztek dolgok, azokat hogy lehet használni?

szasztok!
nincs vkinek már véletlen az 1.0.7.0 ás patch hez crack je?
a pajzs az mire való? mer hogy ütni nem tudok vele, az száz

aha. én nem teljesen értem ezt, hogy mivel idézed meg a lényeket? van vmi más cucca? meg mire való az a mana?

most az azték szutyadékkal nyomom. tud lényeket idézni, akik segítenek neked gyilkolászni, és párduccá is tud változni. a 3. fõ sajátosságát még nem fedeztem fel, de valami szellemvilágba tudok átmenni (??) szóval nem egy közelharcos, mint az északi 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

nembaj az elején írogat vmi update, vmi 1.0.0.7es patch, és nyelvet lehet választani. Angol, Francia lengyel. és elkezdett telepíteni vmit és az autorunnál megállt. én hülye meg nem a kihagyásra hanem a kilépésre mentem. mindegy, majd emgoldom. ti milyen verzióval játszatok? nekem a vitality van. egyébként ti milyen karakterrel nyomjátok? és az északival felszedtem egy fegyvert, "karmot" amiben mágia is van, szóval ha nem találom el õket másodjára és elmenekülnek akkor is vége😄

a sárga csík szerintem a fáradtságod lehet, ha megállsz megy a csík, és utána töltõdik a health
a problémád nemtom mitõl lehet, szerencsére ilyet még nem tapasztaltam, bár hatalmas bugokkal már találkoztam többel is...

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

nem hiszem el!!!!!!! bjátszottam vele ey csomót, aztán a dark forestbõl visszafordultam, a városba, hogy eladjak. amikor átmentem az elõzõ helyre, eltánt minden cuccom! eddig pedig jó volt... és msot a dark forest elõtt mindig lefagy!!! mi baja lehet???

na fenn van , de 2 dolog nem tiszta nekem... elõször: van egy sárga csík a hp-m fölött, az mindig lemegy, és elkezdi a hp-t tölteni. tök király, de mi lenne az? a második: miért van az, hogy ahányszor átmegyek egy másik helyre minden fegyverem, páncélom eltûnik és csak az eredeti fejsze marad meg?

miért? egyébként most telepítem

Tetsuo
hehehe latom nehez nap esteje volt 😊

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

sziasztok! azon vacilálok, hogy letöltsem-e. ez olyan stratégiai forma, vagy egy lénnyel mész, vagy milyen? bocs hogy ilyen láma kérdést teszek fel

Morfi
A teljeset próbáltam és az ment simán.

Morfi
Nem nehéz, meg az ember ráklikkel a küldetésre kis narancssárga nyíl mutatja merre kell menni. A szörnyek szintje is max 200 lesz. Nekem inkább diabló érzést keltett bennem 😊 De hát különbözõek vagyunk.

XuChi
Valaki próbálta a loki demo-t? A loading képernyõn nem csinél semmit. Pls help.