505
Mitológiai akció/rpg
-
#25 Akinek sikerült elinditania leirhatná hogyan!Meg ejthetne pár szót a játékról is esetkleg pár képet is berakhatna! -
savior #24 akinek esetleg nem futna probalja ezzel: loki.mds -
Newfronter #23 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem innen gyorsan jön: http://thepeerhub.com/ -
#22 Nézd meg az NFOrce forumon elégé alapos leírás van a telepitéshez. -
savior #21 en leszedtem, probaltam mindenhogy inditani, de a starforce nem engedi... -
#20 Nálam is nagyon lassan jön,várom már az angol releasét állitolag azon nem starforce védelem lesz. -
savior #19 regedit, aztan HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/cyanide/Loki, es itt kell a ger-t eng-re atirni -
savior #18 angolul ha jol tudom akkor 1 honap mulva, de ahogy olvasom egy kis registry key atirassal angol szoveg elocsalhato belole, es akkor csak a hangok maradnak nemetek
"MINIMUM
GFX card: GeForce 4 Ti/Radeon 9000
according to other posts in the requirements thread:
Ram: apparently 512 MB
Proc: 1,5/1,8 ghz"
a tracker amit talaltam sajna nagyon lassu, 30k-val csorog... -
kuks #17 mi a gépigénye? -
kuks #16 MIkor jelenik meg angolul? -
#15 Kint a német release 4.34GB. -
savior #14 van mar kint valami riliz? -
#13 Egy uj ingame videoban a harcost mutatják amint leépiti a a játék élövilágát, elég hatékonynak tünik a srác...
Video
HD video
A jó hír,hogy a game aranyon van és a németeknél junius 4-én,a franciáknál junius 12-én kerül a boltokba.
Az angol release majd valamikor agusztus végén jön,sajnos a német piac mindig elönyt élvez minden olyan játéknál ami egy kicsi rpg elemet tartalmaz. -
gyuri12 #12 nemtom feltűnt-e,hogy vicceltem... de mind1 -
#11 újjabb ego bajnok az sg-n -
#10 pedig mennyivel jobban jártunk volna :D -
gyuri12 #9 ródárga: drága XD -
gyuri12 #8 eredetileg gyuri12 lett volna a neve,de licenszelni kellett volna tőlem,és az ródárga mulatság lett volna...:) -
#7 Magasról teszek a cimre a lényeg,hogy jó legyen a játék. -
Mirk #6 sztem elég szar lesz
és miért adták neki a loki nevet?
Loki egy asszem norvég isten A Hazugságok Atyja, mért pont az ő nevét adták a játéknak
ennyi erővel legyen Szűz Mária -
#5 hát ez a játék először azt hittem h mmorpg:|
wow copy csak szép a grafikája -
#4 Én úgy tudom, hogy skandináv. Amúgy várom a játékot, jónak ígérkezik. -
Lysandus #3 Vagy legalább egy ősi germán istenség -
#2 aszittem debrecen -
#1 Mivel ugy néz ki,hogy juniusban jön a game itt az ideje egy topicnak róla.A story elég sablonos: Seth/ ö a gonosz és káosz istene/ kitör abbol a kriptábol amelybe Osiris/egyiptomi föisten/ zárta nem kevés nevelö célzattal.
Természetesen a bosszút akar állni és van némi világuralmi terve is.
A játékban 4 féle karakterel nyomulhatunk: északi barbár, aztec shaman, egyiptomi varázsló, görög harcos.
A helyszinek: görög, egyiptom, aztec, északi vidék.
Három skillfa lesz összesen 51 skillel / ez négy karaktere vetitve összesen 204 skill /
Röviden ennyi minden további a honlapról
itt