505
Mitológiai akció/rpg
-
Santata #65 Na újraindítottam, lekértem minimapra megint seth keresésének questjét, erre Isis-re mutattott, odamegyek de nem lehet beszélni vele... Bug? -
Santata #64 Faluban voltam már párszor nem lehet senkivel beszélni--> Nem kapok se questet se semmit. Csak a Seek for Seth van amit ha térképre kérek se lesz semmi. 3 másik quest már kész de nem tom merre hová. Van vki városon kívül aki questet ad vagy mi? Tudsz segíteni? -
savior #63 menj vissza a faluba es beszelj valakivel -
Santata #62 Valaki tud segíteni: Egyiptomba jutottam északról, na szóval eljutottam Seth Tombjába megöltem a Royal mummy-t, igen megöltem, befejeződött a Seth's tomb quest. De viszont több aktív nincs vagyis csak a Seek for Seth ami mindenütt ott van. Nincs questem és nem tom merre menjek. -
savior #61 lelehet olni az osszes monstert a kocka palyakrol is -
Gabesz026 #60 Hi!
Hát igen az inventori tényleg furcsa bár ha ráviszed az egeret a cuccra akkor kijelzi a tulajdonságoknál hogy rosszabb vagy jobb ha sok a piros érték akkor rosszabb ha jobb akkor zöldel vannak írva. Bár lehet hogy nem erre gondoltál.
Amúgy szerintetek elfogynak az ellenfelek a pályákról mert én azt vettem észre hogy nem nagyon. Persze én a azokra a pályákra gondolok ami ilyen négyzet alakúak. Vagy csak szimplán sokan vannak és csak nekem tünik úgy
mintha nem akarnának elfogyni. -
#59 Tegnap végre lejött a full és ma toltam egy pár órát.A grafika teljesen rendben van 2GB rammal semmi töltés és swappolás nincs.
A játékmenet is teljesen követi a müfaj kliséit semmi meglepetés bár a craftolás nagyon jól sikerült.
Ami számomra hatalmas negativum az a inventory / a szokásoktol teljesen eltérö modon nem látszik a karakter ráadásul boltolásnál nincs az uj cucc mellé kiirva, hogy menyivel jobb vagy rosszabb az éppen használtnál igy aztán állandoan be kell lépni az inventoryba. / és a skillfa ami nagyon le van egyszerüsitve.
-
savior #58 gamecenteren szokott valaki jatszani? -
savior #57 annyira nem nagy a gepigeny, de van olyan palya, amit percekig tolt, es utana meg percekig nyomja a swappet...
amugy szerintem az angol verziot ugy akarjak kihozni, hogy a jatek mar a patchek altal rendbe van rakva -
csgj #56 a műanyagborítású farkas nagyon ott van :P xD Gondolom ehhez képes a gépigény atomnagy... -
#55 Pár kép a demóból!
-
#54 Passz,nem tudom,miért ilyen embertelen nyelven jönnek mostanság a demok!
Azé leszedem! -
#53 Mi az isten van ennél a cégnél valami angol vagy amcsi nagyon a tyukszemükre léphetett, hogy angol nyelven semmi promociot nem nyomnak a játékhoz.
Közben meg vezeti a német eladási listát és agyon dicsérik. -
#52 kijött a demo francia nyelven! link -
#51 Ugy néz ki hogy az angol release agusztus24-én jön a demo meg állitolag a mai napon /lv20-ig tolhato ami a TQ lv6-jához viszonyitva elég jo,bár az is igaz,hogy itt nem lv65 a max hanem a lv200 / hát majd kiderül. -
savior #50 amugy vicc hogy meg sem emlitik sehol hogy megjelent a jatek. ami nem angol nyelvu alapbol azt figyelembe se veszik -
savior #49 lentebb mar leirtam -
kuks #48 Az életerő feletti sárga csík mire jó? -
savior #47 en meg csak torrenten lattam fent. majd biztos lehet mindenhonnan tolteni, ha kijon az angol riliz, de az csak hetek mulva lesz. -
ricsa008 #46 és van olyan német nyelvű amit pl FDM el lehet tölteni? -
#45 Németül jött ki de elö lehet hozni az angol feliratot a hangok németül maradnak utána is. -
ricsa008 #44 most akkor hogy is van kijött angolul vagy csak még német van? mer sehol nem találom smsweb-es -
Gabesz026 #43 Hi!
Nem tudja seki hogy miért írja ki amikor indítom a gamét hogy még ennyi nap meg óra van hátra.
Nem tudok angolul most akkor az mit jelent? -
Gabesz026 #42 Szasztok!
Nekem elindult szerintem nem rossz igaz még sokat nem játcottam vele. Amúgy nekem csak a DT meg a mini image kellet hozzá.Gépigénye szerintem nem olyan nagy 1280x1024 minden maxon simán fut. Mondjuk nincs olyan rossz gépem athlon x2 4200
2 giga ram 8800gts de a videókártya hűtője nem pörög annyira mint mondjuk a colin dirt demójánál ebből dondolom. -
savior #41 az ijasz/landzsas amazonom:
isis kicsit alul van oltoztetve:
-
Santata #40 A legújabb Daemon Spdtvel... Vagyis nekem annyi kell... -
kuks #39 milyen progi kell, hogy el tudjam indítani?
-
Santata #38 Előzőt sikerült megoldanom...(checkelni kell)... Am teccik a game bár 1-2 patch nem ártana neki... -
Santata #37 Sikerült megoldanom, újra letöltöttem és játszottam vele. Viszont azt megkérdezném hogy ugye indításnál próba időt/napot/konkrét játékidőt ír ki. Az ellen mit lehet csinálni? -
savior #36 hibasan toltotte le a filet esetleg? -
Santata #35 Unable to mount the file. File not accesible--> ezt írja ki a DT mikor mountolnám az itteni mini image-t... -
Santata #34 Valaki tudna adni jó linket a mini-image-hez? Mert nekem nem műxik DT+SPDTvel... -
#33 a Hülyeség erőszakos lándzsája, jajj.... -
savior #32 sikerult vegig vinnem a gorog helyszint:
jo sokaig tartott, nehez is volt :)
sarga cuccokban meg ugy tunik csak az ijak bugosak, talaltam fejszet es az jol sebzett -
savior #31 kiprobaltam, meg lehet oldani az angol szoveget es ki is ir mindent jol.
viszont az unique itemekkel szivok jol, mert amiket talaltam azoknal nem irodik ki a sebzesuk, es nem is nagyon sebeznek. pl most talaltam egy ijat amivel a sebzesem 3szor akkora lesz mint az elotte hasznalttal, de a gyakorlatban meg is kevesebbet sebez -
savior #30 kulfoldi forumon azt irjak hogy a reg key es egy .xml fajl atirasaval minden angol szoveg jo lesz, de csak akkor ha nem upgradeljuk a jatekot, vagy ha megtesszuk akkor a data/local/ konyvtar tartalmat vissza kell cserelni az 1.0asra -
#29 Most nagyon kiváncsivá tettél de a text hiba elég zavaro lehet jöhetne már az angol release. -
savior #28 textura az megoldodott, valamiert a minimumra volt allitva minden graf :). most igy visszaallitva jol nez ki a jatek. a bejarhato terulet az nagyon nagy. 2 nap alatt az elso helyszinen se jutottam tul, pedig voltak helyek, amiket nem is gyaktam vegig. nehany palyaresz kocka alaku mezobol all, amire fak es monsterek vannak kiszorva, ezek nekem annyira nem tetszenek, viszont van jo sok dungeon is, azok eleg hangulatosak. a cuccok kezdetben eleg egyhanguak, alig van koztuk kulonbseg, de magasabb szinten ahogy latom egyre valtozatosabbak lesznek.
az inventory amennyire rosszul nez ki, annyira lassu :), van hogy 10mp amig behozza egy cuccrol az infokat, de legalabb jo sok cucc fer el benne(vagy 200).
strategiat illetoen szerintem nem erdemes egyfele harcmodorra alapozni. dardaval es ijjal harcolok, mert vannak monsterek amiket eleg nehez az egyik vagy masik fegyverrel megolni (pl basiliskeknek mergezo auraja van ami megmergez ha kozel megyek hozza, meg van pancelozott harci kutya, amin a nyilvesszo alig sebez stb). sokfele tipusu targy van, es eleg eltero strategiat is igenyelnek meg.
eddig 4 szinu targyat talaltam: feher, vilagos kek, sotet kek, sarga.
a sarga cucc erdekes, mert egy ij lenne, de nem irja ki a sebzeset, csak a bonuszait (persze a targy nevet es leirasat nem latom, es lehet hogy ott lenne megemlitve hogy mitol is olyan jo az a cucc vagy mit is kell vele kezdeni)
a karakter manaja folyamatosan toltodik vissza, viszont az eletereje az nem. ha 4-5 masodperce megallunk egy helyben es nem csinalunk semmit, akkor eleg gyorsan elkezd feltoltodni az eletereje. a masik mod a gyogyulasra, ha az eleterot jelzo csik feletti sarga vonal eleri a maximumot, ekkora kap az emberunk egy spellt, ami folyamatosan tolti fel az eleterot. ha sokat olunk megallas nelkul, akkor ez a csik megy fentebb, ha meg nem olunk, akkor lentebb.
erdekesseg meg hogy van egy kraftolo emberke a varosban. ezzel darabokra tudjuk szedetni a targyainkat, ossze is rakathatunk targyakat, a cuccainkat upgradelhetjuk alapanyagokkal(acel, bronz stb), runakat rakathatunk bele.
erdekesseg megg, hogy ha a boltost meglatogatjuk es eladjuk a jo sok cuccunkat, aztan megnyitjuk az inventoryt, akkor lehet hogy egy darab cuccot se fogunk ott talalni :), ilyenkor mindig a scrollozo gombra kell kattingatni, amig le nem gordulnek a cuccaink nevei
-
savior #27 kell hozza a 4.09es dt es a 1.47es sptd, ha ezekkel nem indulna, akkor a lentebb irt .mds filet letoltod es azt mountolod be. ugyan inditaskor nekem meg ezzel is jelez hogy valami nem stimmel, de ha leokezgatom akkor elindul a jatek.
a texturakon nagyon meglepodtem, annak ellenere hogy a legjobb felbontasra vannak allitva iszonyatosan neznek ki. a monstereken nem is annyira, inkabb maga a kornyezet. az inventory es a boltos mukodese elegge fapados :). az emberunk neha eleg furcsan mozog, pl ha van elotte fal es futnek akkor fut elore kozben csuszik oldalra. a halal az semmi negativ dologgal nem jar, nincs xp vesztes vagy ilyesmi. az arusoknal nincs semmi jo cucc. a skillfa kicsit lehangolo, nem igazan ugy tunt mintha sokat lehetne varialni a skilltanulassal. a falak es a fak rengeteg dolgot kitakarnak, es csak akkor lesznek atlatszoak ha pont alajuk allok, van hogy szinte az egesz kepernyo kivan takarva. antialias nelkul minden borzalmasan nez ki :). ha angolra atallitom a szoveget akkor sok minden nem irodik ki rendesen, pl fegyver nevnel: axe_level2_hand. egyszerre csak egy palyaresz toltodik be, es onnan teleport szeruen lehet atmenni a masik palyareszre, ilyenkor kb 1 perces toltogetes van. baromi sok ugyanolyan cucc dobodik, pl elejen dobott vagy 5 sisakot ami adott 26,7ac-t. neha a kifroccseno ver az a levegoben all meg. az inventoryban neha leragad az info egy cuccnal es utana hiaba viszem a kurzort masik fele nem mutatja annak a statjait, csak ha elkezdek kattingatni. ahogy eszrevettem csak 5 szintenkent vannak cuccok, szoval 2-3-4es szintu targyat nem talaltam, csak 1, 5, 10... es mindez az elso patchel.
amugy ettol eltekintve tetszik a jatek, es vannak benne elonyos dolgok is, majd holnap irok azokrol :) -
#26 Olvass vissza, de a játék honlapja is tele van hasznos infoval és képpel trailerel stb,stb.