8
-
orkaman #8 egyszerű, admin jogot nekik, valami nem tetszik töröljék.
ha rosszat töröltek, akkor ők fizetnek millio$-okat.
ja és persze törölni minden bejegyzést a google-ben ami tartalmazza az nbc-t...
pár év és nem tudják az emberek mi az :)
akkor majd fizetne hogy benne legyen..... -
#7 Tényleg ennyire alacsony az intelligencia szint az USA -ban?
Vagy ez valami hobbi, hogy ha nagyon unatkoznak akkor unalmukba beperelnek valakit? -
Wittgen #6 jah, pl jól be kell őket (NBC meg többi) perelni az iraki lakosok nevében, akik nem adták beleegyezésüket, hogy háborús felvételeken szerepeljenek... -
#5 Google ide vagy oda, majd kártérítést kérek az NBCtől meg a VIACOM-tól, hogy a sok süketségeiket meg kell néznem a youtube-on... -
Vaultdweller #4 na ezt benéztem... (felületesen olvastam a cikket) de akkor is a Google ellenségei keverik itt.. -
Vaultdweller #3 "Google egyesűlt ellenségei" (ahogy az ilyen cégeket nevezem pár éve(csapatban mindíg baromi bátrak)) megint aktiválták magukat...
Nem emlékszem youtube-os perekre Google elötti időkből.. szóval megint egy próbálkozás hogy keresztbe tegyenek neki... -
#2 A vád minden egyes esetben ugyanaz: a szerzői jogok tömeges és tudatos megsértése, valamint a felhasználók ilyen irányú tetteinek elősegítése, bátorítása.
nem vagyok jogszakértő, de ez így egy kicsit sántít, nem? majd valószínű, hogy a youtube-os srácok csak azért, hogy ezeket a majmokat felbosszantsák, bevállalják egy többmillió dollárról szóló per eshetőségét.. tudatosan? bátorít? pls gimme a break... -
#1 hiénák