Tömegtermékké válik a GPS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Roliika azért ne keverjük a szezont a fazonnal.
1 sima GPS "vevõvel" nem lehet senkit megfigyelni.
Na persze vannak GPS nyomkövetõk pl flottafigyelésre illetve GPS-es riasztok
de itt nem erröl van szó.
1 sima GPS "vevõvel" nem lehet senkit megfigyelni.
Na persze vannak GPS nyomkövetõk pl flottafigyelésre illetve GPS-es riasztok
de itt nem erröl van szó.
GPS. Ámerika álma. Mindenkit meg lehet figyelni különösebb költségek nélkül. lol
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
akkor lesz tömegtermék, ha a wc-papír gps-szel keresi meg a seggemet.
Kis felbontású rossz minõség esetén tényleg felesleges, egyébként meg nagyon hasznos akkor, amikor nincs az embernél a fényképezõgépe és papír és ceruza sincs nála, hogy lerajzoljon vagy feljegyezzen valamit... Pl egy lapot [ újságot az újságrészen a tescoban :-) ] simán le lehet fényképezni egy jobb minõségû telóval, szép és olvasható képet adva... De mindent le lehet vele fényképezni, ha van elég fény és van egy cseppnyi 'tehetségünk' hozzá
Ez mind szép és jó, de nem 2006 végén nyilatkozta a Nokia, hogy két éven belül sz összes telefonjukba akarnak GPS-t? 😊
Szóval ez ilyen "elõremenekülésnek" tûnik, lehet még évekig nem így vélekedett volna a Motorola.
Szóval ez ilyen "elõremenekülésnek" tûnik, lehet még évekig nem így vélekedett volna a Motorola.
Már évekkel ezelõtt azt mondták, hogy mostmár tuti minden mobilban lesz GPS.
Remélhetõleg mostmár tényleg bele kerül (részemrõl a fényképezõ helyére reknám leginkább, az egy totál felesleges és használhatatlan dolog egy mobilban).
Remélhetõleg mostmár tényleg bele kerül (részemrõl a fényképezõ helyére reknám leginkább, az egy totál felesleges és használhatatlan dolog egy mobilban).
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Örvendetes, csak nehogy a minõség rovására menjen... Egy kis chip önmagában nem hiszem hogy olyan jó minõségû lehet, mint egy különálló egység (lásd integrált VGA/bõvítõkártya, bár ne nekem legyen igazam)
Én egyelõre maradok a különálló Bluetooth-al a telóhoz (PDA-hoz) kapcsolható GPS vevõnél.
Én egyelõre maradok a különálló Bluetooth-al a telóhoz (PDA-hoz) kapcsolható GPS vevõnél.
Jó az irány. 😊 Szerintem az egyik legjobb szolgáltatás amivel bõvíthetik a mobilokat.
Tegyék bele minél többe, és még olcsóbb lesz...
Tegyék bele minél többe, és még olcsóbb lesz...