8
  • chuky123
    Roliika azért ne keverjük a szezont a fazonnal.
    1 sima GPS "vevővel" nem lehet senkit megfigyelni.
    Na persze vannak GPS nyomkövetők pl flottafigyelésre illetve GPS-es riasztok
    de itt nem erröl van szó.
  • roliika
    GPS. Ámerika álma. Mindenkit meg lehet figyelni különösebb költségek nélkül. lol
  • lacol
    akkor lesz tömegtermék, ha a wc-papír gps-szel keresi meg a seggemet.
  • Akuma
    Kis felbontású rossz minőség esetén tényleg felesleges, egyébként meg nagyon hasznos akkor, amikor nincs az embernél a fényképezőgépe és papír és ceruza sincs nála, hogy lerajzoljon vagy feljegyezzen valamit... Pl egy lapot [ újságot az újságrészen a tescoban :-) ] simán le lehet fényképezni egy jobb minőségű telóval, szép és olvasható képet adva... De mindent le lehet vele fényképezni, ha van elég fény és van egy cseppnyi 'tehetségünk' hozzá
  • Inquisitor
    Ez mind szép és jó, de nem 2006 végén nyilatkozta a Nokia, hogy két éven belül sz összes telefonjukba akarnak GPS-t? :)
    Szóval ez ilyen "előremenekülésnek" tűnik, lehet még évekig nem így vélekedett volna a Motorola.
  • bunny
    Már évekkel ezelőtt azt mondták, hogy mostmár tuti minden mobilban lesz GPS.
    Remélhetőleg mostmár tényleg bele kerül (részemről a fényképező helyére reknám leginkább, az egy totál felesleges és használhatatlan dolog egy mobilban).
  • Gerygrey
    Örvendetes, csak nehogy a minőség rovására menjen... Egy kis chip önmagában nem hiszem hogy olyan jó minőségű lehet, mint egy különálló egység (lásd integrált VGA/bővítőkártya, bár ne nekem legyen igazam)
    Én egyelőre maradok a különálló Bluetooth-al a telóhoz (PDA-hoz) kapcsolható GPS vevőnél.
  • Taxy01
    Jó az irány. :) Szerintem az egyik legjobb szolgáltatás amivel bővíthetik a mobilokat.
    Tegyék bele minél többe, és még olcsóbb lesz...