Rúzsa Magdi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a dalok több mint harmadát felénk alig ismert külföldi eredetikbõl dolgozták át (ahogy ez már több megasztáros lemezén is elõfordult). Az izgalmas énekhang azért megmenti az albumot, mi pedig türelmesen várunk egy jobb lemezre."
Azok magyarlakta területek!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
No de szegény rajongót most azt hiszem jól feldühítettük.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Semmi extra nincs a hangjában, mondjuk nem énekel hamissan, de ennyi...
Csapból is õ folyik(nem értem miért), ami eléggé idegesítõ.
SZVSZ
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Bocsánat aki rajongót megsértek ezzel, de ez az én véleményem.
A legszebb példának lássátok azt a hipp-hoppos videóklipjét. A zene az egy kommersz nyálkás pop, a nõ kinézete horribilis ruhásszekrényekbõl véletlenszerüen elõkapott cuccokból áll (mert a designer azt mondta hogy így hõdekeményhippopdivatpunkoskeménycsajszi kinézete lesz), a videótáncika csávó baseball sapkában és fehér izomtrikóban droidmozog, és közben kézjelekkel meg kemény fejmozgással akarja bizonyítani hogy ez biza itten hipp-hopp ami hallható.
Csak hát az a baj ezzel az egésszel, hogy egy röhejesen nevetséges groteszk semmit sikerült megint csak összehozniuk. De hát sajnos ez nem egyedi eset.
Nem kétlem, hogy e nõnek jó hangja van, tud énekelni, tud bánni a hangjával, de akkor tegye azt, válasszon magának egy stilust, alkosson valami újat, de nem 20helyrõl összelopott és összehegesztet vacakot! Akkor énekes lehet belõle. Addig pedig csak egy divatból majmolt bábú, semmi több.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Nemzeti tartózkodási vízumot kaphatnak mindazok, akik a magyar nyelv gyakorlása, a kulturális nemzeti identitás megõrzése, az állami felsõfokú oktatáson kívüli tanulmányok folytatása, illetve családi kapcsolataik ápolása céljából kívánnak Magyarországon tartózkodni.
fogadok tv2 szabályai közt az is van hogy magyar állampolgár jelentkezhet csak...
A keresõben nem találtam ilyen topikot (ha van akkor elnézést).
Az összes Megasztáros énekes közül nekem õ a legszimpatikusabb és hallgatható. :)
Lesz majd Eurovíziós dalverseny, május 10. Helsinkiben, ahol kis hazánkat képviseli.
http://www.ruzsamagdi.hu/