F1 Challenge 2007
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://generalelectric.forumx.hu Az új fórum.Jelentkezzetek.
Farki09:Hello!Ami most van töröldle, és tölcsdle újra!Lehet, hogy csak annyi a baj, hogy valamit nem töltötle..(Nálammár volt ijen) De persze lehet az is, hogy win7-et használsz.Valamelyik ismerösödél nézétek meg XP-n.Nekem XP-n simán fut. a 2010-es mod is.
Idioták kiméljenek!!! :)
sztem a win7 a probléma, vagy még lehet ezer más is. nekem is csinálta ezt, de a 2007.
Most szedtem le az f1 2009 Delux-ot elindítom rá megyek a versenyre, de kidob, hogy az f1 2009 delux mûködése leállt. Windows 7-em van pls segítsetek!
Remélem tudtok segíteni, pár hónap kihagyás után újra elkezdtem játszani az F1-el, bajnokságot játszok és minden verseny 3 körbõl áll. Pedig emlékszem, hogy pl. a magyar nagydíj 7 körös. Hol lehet visszaállítani a versenyköröket az eredeti állapotába?
Köszi.
Az a baj, hogy kitobb a szerver készitö...
#466:Arra én is kiváncsi vagyok, bár azt mondják, hogy nem mindegy, hogy milyen net van.
Nemsokára megjelenik az F1TOPIC 2009 FINAL verzió. Aki még nem ismeri a játékot, az töltse le a SILVER-t a fórumról!
www.forum.f1topic.iweb.hu
látogasd meg a honlapom, és regisztrálj a fórumon! köszi!
Nekem megvan a SETH-es Forma1 de amikor versenyeznék akkor mindig hibát észlel a játék, ezt kitudom valahogy kerülni????
Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en
Tartalma:
!Config(azaz beállítások! Többek között olyan, mint például:LCD a kormányon on/off; Box utca korlátozás on/off...stb.-->FONTOS! OLVASSÁTOK EL AZ ISMERTETÕ SZÖVEGET!
És még valami:
egyszerûbb lett a felvezetõ kör telepítése!(infók a fõkönyvtárban a "felvezetõ kör2" címszó alatt!
Tehát, ne felejtsétek:
holnap klikk a www.f1topic.iweb.hu-ra és töltsétek le a Patch 8-at!
Melyik most a legújabb 2009-es szimulátor?
Mert halotam rolla, hogy van tv mod is, és akkor ugyan ugy van mint igazábol.Az idömérön van Q1,Q2,Q3. És a futamban is nekünk kell beálni a rajt kockába...Köszielöre is a választ.Amugy jó az oldalad!Ha elküldenéd az msn cimed meg köszönömém, ott jobban meg beszélhetnénk.
A(z) F1 Delux 2009 Patch 9 tartalmának egy része:
A tükrök fel lesznek cserélve, kivéve a McLarent és a Ferrarit(minden autóba fel vannak cserélve)!
+
+
+
Lesz még egy valami a patch 9be, de ez a része egyenlõre titkos!
Szeretném, ha regisztrálnátok a fórumba! nagyon megköszönném!
Felkerült a Patch 8 video a "Videók" részlegbe(csak regisztráltaknak!)
www.f1topic.iweb.hu
Elkészült a fórum(még nincs sok minden rajta, de)már használható!
Nemsokára felkerül az F1 Delux 2009 Patch 7!Még holnap vagy holnapután fent lesz a Patch 7, és a 2009-es idény menüpont is!
Nem sokára pedig egy újabb Patchel(F1 Delux 2009 Patch 8) fogok jelentkezni, ami nem is igazán javítás, hanem valami egészen más!!!! Errõl egyenlõre nem fogok beszélni, de a hétvégén felteszek egy videót a "Videók" részlegbe a fórumba! Arról megtudhatjátok, mi lesz a patch 8ba!
Addig is türelem!
http://hkf1ch2007sethleague.forumotion.net/
innen leszedheted.
A saját honlapom(aki nem hiszi kérdezzen tõlem olyat amit csak a honlap készítõje/szerkesztõje tudhat.)!
am ha birkuc oldalán nem tudsz regisztrálni, az nem az én hibám! mond meg mi a baj és én rákérdezek ott! ami a! saját fórumomat illeti, az még nincs kész, de az alatta lévõ számok jelzik, hogy mikor lesz feltöltve!
Köszönöm a sok érdeklõdést az oldalam iránt!
am a keresõbe milyen kulcsszavakat írtatok, be hogy megtaláljátok a honlapom?(milyen szavakra kerestetek rá?)
leszeded az F1 1978-2008-at és utána az alatta lévó F1 deluxe 2009-et. mellesleg a fórumba nem tudok regelni, valami fail-t ír ki. valaki tudná linkelni a 78-08-as játékot ?:$
sztem innen leszeded a 78-08-at, meg alulról a deluxe 09-et és felrakod és zsirkirály.
vagy csak az autok,pilóták változtak
Amugy nem tudjátok az miért lehet, hogyha csinálok egy szervert az a fõ menüben nem jelenik meg😞 Meg még azunoka tesomnak sem lett jó.Vele szeretnék játszani.De mindig más szerverbe kell belépni.Aki letudná írni, hogy kell csinálni pontosan az létszi írjon priviben.
Kösziszépen elöre is!😊
A lentebb említett Delux 2009 engem is érdekelne.....tudnátok egy linket dobni némi magyarázattal, hogyan is mûködik.....
Köszönöm szépen
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
mellesleg rájöttem az elõbbi problémámra: csak 2007-es játékhoz lhet csatlakozni, a többinél dob ki. valamikor ne makarunk páran játszani ? 😊 nagyon nincs szerver :\ 1-2 maximum ,azok is 1-2 fõsek
ilyet ír h:
Én mindig megnézem hogy milyen hátsó szárnyat használnak az ellenfelek és igyekszem ugyanezt használni, nagy eltérésekkel nem érdemes operálni
hát én honnan tudjam h mit állit az ellenfelem :S
semmi konkrétat nem ír.
meg nekem magyar is. és ez meg itt folyamatosan löki azh angol kifejezéseket 😄