482
F1 Challenge 2007
-
medix #482 sziasztok.néhány f1 challenge modnál a képernyőre ki van téve az lcd és a speedométer.ez néha zavaró és sok képfelületet is takar .hogy lehet ezeket az elemeket eltüntetni a játékból? -
fairplaya #481 A játék mappájában az autóknál mind két versenyzőnél át kell írni a .veh fájlban a Brakes-eket... feljebb kell rakni a mércét pl: 200ról 350re... és akkor nem megelszik túl és nem fogy el. -
fairplaya #480 Csak Xp-n müködik rendesen a játék... Sajna nem tudsz vele mit tenni... -
The Soldier #479 Segítség kéne a program csak windows 98 kompatibilitással működik. És amikor elindítom, a grafika szörnyű. Amúgy windows 7-em van, mivel lehet hogy azzal van a probléma, megpróbáltam a kompatibilitást xp-re állítani, de kidob. Többször is telepítettem a hiba mindig ugyanaz volt. Mindent megpróbáltam. Kifogytam az ötletekből. -
#478 Mekkora hülye vagy te. -
rácz123 #477 hali! Én a f1 challenge 2007-en játszok,valaki tudna nekem a pályákhoz valami beállítást?Help! köszi -
#476 Hello.Én már legnehezebbe tolom neki csak a fékek elfegynak az utolsó 5 körbe és akkor jön a gáz és vannak olyan pályák ahol muszály tővig nyomni a gázt és néhányszor elfékezem de vannak olyan pályák amiken közepes tempóban tartom őket.A fékekkel mit lehettenni.Előre is köszönöm a válaszokat. -
fradifan21 #475 Sziasztok! Még most keztem F1 Challange 2007-ezni és van egy problémám! A 2. 3. körben általában kiesek és a végeredménynél azt írja ki h "engine"! Ilyenkor mit tudok csinálni h jó legyen? Pls segítség! -
#474 Amikor belépsz a játékba, aholkiválasztod "tesztnap, verseny"stb... lent van olyan, hogy "Beálitások" most igy fejböl nem nagyon tudom de ott vanak, olyanok, hogy szabályok és ilyenek, ott nézd meg, lehet állitani %ékra, hogy mennyi legyen.
Farki09:Hello!Ami most van töröldle, és tölcsdle újra!Lehet, hogy csak annyi a baj, hogy valamit nem töltötle..(Nálammár volt ijen) De persze lehet az is, hogy win7-et használsz.Valamelyik ismerösödél nézétek meg XP-n.Nekem XP-n simán fut. a 2010-es mod is.
-
Narusco #473 elnéztem, azt hittem tényleg másiké :D
sztem a win7 a probléma, vagy még lehet ezer más is. nekem is csinálta ezt, de a 2007. -
Narusco #472 ez egy másik játék topikja, szerintem nem itt fogsz az emberedre találni. -
Farki09 #471 Hali!
Most szedtem le az f1 2009 Delux-ot elindítom rá megyek a versenyre, de kidob, hogy az f1 2009 delux működése leállt. Windows 7-em van pls segítsetek! -
Pepix #470 Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni, pár hónap kihagyás után újra elkezdtem játszani az F1-el, bajnokságot játszok és minden verseny 3 körből áll. Pedig emlékszem, hogy pl. a magyar nagydíj 7 körös. Hol lehet visszaállítani a versenyköröket az eredeti állapotába?
Köszi. -
#469 Aha értem, akor sajnos nem tudom mi a baj... -
hoeke #468 vezeték nélküli parabolás kb 2 gigás de inkább több a szolgáltatom fél gigát ad de a szerelö srácok haverok és nekem a legfullossabbat adták ami belefér a dologba .bármien szerveren nyomom kidob még ha haverokkal akor is ezért nem értem -
#467 Hello!
Az a baj, hogy kitobb a szerver készitö...
#466:Arra én is kiváncsi vagyok, bár azt mondják, hogy nem mindegy, hogy milyen net van.
-
mp44 #466 csá meg szeretném kérdezni hogy lehet csinálni serot ha valaki le irná pontossan megköszönném -
hoeke #465 sziasztok segitség kéne 2007 cellengel nyomom és mindig kidob a következö felirattal YOU HAVE BEND BOOTED mit tudok tenni ? köszi a segitséget elöre is -
david0214 #464 Sziasztok! Visszatértem!
Nemsokára megjelenik az F1TOPIC 2009 FINAL verzió. Aki még nem ismeri a játékot, az töltse le a SILVER-t a fórumról!
www.forum.f1topic.iweb.hu -
#463 Hali!
Nekem megvan a SETH-es Forma1 de amikor versenyeznék akkor mindig hibát észlel a játék, ezt kitudom valahogy kerülni???? -
#462 Sziasztok tudtok nekem segiteni hogy hogy lehet a F1 2009-be ki probálni a KERS-t mert ahonan letöltötem a játékot azt irták hogy tartalmaza a V gomb lenyomásával de még nem sikerült ki probálnom:( ezt hogy tudnám vagy hol tudnám beálitani? A segítséget előre is köszönöm. -
#461 Jó lett!:) -
david0214 #460 Elkészült a Patch 8! Holnaptól, azaz 2009/05/31-től tölthető!
Tartalma:
!Config(azaz beállítások! Többek között olyan, mint például:LCD a kormányon on/off; Box utca korlátozás on/off...stb.-->FONTOS! OLVASSÁTOK EL AZ ISMERTETŐ SZÖVEGET!
És még valami:
egyszerűbb lett a felvezető kör telepítése!(infók a főkönyvtárban a "felvezető kör2" címszó alatt!
Tehát, ne felejtsétek:
holnap klikk a www.f1topic.iweb.hu-ra és töltsétek le a Patch 8-at!
-
#459 Hello!
Melyik most a legújabb 2009-es szimulátor?
Mert halotam rolla, hogy van tv mod is, és akkor ugyan ugy van mint igazábol.Az idömérön van Q1,Q2,Q3. És a futamban is nekünk kell beálni a rajt kockába...Köszielöre is a választ.Amugy jó az oldalad!Ha elküldenéd az msn cimed meg köszönömém, ott jobban meg beszélhetnénk. -
david0214 #458 www.f1topic.iweb.hu
A(z) F1 Delux 2009 Patch 9 tartalmának egy része:
A tükrök fel lesznek cserélve, kivéve a McLarent és a Ferrarit(minden autóba fel vannak cserélve)!
+
+
+
Lesz még egy valami a patch 9be, de ez a része egyenlőre titkos!
Szeretném, ha regisztrálnátok a fórumba! nagyon megköszönném! -
david0214 #457 www.f1topic.iweb.hu
Felkerült a Patch 8 video a "Videók" részlegbe(csak regisztráltaknak!) -
david0214 #456 Sziasztok!
www.f1topic.iweb.hu
Elkészült a fórum(még nincs sok minden rajta, de)már használható!
Nemsokára felkerül az F1 Delux 2009 Patch 7!Még holnap vagy holnapután fent lesz a Patch 7, és a 2009-es idény menüpont is!
Nem sokára pedig egy újabb Patchel(F1 Delux 2009 Patch 8) fogok jelentkezni, ami nem is igazán javítás, hanem valami egészen más!!!! Erről egyenlőre nem fogok beszélni, de a hétvégén felteszek egy videót a "Videók" részlegbe a fórumba! Arról megtudhatjátok, mi lesz a patch 8ba!
Addig is türelem! -
Narusco #455 nem lehet sztem felpatchelni.
http://hkf1ch2007sethleague.forumotion.net/
innen leszedheted. -
gregtom6 #454 És nem lehet vmelyik f1-ből moddal v patchel jó grafot csinálni?
-
gregtom6 #453 Üdv. A F1 Challenge 99-02 van meg. Ezt fel lehet patchelni, v modolni, h 2007 legyen, nem? Elvileg ugyanaz a játék. -
david0214 #452 www.f1topic.iweb.hu
A saját honlapom(aki nem hiszi kérdezzen tőlem olyat amit csak a honlap készítője/szerkesztője tudhat.)!
am ha birkuc oldalán nem tudsz regisztrálni, az nem az én hibám! mond meg mi a baj és én rákérdezek ott! ami a! saját fórumomat illeti, az még nincs kész, de az alatta lévő számok jelzik, hogy mikor lesz feltöltve!
Köszönöm a sok érdeklődést az oldalam iránt!
am a keresőbe milyen kulcsszavakat írtatok, be hogy megtaláljátok a honlapom?(milyen szavakra kerestetek rá?) -
#451 Értem köszi,egyet találtam már de nem a legjobb... -
#450 Gphungary-n nézz szét. Azt hiszem van 2-3 féle 2009-es mod is. -
bigbigle #449 ez mire van még? -
Narusco #448 van itt olyan társaság aki esetleg rendszeresen multizik? -
#447 Én nem,de kiprobálnám!
Nem tutsz linket? -
#446 Hali. Próbáltátok már a 2009 GL-t? -
Narusco #445 hát... nemtom ,elszedte ma birkucos cuccokat, nekem nagyon nem jönnek be. az F1 Challenge 2007 jó, a többi szerintem szar. -
Narusco #444 menü-> F1 PC játékok
leszeded az F1 1978-2008-at és utána az alatta lévó F1 deluxe 2009-et. mellesleg a fórumba nem tudok regelni, valami fail-t ír ki. valaki tudná linkelni a 78-08-as játékot ?:$ -
#443 kössz a linket de valahogy nemtalálom