12
egy dvdre +1 feliratsáv rakása
-
#12 helló mindenki,nagyon egyszerűen feltenném a kérdésem,és a választ is egyszerűre várom,tehát: van egy filmem aviba(HOT FUZZ),és megvan a felirat hozzá,de ugye nincs ráégetve,és hát kiszeretném írni dvdre hogy rajta legyen a felirat. Ezt mien programmal és hogyan tudnám megcsinálni? Válaszotokat előre is köszönöm. -
endrow #11 Heló
Avi filmen, ha van felirat,akkor azt le lehet szedni? -
frc0032 #10 előszöris hogyan kell szétszedni? -
#9 dvdlabpro teljesen jó erre.
szedd szét a filmet.
filmfájl, hangsáv,feliratsáv,cell time.
majd a dvdlabproba szépen belehúzgálod.egy lightosabb menüt is tucc vele készíteni
-
frc0032 #8 úgy nem eccerűbb hogyha kiszedem ac3-ba a hangot belőle, és aztáhn azt hozzáfűzöm a régi másolathoz? nekem úgyis jó lenne. lécci segíccsetek hogy milyen progival valósítható ez meg!!!! nagyon kellene.
plííííz!
-
frc0032 #7 kipróbáltam a dvdlabpro-sat, de nem megy. az a baj, hogyha nem enged betölteni ifo fájlokat, és a filmben csak akkor van benne a 2 hangsáv hogyha úgy van betöltve.
-
#6 feliratok.hu fórumán is van pár leírás -
#5 sztem ez alapjén meg tudod csinálni. -
#4 3. -
#3 nem biztos hog yjó lesz majd a felirat. hisz lehet az egyikbe az X jelenet 10 perckor kezdődik kereken, az a másikba a reklámok, vágás miatt csaka 12.ik percbe, oszt szevasz:D -
#2 1.
2. -
frc0032 #1 Helló Mindenki!!
Az lenne a gondom, hogy megvan 1 film magyar hangal jó magyar felirattal dvd-n, viszont nincsen rajta angol hang. megvan ugyanaz a film angol+magyar hanggal, viszont borzasztóan sz*r a felirat bvenne8kicsi, és rossz helyxre is van téve). szoval hozzá kéne adni még a film jó feliratos változatának a feliratját, ja és 1ik sem rip, aminek jó a feliratja az másolt, aminek szar az eredeti. segítsetek plíz, nagyon kéne!!!!
előre is köszi!
öüdv:
FRC#0032