Megjelent a Firefox eBay-verziójának bétája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérem szépen, ez egy kiterjesztés aka extension. Név szerint Firefox Companion for eBay, jelenlegi verziószáma 0.9.6.4. Csak annyi a lényeg, hogy ezt a központ csinálta, nem a lelkes felhasználók.
ez már az üzletrõl szól, és örüljünk neki h a mozillának több pénze lesz 😊
Szerintem is jobb lenne egy kiterjesztés, új verzió helyett.
“Life can only be understood backwards; but it must be lived forwards.” - Goethe http://www.burucs.com - Webfejlesztés
Én most regisztráltam rajta, és nem 2 dollárt/eurót vonnak le, hanem 400Ft volt (azt írták, a következõ pénzküldésnél adnak ennyi kedvezményt). És a kód szerencsére benne volt a terhelésrõl szóló SMS-értesítõben is.
Egyébként azt nem értem, minek egy külön Firefox-verziót kiadni, amikor tuti meg lehet oldani ezt kiterjesztéssel is (van is nemhivatalosan többféle az eBayhez).
Egyébként azt nem értem, minek egy külön Firefox-verziót kiadni, amikor tuti meg lehet oldani ezt kiterjesztéssel is (van is nemhivatalosan többféle az eBayhez).
These are my friends, see how they glisten...
Hát van egy ilyen plusz regisztráció, akkor levonnak 2 dollárt/vagy eurót a kártyádról. A banki értesítõdön rajta lesz a levonás és mellette egy kód, ezzel aktiválhatod a teljes értékû accountot korlátozás nélkül. Elvileg. Mert gyakorlatilag utána még faxon kérhetnek személyes iratokat (nevedre és címedre szóló küzüzemi számla, banki értesítõ, stb.)
Nem a paypal regisztrálásnál rontottad el? Ott kell kiválasztani, hogy milyen paypal user akarsz lenni
Az ebay remek, de az a retek paypal rettenetesen megnehezíti a vásárlást! Nem tudja valaki hogy a 100$-os limitet hogy a fenébe lehet eltüntetni?