Tinédzser internetes szélhámos

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tudom-tudom, "nem-e lenne" helyett "nem lenne-e" de az sg.hu-n nincs szerkesztés 😊
Sóhaj...
Szövegértésbõl egyes! Már válaszoltak a kérdésedre. Nincs joga.
De szerintem te nem tudsz fogalmazni, és azt akartad kérdezni, hogy nem-e lenne jogos...
Sóhaj...
Akkor ismét a gyengébben szöveget értelmezõk kedvéért:
"Az áldozatainak nincs joga megismerni õt?
Vagy esetleg ezzel elkerülhetnénk a további csalást, hiszen ismerté vállna a pofatúrája."

Ezennel, nagy nyilvánosság előtt tagadom a hollokamusztot!

saco
Ügyes a srác

MY BIATCH!

"az online üzlet személytelenségét használta ki: nagymenõ tõkésnek állítva be magát cégeket alapított az interneten, amelyekkel kitalált dolgokat forgalmazott"

Eddig sem látták az áldozatok a pofázmányát...

Nem az áldozatoknak nincs joga megismerni õt, velük találkozhat a tárgyaláson. A médiában nem lehet gyanúsítottakat vagy bûnözõket megnevezni, ez kortól függetlenül veszélybe sodorná õket, egyes õrültek önbíráskodására adna lehetõséget a korrekt bírósági tárgyalások helyett. És akkor még nem is beszéltünk az ártatlanság vélelmérõl...

Még mindig nem értem az összefüggést!
Ezért megismétlem az érvemet:
"Az áldozatainak nincs joga megismerni õt?
Vagy esetleg ezzel elkerülhetnénk a további csalást, hiszen ismerté vállna a pofatúrája."

Bradley
Tud valamit a srác. 😄

18 év alatt van, ezért a médiában nem lehet megnevezni, még a monogrammját sem.

És ha kiskorú? Majd ha büntethetõ lesz, elítélik. Ilyen egyszerû.

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Nagy fasz a gyerek... 😄😄😄

\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php

én miért nem csináltam ezt kiskoromban? brühühü
LOL! Elsõ gondolatom az volt, hogy csak magára vállalta, mert kiskorú, de a cikk végére, már úgy tûnik, hogy Õ tette.
Elõbb nyilvánosan 10 korbácsütés, majd besoroznám, rendõrségre nyomozónak.
Ahogy a példaképét is. Kenterbe verné a sok léhûtõt, akik egymást sem találják meg a sötétben.
Ezt a személyiségi jogot nem értem! Az áldozatainak nincs joga megismerni õt?
Vagy esetleg ezzel elkerülhetnénk a további csalást, hiszen ismerté vállna a pofatúrája.