13
-
quentit #13 tudom-tudom, "nem-e lenne" helyett "nem lenne-e" de az sg.hu-n nincs szerkesztés :) -
quentit #12 Sóhaj...
Szövegértésből egyes! Már válaszoltak a kérdésedre. Nincs joga.
De szerintem te nem tudsz fogalmazni, és azt akartad kérdezni, hogy nem-e lenne jogos... -
Jötün #11 Sóhaj...
Akkor ismét a gyengébben szöveget értelmezők kedvéért:
"Az áldozatainak nincs joga megismerni őt?
Vagy esetleg ezzel elkerülhetnénk a további csalást, hiszen ismerté vállna a pofatúrája." -
#10 Ügyes a srác -
robertone #9 "az online üzlet személytelenségét használta ki: nagymenő tőkésnek állítva be magát cégeket alapított az interneten, amelyekkel kitalált dolgokat forgalmazott"
Eddig sem látták az áldozatok a pofázmányát...
Nem az áldozatoknak nincs joga megismerni őt, velük találkozhat a tárgyaláson. A médiában nem lehet gyanúsítottakat vagy bűnözőket megnevezni, ez kortól függetlenül veszélybe sodorná őket, egyes őrültek önbíráskodására adna lehetőséget a korrekt bírósági tárgyalások helyett. És akkor még nem is beszéltünk az ártatlanság vélelméről... -
Jötün #8 Még mindig nem értem az összefüggést!
Ezért megismétlem az érvemet:
"Az áldozatainak nincs joga megismerni őt?
Vagy esetleg ezzel elkerülhetnénk a további csalást, hiszen ismerté vállna a pofatúrája." -
#7 Tud valamit a srác. :D -
Cat #6 18 év alatt van, ezért a médiában nem lehet megnevezni, még a monogrammját sem. -
Csaba42 #5 És ha kiskorú? Majd ha büntethető lesz, elítélik. Ilyen egyszerű. -
1488 #4 Nagy fasz a gyerek... :D:D:D -
lacol #3 én miért nem csináltam ezt kiskoromban? brühühü -
Scroll #2 LOL! Első gondolatom az volt, hogy csak magára vállalta, mert kiskorú, de a cikk végére, már úgy tűnik, hogy Ő tette. -
Jötün #1 Előbb nyilvánosan 10 korbácsütés, majd besoroznám, rendőrségre nyomozónak.
Ahogy a példaképét is. Kenterbe verné a sok léhűtőt, akik egymást sem találják meg a sötétben.
Ezt a személyiségi jogot nem értem! Az áldozatainak nincs joga megismerni őt?
Vagy esetleg ezzel elkerülhetnénk a további csalást, hiszen ismerté vállna a pofatúrája.