Mozirekordot döntött a Pókember 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó volt, csak nem tudom korhatárosnak irták-e ki, mert csomo 4-5-6 éves gyereket láttam a szüleivel, nem hiszem, hogy ez nekik való, de még ha korhatáros is, miért engedik be õket?? Mert befizették a jegyet? Szerintem nem kellene... Egyre több az olyan szülõ, akit nem érdkel, mit lát a gyereke...
Ezt is itthon nézem meg, hál isten az elsõ kettõre sem adtam ki pénzt.
Az hogy van, h csak Székesfehérváron (Cinema City) NEM vetítik a filmet???
Ma akartam megnézni a filmet, erremeg nincs kint a programban! Mekkora szemétség már ez!?
Ma akartam megnézni a filmet, erremeg nincs kint a programban! Mekkora szemétség már ez!?
Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5
Évente 2-3szor kilehet csengetni azt az ezer forintot egy jó filmre,fõleg ha látványos (ui.: A jó film persze relatív kedves flame-elõk😄)
Azért hány évet kapna?
Isten nem létezik, nem létezhet, nem is fog...
én már várom az új részt (nem is kell sokat, 10 perc múlva indulok a moziba 😄 )
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
mától
Asszem warez (torrent) rekordot is fog dönteni a sok CAM -os verzióval 😄
Ma már láttam is egy szánalmas minõségû verziót! Nagyon lol! kb. akkora az eredeti kép mint a tenyerem 😄
Amúgy remélem jobb ez a rész mint az elsõ kettõ mert azok nagyon nem tetszettek 😞
Lehet megnézem moziban, de lehet várok a DVD -re ha HD -re 😄
Ma már láttam is egy szánalmas minõségû verziót! Nagyon lol! kb. akkora az eredeti kép mint a tenyerem 😄
Amúgy remélem jobb ez a rész mint az elsõ kettõ mert azok nagyon nem tetszettek 😞
Lehet megnézem moziban, de lehet várok a DVD -re ha HD -re 😄
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"