Tippverseny
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tipp: 0-0
20:45 (Európa bajnokság) Oroszország-Csehország
Tipp: 1-0
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Tipp: 3-1
Tipp: 0-1
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
Akik sportgézán vannak, nagyon fontos: MA 17:45-ig a továbbjutó csapatok neveit le kell adni, a meccsek végeredményeinek a számait nem kötelezõ! Tehát azokat, akiket gondolsz, hogy továbbjutnak! Mindenképpen a továbbjutókat be kell húzni a táblázatba, hogy kik jutnak tovább a weboldalon! Kérem mindenki csinálja meg, különben lemaradunk (én is csak most értesültem errõl!)
Tipp:2-0
Tipp:1-2
Tipp:2-1
Tipp:2-0
Tipp:1-1
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Mert nekem: Lengyelország - Görögország 0:0
Oroszország - Csehország 2:1
Dum spiro, spero.
Tipp:1-0
EEE 1899
Aki ide beírja, hogy milyen névként jelentkezett az SG Team-be, azt még felveszem holnapig. Bár a keménymag már így is bent van, de még szívesen várom az SG-s versenyzõket. Meg kell nyerni! 😉
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
Más: akinek semmi nem jön be a sportgézás oldal normálisan (semmit nem mutat), az próbálja meg más böngészõvel, ugyan is nekem mozillával behal az egész (IE-vel jó).
(délelõtt reggeltem és 17:10-kor jött a regmail)
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
EEE 1899
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Felvehettek ott a weboldalon "dienesoft" néven versenytársként is, keressük meg egymást!
jó lenne ha a többiek is nyilatkoznának ez ügyben!
tipp.sportgeza.hu
HATÁRIDÕ: JÚNIUS 8.
EEE 1899
EEE 1899
Én nem tudtam ledolgozni a 3 napot amit kihagytam hónap elején, de megelégszek ezzel a helyezéssel is 😊
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
EEE 1899
egyébként gratulálok srácok! bassza meg juniusban az eb-n stabil tag leszek és mindenkit magam mögé utasítok xD
Hát igen ha valaki kihagy egy teljes hétvégét akkor nagyon letud maradni, sajnos ez történt velem is, de sebaj, lesz még lehetõség! Gratulálok a gyõztesnek, nekem a következõ cél a dobogó! 😊
Alig várom az EB tippversenyt! 😊
Május 31.
Mindenkinek köszönöm a részvételt egy elég izgalmas hónapon vagyunk túl szerintem. Örülök, hogy így többen lettünk és az Eb-re hívjátok meg az ismerõseiteket is. Most júniusban ugye következik az Eb. Aki szokta nézni az Off topikot az már tudja, hogy lesz egy külön verseny amire Nuno88 készített egy szuper táblázatot (nagy köszönet neki!!!) azt kell majd kitölteni aki részt akar venni egy külön is versenyen. Ezt a táblázatot az elsõ meccs kezdetéig kéne kitölteni. És még ugye lesz ugyanez a tippelés mint amit most csináltunk az Eb-re. Most egy kis pihi jön holnap meg kiteszem e táblázatot.
EEE 1899