18020
-
#8061 nahat latom kialakult a vegeredmeny, gratulalok REAListanak, hatalmas sprintet vagott le 2-3 honap alatt...nem is emlekszem, talan 20-25 talalat is volt mar kozte, es zaki kozott...
es ahogy dienesoft mondta: talalkozunk juni 7-en, megprobalok delutanonkent en is tippelni, de nem biztos, hogy minden nap sikerulni fog...ami biztos, hogy a negyeddontok utolso meccsere hazaerek...
mindenkinek tovabbi szep napot, es nyarat, es tanulast!!! :P -
#8060 grat mkinek főleg rokinnnyooonak :ASD:A:S -
#8059 Nagyon gratulálok a dobogósoknak, REAListának, zakinak, és Forza Italianak .Végig érdekes volt a verseny, a vége még izgalmas is. És természetesen gratulálok mindenkinek, külön Aylem-nek (ezt csak ő érti :] ). Innét a távolból is köszöjük daver-nek, Hegeace-nek és Japep-nek a nagy számolási munkáért. És természetesen mindenkinek, aki egész évben kitartóan tippelt! Remélem a jövőben is ilyen jó tippelős társaság jön össze!
Egyéb: Most egy kis pihenő következik. Mindenki szusszanjon egyet és természetesen az "évvégi utolsó lehetőségeket" suli szempontjából kihasználni érdemes- ha más nem, akkor puskázással.:]Legközelebb Június 7-én találkozunk, valószinŰleg Svájc-Csehország és Portugália-Törökország mérkőzéssel fogjuk kezdeni az EB-tippeldeversenyt. -
#8058 grat mkinek :) következő győztes én leszek az eb-től :P -
#8057 Akkor én csak március elsejétől tippelek (+- 5 nap) és így a 0-ról szereztem 87 pontot, azaz 13.hely...nem is rossz... :) -
#8056 jan.1 jén..vagyis na év elején az ébredés után :D
én pl.azóta tippelek:D
max 3 napot ha kihagytam:Svagy max 10et ..többet tuti nem.mert azért igyekeeztem nemmást a tippemet leadni :D -
Csesza #8055 :DDDddd -
#8054 Amúgy mióta tippeltek? Mikor kezdődött ez az összesített, amit ma lezártunk? -
#8053 Grat mindenkinek aki tippelt, főleg a dobogósoknak :) -
#8052 Jaja Grat minden tippelőnek főleg Zakinak és Forza Italia-nak. -
#8051 ja igen és grat minden tippelőnek..
főleg magamnak hogy sikerült a top10be bekerülni megelőzvén igaz csak 1 pottal a Rockhynnot-...és sajnos csesza mögött meg 2 vel maradva:SSs :D
na mind1. jo vólt ez..az eb-t megnyerem és kész .. :D
hajrá !!! -
#8050 köszi szépen. énis gratulálok neked. -
#8049 [brutálnagy]gratulálok REALista[brutálnagy] a győzelemhez
[hatalmas]gratulálok zaki [hatalmas]a második helyhez
[nagy]gratulálok Forza Italia [nagy] a harmadik helyedhez
[apro]bocs,hogy nem a szerkesztésre mentem ...de a ntem nem vmi stabil és hát ....[apro] -
#8048 nemtom mit szolnátok ha lenne egy olyan hely ahol csak a totó meccseire tippelnétek?:O
azt nagyon szívesen csinálnám én :D
és semmi más meccs nem lenne csak a totó meccsei..(vagy a 13+1 vagy még a pótmérkőzések is)...megcsinlnám a cuccokat csaknemtom volnának-e résztvevői :O -
#8047 ööö ha a döntőn mult hogy ki nyer akkor hogyhogy 4 pont az előnye a realistanak?:O
hát ha a döntőn mult ami 3 pont kiemelve akkor 195 találatának kéne lennie nemde?:O
-
#8046 Grat Realistának és Zakinak is. Na meg magamnak:D és persze viccen kívül mindenkinek grat aki végig tippelt -
Csesza #8045 Gratulálok! -
Manchester Utd - Chelsea (1:1)
Nyertes: asfa, dienesoft, miki36, REALista
Magyarország U19 - Ciprus U19 (2:1)
Nyertes: II Rocky II
Elefántcsontpart U20 - Olaszország U20 (0:2)
Nyertes: dienesoft, Forza Italia
A "Dundalk-Waterford" meccs nem tegnapi mérkőzés volt.
A végeredmény:
1.) REALista - 196 találat
2.) zaki - 192 találat
3.) Forza Italia - 179 találat
GRAT a győztesnek! -
#8043 Thx!Sajnos a Mu nyert...:(
Terry:((( -
#8042 krat, csak ne a cselzi nyerjen :c -
#8041 Vége a 90 percnek, 1-1. Az idei tippelde győztes így: REALista!
Holnap eredményhirdetés, gratulálok!!! -
#8040 tyű akkor nem csak a bl-serleg a tét, hanem a legjobb tippelő cím is :D -
#8039 Félidő: 1-1. JELEN pillanatban REALista a bajnok. (De még van egy 45 perc...) :] -
#8038 A két gigász-tippelőnknél már CSAK a BL döntő jöhet számításba, mivel a többit nem találták el! 1-1 vagy 2-1? Ez itt a kérdés :] (ha egyik sem, akkor zaki a győztes!) -
#8037 lemaradtam de erre még tippelek
Manchester Utd - Chelsea
Tippem: 1:1
-
#8036 jóóó csak én irtam,hogy az jobb is lenne.mert havi győztes lenne és kész..sokkal több nyertesünk lenne.
:D
és igy a többieknek esélyük lessz.mert nem az lessz hogy na ezt a zaki..stb nehéz beérni:D
hanem havonta 0 az értékük és kész.
ha akarjak akkor meg majd maguknak összadják a havi eredményeiket és kész..szal az felesleges.:D
na
ok
....sokat dumáltam feleslegesen :D bocs. -
#8035 Azért írtam, hogy az még beleférhet. -
#8034 jó igaz.
de a havi bontással sztem egyálltalán nincs több macera mint ami most van :P
mert ugyanugy irjatok az eredményt és klész.
csak annyi hogy ha vége a hónapnak akkor másik cellaba irjatok az eredményt és kész.... -
#8033 Jó így, kinek van kedve argentín, brazíl, chilei...stb ismeretlen meccsekre tippelni? Nekem biztos nem... :D
Amúgy meg a külön bajnokság szerint azért nem lenne jó, mert davernek (+ nekem) durván sok melónk lenne, meg akkor bajnokságonként kellene mindig tippelni vagy 5-6 meccsre...túl macerás lenne...szerintem.
Max. a havi bontás. -
#8032 jajjjjjjj azért jo lenne tudni hogy vmi nagyobb ajnokságba lesznek -e meccsek:D(mondjuk nem)
de vmi kupadöntő sem lessz?:OOO
nem kell pótforduló.
én monjduk addig csinálnám ezt az egészet még az EB nem kezdődik és kész.
ha kezdik az Eb-t akkor lessz EB tippverseny és kész.
ha annak vége akkor aztán lehetne bajnokságonként külön vinni a cuccost:O
monjduk akkor elég sok tippelnivalo lenne mert állt.szombaton vannak a német és francia meccsek is.
de meglehetne oldani,hogy csak a nagyobb mecseket vennénk ki.
na mind1.majd döntetek és kész :O -
#8031 Manchester United - Chelsea
Tippem: 2-2
U19 Magyarország - U19 Ciprus
Tippem: 2-0
Dundalk - Waterford
U20 Elefántcsontpart - U20 Olaszország
Tippem: 0-1 -
#8030 na emelek ki ,hátha behozom még cseszuskát :ASD:AS:D:SA
Manchester United - Chelsea
Tippem: 1-2
Dundalk - Waterford
Tippem: 1-1
Tippem: 1-3 -
#8029 Manchester United - Chelsea
Tippem: 1-1
Dundalk - Waterford
Tippem: 1-0
Tippem: 0-1 -
#8028 Manchester United - Chelsea
Tippem: 2-1
Dundalk - Waterford
Tippem: 1-2 -
#8027 Rendben, akkor közös döntés alapján NEM lesz pótforduló. Mindenkinek jó szurkolást este! -
Csesza #8026 jah oké, azthittem csak elszámoltad :) -
#8025 Ok, szerintem is!
Legfontosabb a dobogó, ott a 3. hely már megvan, kérdés az első, meg még egy-két helyen van 1-2 pontos különbség. Ez bőven elég. -
#8024 Én úgy látom (ha igazat ír az oldal), akkor holnap lesznek Skót Premier League mecscek...de szerintem sincs rá már semmi szükség, emrt ez a 3 meccs midnent el fog dönteni. -
#8023 Maradjon így, ez elég, ennyi elég, hogy eldöntse amit kell.
Max. még a 2 mai Libertadores kupa meccs...esetleg. -
#8022 Esküszöm kapsz 3 pontot ha eltalálod :D