Balhé a God of War 2 partin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sziasztok én az elején elakadtam kiszedtem a nyilat a csávo szeméböl és lelöttem azt aki logot a tûz fellet és ezek után nem tom merre kell meni :S mert ha vissza mekk ahoz akinek a szeméböl kikaptam a nyilat ott olyan szakadék van amit lehetetlen átugrani :S lécci segitsetek pls !!!!!!!!
Gyerekek!!
Arról még nem hallottatok, hogy a rossz reklám is reklám??????
Épp ez volt a céljuk vele......mitgondoltok, hogy a Sony kispályás cég, vagy mit???? Ne legyetek már ilyen naiívak!!!
Most is épp róluk beszélünk...... 😊))))))
Nagyon ügyes...... NAGGGGGYON ÜGGGGYYESSSSS!!!! 😊
Arról még nem hallottatok, hogy a rossz reklám is reklám??????
Épp ez volt a céljuk vele......mitgondoltok, hogy a Sony kispályás cég, vagy mit???? Ne legyetek már ilyen naiívak!!!
Most is épp róluk beszélünk...... 😊))))))
Nagyon ügyes...... NAGGGGGYON ÜGGGGYYESSSSS!!!! 😊
www.digimomentsvideography.com
"Ekkora képmutást" Akarom mondani: EKKORA KÉPMUTATÁST!!!
Méghogy nem a sört?! Az reklám lenne!!!😄
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
jee ide is beszúrták a képet!😄
A nõ kezébõl gondolom nem a sört akarták kitakarni. <#vigyor2>#vigyor2>
Ez inkább a japán prüdség eredménye, mármint ami a visszahívást illeti.
De irónikus, hogy egy olyan játék miatt tartot bülin, nem nézik el az eféle absztrakt megnyílvánulásokat, amiben százával kell a különbözõ élõlények élet erelyét degradálni a zéróra.
Ekkora képmutást. <#banplz>#banplz>
Ez inkább a japán prüdség eredménye, mármint ami a visszahívást illeti.
De irónikus, hogy egy olyan játék miatt tartot bülin, nem nézik el az eféle absztrakt megnyílvánulásokat, amiben százával kell a különbözõ élõlények élet erelyét degradálni a zéróra.
Ekkora képmutást. <#banplz>#banplz>
nincs olyan ahol nincs kikockázva?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
hehe szerencsétlen sony!😄
Error 404 - Not Found
Gyorsak ezek a sony-ék. 😄
Gyorsak ezek a sony-ék. 😄
http://tibor.szasz.hu - Webfüggőség a köbön http://torrentek.hu - Mindenki meg van hívva