Mythos

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Amig meg nem unja az ember 1 nap alatt...
Én meguntam...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Egész jópofa játék. Jól el lehet vele lenni...

Þór vígi þessi rúnar

ToCsEk

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Scareface
Béta teszt regisztráció: http://www.mythos.com/
1 hónapja várom már 😄

Human Cyclops Gremlin(elf) Satyr(ilyen szarvas ördög féle)

ToCsEk
hány faj lesz a gameban?

Amúgy nem olyan sokára nyílt béta is lesz.

Amúgy tegnap jött ki a nagy patch, sok új dolog van:
-Zone 3
-Új faj
-Crafting
-PVP
-Megújult UI
nem lehet, minden védett még, mint általában a bétákban

ToCsEk
valaki rakhatna fel pár képet a bétáról. meg irhatnátok véleményt hogy milyen a game.

Scareface
Scareface
Atyám.........
Valami hasonlóra várok, már mióta. Meghívóért, késöbb meghívót adok.

Az érdeklõdöknek: CVG Max Schaefer interjú fordítás, írnak pár szót az üzleti modellrõl, de nem írják le pontosan, majd ez is kiderül ...:
Hellgatelondon.hu

Hehe, megtört a jég. ma kaptam inviteot, bent is vagyok 😊 foxxiHUn nével leledzem a mithos világában 😄

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Tök jó hogy én sose kapok 😄

SchG
Ki játszik vele és milyen néven? Engem Kis_Tag néven találtok meg.(vegyetek fel friendlistbe vagy kiabáljatok rám nyugodtan)

idoszakosan osztjak az inviteokat en az osszeset elottem, ha lesz még szolok!
megtettem már egy jó ideje és eddig semmi...

A mythos.com-on írd be az email címed a beta signuphoz, elméletileg küldenek emailt.
Énis beszállnék, ha valakinek lenne feles meghívója, elõreis Köszönöm!

Annyira nem kell örülni valamilyen fizetési modell ebbe is lesz (ez biztos)

http://www.gamestar.de/news/pc/spiele/rollenspiel/online/mythos/1477342/mythos.html

* Till the end of February the new patch appears for the closed beta which integrates the Umbral Peaks, Quests to level 30, two PvP modes (duels and a PvP-reflecting world), the fourth race (Cyclopses), the Crafting system with new talent trees and probably also a Mailing system into the play

* In the connection, thus probably in March, the play becomes in the open beta would cross. Speak: From then everybody can download to themselves the client and play freely

* In the next developing step the Bezahlsystem with which Flagship wants to cover his costs is integrated. Myth remains playable completely free of charge, but against real money players can buy to themselves advantages, possibly special garments or quickened profit of experience

SchG
Na már kaptam szedem is.

SchG
Sziasztok ha valakinek van egy meghívója az küldjön egyet please(címem:[email protected]). Elõre is köszönöm.

Hello all,valaki lenne olyan rendes és küldene nekem egy meghívót??
ha igen akkor:[email protected]
elõre is köszönöm ha küldtök<#worship><#worship><#worship>
Valahogy úgy van, hogy a HG:L hálózati kódját tesztelés miatt egy egyszerû fantasy köntösbe bújtatták majd odacsapták a bétásoknak.
Végül annyira jól sikerült, hogy Flagshipék standalone játékot készítenek belõle (elõbb-utóbb).
Akinek tetszett a D2 hack'n'slash klikkbetyár junikgyûjtögetõs stílus, annak melegen ajánlom, sok ismerõs dologgal fog találkozni (pl. Zivia's Puzzle Box a la Horadric Cube), külön tetszik a skillezhetõség, minden kaszt igen szabadon tervezhetõ és alakítható (pl. varázslónak külön ágat szenteltek a közelharci specializálódásra, de a harcos sem vall szégyent AOE spellek terén ha úgy skillezett).
Érdemes kis gamma lesz, várjuk az új patchet!

ToCsEk
Hali. Nekem is tud adni valaki kódot meg honlapot ahonann letudom töleni is kipróbálni? Mostmár én is kivácnsi vagyok rá..

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Tudtommal ingyenes lesz a full. Szoval nem kell elorendelni.
Nagyon köszi!! Örök hála! 😄
Na, bent vagyok. Hihetetlen, hogy HG:L-t nyomatják ez helyett, sokkal több lehetõséget látok ebben a játékban. Elõ is rendelem majd, amint lehet, elég addiktív😊

Solid Snake
<#integet2><#pias><#worship>
Amit én küldhetek meghívót azt mikor/hogy lehet kapni?
Mert eléggé tetszik a játék, és lenne 1-2 barátom, akiknek szerintem még tetszene.
Küldtem mindkettõtöknek.

Solid Snake
Ha nekem is tudnál küldeni azt nagyon meg köszönném!
Lehet privibe is de itt a e-mail is : [email protected]!
Köszi
<#worship><#law>
Nekem is tudnál küldeni plz? [email protected]
Thx.
Küldtem.

Plz valaki akinek van még meghívója küldjön, mert nagyon kíváncsi lennék.
(Email címem a #42-ben)
Tízerképek zone3-as mobokról:
Zone 3 Teaser #1
Zone 3 Teaser #2
Zone 3 Teaser #3
Zone 3 Teaser #4
Zone 3 Teaser #5
Zone 3 Teaser #6
Zone 3 Teaser #7

(akik nem kísérnék figyelemmel a developer fórumot)

Hát nem szar sztem, fõleg, ha hozzátesszük, hogy folyamatosan bõvül tartalommal (hamarosan Zone 3, Crafting, PVP) bár a website és a manual felett egy cseppet már eljárt az idõ...

ejhaj, én is felkerültem 😄 belenéztem de ma még nem tok belemélyedni. Egyenlõre tupírozott dio, remélem tényleg van is olyan jó...

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.

Kuldom a meghivot, tobbiektol bocsi, de elfogyott, erkezesi sorrend dontott <#nemtudom>
Vki tudna küldeni nekem is egyet? E-mail címem: [email protected] Elõre is thx!
Hello, nekem is tudna küldeni egyet valaki plz?
[email protected]

(Azért ezt adom, meg azért merem kiírni ide nyilvánosan, mert már úgy is megy rá minden féle szar spam, meg lassú is, de megszûnni biztos nem fog)
lehetek pofatlan es kerhetek egy meghivot a haveromnak [email protected] email cimre? koszi

Kene egy mailcim...
koszi megkaptam😊

Én beregeltem a mythos oldalán de eddig mailt nem kaptam tõlük.Vagy csak invite-al lehet bejutni a beta tesztre?Mert ha igen akkor én is megköszönnék egy invite-ot...

http://silkiehun.atw.hu/

Nálam 2 meghivo vár gazdára
elirtam mail cimet😄 [email protected] nem 01 de gázz😄
ha megtenned...