Mythos

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

február 2-tõl open beta itt: http://mythos.t3fun.com

kompatibilis, mert nekem is az van es gond nelkul futott

anti hero

Grodyann
A 64 bites Windows 7-tel kompatibilis a játék?
Egyébként lehet, hogy a videókártya driver-eddel lehet a gond.

Minősítés: Monster Hunter FAN :)

fejnelkuli
Hello! Az mitol van,hogy elinditom es ki irja,hogy nem kompatibilis a windows kepi elemeivel. Win7 64

Grodyann
Szevasztok!
Engem is érdekelne, ha van magyar klán. Még csak most kezdtem el játszani, de nagyon tetszik a dolog, végre nem egy rühes kínai sokat mászkálós szakadt MMO.

Grody néven vagyok a német szerveren.

Minősítés: Monster Hunter FAN :)

FrostBite
Hali!

Én is elkezdtem újra játszani, és mivel azt írtátok, hogy a német szerver jobb mint az angol, ezért én is ott kezdtem karaktert.
Viszonylag sok magyar játszik a német szerveren, vagy a többség az angol szerveren játszik ?
Ingame Blasio néven megtaláltok

hi!

magyar guild engem is érdekelne!
német szerveren tolom meless néven!

Bitu ment privát
shaba23
bohóckodni lehet vele😊
Én még a régi bétát toltam anno, nem tudom mi változott azóta, de ott sem volt teljesen tetszõ class.

nekem cska aza bajom ezzel a jatekkal, hogy kurvara nemtetszik egyik class sem, amugy tolnam egy szatirlanykaval ;D

anti hero

shaba23
mire jó a 2000/2000 stamina?
egyébként angol szerveren vagytok? én németen kezdtem figyelmetlenségbõl <#zavart1> de úgy tûnik, stabilabb mint az eng. Elkezdtem Azon is, de lagoltak a popoló mobok, nem volt questitem a ládában, stbstb.
Kerestem én is chaten, de még nem találtam.

Sziasztok!

Valaki tud magyar guild-rõl? Vagy benne lenne egynek az alapításában?
Elsõ számú cél a magyar játékosok összegyûjtése lenne.
Ingame Bitu néven vagyok megtalálható.

Igen, nem kell érte fizetni.

TBTPumpa
Ez ingyenesen letölthetõ és játszható játék?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Egész jó a játék, most kezdtem 2 napja, még csak lvl 18-nál járok, de eddig tetszik 😊

H3LLBoY
Itt van pár kód, használjátok egészséggel:

CB3F_FR8TuJeEtq
CB3F_BSN6WUAdHU
CB3F_8BMc6Fqxag
CB3F_E4WSnMxg9N
CB3F_f2KGxUbSsv
CB3F_hTtaGkV5Rf
CB3F_AVrHtDWNHc
CB3F_CH8NHpdSK1
CB3F_pkf68WBskK
CB3F_k9pywMgyCP

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

Rowlend
Sikerült, mûködik.Akinek kell kulcs az írjon 😊

GET OVER HERE!

Rowlend
Kaptam egy nagy rakás Reedem Code-ot, ezzel már tudok játszani? 😊

GET OVER HERE!

lolSL

lolSL

lolSL

Overview of the dates:
* Closed Beta Update: 29th of March
* Start of Open Beta: 12th of April
* Early-Access’ Box Version: 26th of April
* Release: 28th of April

lolSL
If you’re hankering after a little virtual butchery, then the 12th of April is the date to remember! This is the start date for the Mythos Open Beta, allowing fearless hack’n’slashers to test the game’s vital signs before its main release. The level cap has been raised from 27 to 50 for the open beta phase meaning that bloodthirsty daredevils will get their first chance to take a look around the third zone, Umbral Peaks.

teddymac
Meddig lesz server off ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Sziasztok lenne pár kérdésem: bétára lehet e még jelentkezni
2. mikor lesz vége a bétának
3. és mennyire élvezhetõ a game,mert én nagyon sok mmoval játszottam és képekbõl ítélve torchlichtosnak tûnik de itt alattam lévõ kép úgy mutat mintha WoW íze is lenne

LOTRO:Marteen ([EN] Snowbourn)

&#8220;It turns out I&#8217;m immortal. And what do you do? You bury me alive you dicks&#8230;&#8221;

FSpofon

Arab money

a játék ujra lesz generálva mythos.com...
Max screenshotokat, és videókat tudsz nézni, mivel a login szerver sem él már 😞

Sziasztok
Kéne egy kis segítség, sajnos lemaradtam a beta ról, viszont kiváncsi lennék a játékra, tudom, hogy nem mennek a szerverek már, de azért belenéznék, bár nem tudom így mennyi látszik a game bõl, credit list bõl.
Ha valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném.
Üdv:szala
Helyesbítek, nem biztos, hogy õk fejlesztik tovább a Mythost.

Nah akkor mindjárt frissen be is írom, megalakult a FSS volt tagjaiból a Runic Games és õk fejlesztik tovább a Mythost.

Az mellett, hogy késtél a hírrel, még tájékozatlan is vagy. A FSS nem szünt meg, bár bizonyára ez lesz a sorsa, de a két játéka nevezetesen a Hellgate:London és a Mythos tovább fog menni. A Mythos jogai a FSS megszûnése esetén a Hanbitsoftot illetik, vagyis nagy valószínûséggel övék is lesz a játék. Annyi igaz, hogy a játék jelenleg be van fagyasztva se nem fejlesztik se nem üzemelnek a szerverek, arra viszont jó esély van, hogy késõbb egy jogutód tovább fogja vinni a játékot.

Scareface
Kicsit megkésve jelentem be: a Flagship Studio megszünt. Vele együtt a játéknak is vége!

Szívesen.
Igen ez ilyen tessék lássék módon mûködik, azok se nagyon kaptak akiknek én küldtem (ez kb olyan mint, mikor anno e-mailcímed megadásával jelentkezhettél bétára, vagy kaptál meghívót vagy nem).

Köszi a gyors választ. Azzal próbálkoztam eddig, de nem sok sikerrel. 😊

login panel alatt van egy beta sign up nevû panel, oda az üres részre beírod a e-mailcímet amit meg szeretnél hívni, majd submit-ot nyomsz.
De nem biztos, hogy fog kapni meghívót ...
Ez csak amolyan tessék lássék, mivel ezen az új oldalon tényleges meghívás menüpont nincsen.

sziasztok

Már nagyon rég regelve vagyok mythosra, most vettem elõ újra, mert elég sokat felõdött. Olvasgattam itt, hogy lehet meghívót küldeni másoknak. Ezt hol találom? Lehet csak én vagyok a vak, vagy nálam nincs ilyen.

Szívesen!
Törlik a karaktereket tudtommal.
Skill leírást én se tudok ...

Btw köszi a meghívót itt is 😊

Nem találtam róla infót, hogy a béta után megmaradnak a karakterek, vagy újat kell indítani?
Ha újat, akkor nem nagyon töröm magam.
Nem tudsz valami normális skill leirást? Nem igazán megyek el a skill tree-n, és így nem adtam még semmire, ami eléggé megnehezíti a játékot.

Hát ezt meg én nem tudtam, de az elején ha nem pipálod ki a pvp módot, nem lehet vele pvp-ni (vagy ebben is tévednék, meglehet ...).

Már rájöttem a dologra.
Van egy portal, amibe belementem, és így lett pvp.
Átmentem rajta megint, és akkor újra normál lett.

Játék elején jelölöd ki hogy pvp karaktered legyen, ha viszont pvp karid van bárhol bármikor megtámadhatnak ha jól olvastam, szóval jelöld ki az új karakter készítését és nézd meg mit ír a pvp opcióra.

Lehet, hogy hülye kérdés, de hogy lehet állítani, hogy PvP legyen a játék, vagy nem?
Tegnap simán lenyomott egy lvl 1000. szintû csóka, csak úgy viccbõl. Ilyenkor ugye jön a már megszokott 5 perces dolog. Egy másik karakteremmel belogoltam, és nála nem jelezte, hogy PvP lenne.
Arra sem jöttem rá, hogy lehet a party taghoz teleportálni.

Btw nincs kedve valakinek kicsit partyzni?

Elvileg hamarosan nyílt béta (de nem tudni mikor, bár ez a hír se mostani)

Jelentkeztem a bétára már vagy 2 hete, és még mindig nem kaptam emailt. Kb mikor jön meg? Egyáltalán megjön? 😛 nagyon bejövõs a videók és képek alapján...
kb úgy fog kinézni, lehet majd venni egy tokent, amivel több mindent lehet majd kezdeni (pl klánt alapítani meg hasonlók) de jobb felszerelést vagy ilyen elõnyhöz nem jut vele, így végülis mégis szerezhet valaki jobb cuccot, csak cserélnie kell olyannal akinek kell token valamiért.
Így végülis elõnyt szerezhet az aki vesz ilyet, õk hozzák majd a bevételt, a többi meg tud cserélgetni ergo kereskedni ilyet ha kell.

Nem lesz fizetõs, csak pénzért vehetsz majd olyan játékbeli pénzt, amit amúgy játékkal ingyen is megszerezhetsz, csak sokat kell hozzá játszani.
En 1 hetet toltam vele, gondoltam inkabb megvarom a full-t, de hat hogy ezis "fizetos" lesz, elment tole a kedvem.
Oldal 1 / 3Következő →