Kutaragi három új PlayStationt tervez
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
radeon 983760 überpro - csörgő ventillátorral, kólával leöntött kisegítő billentyűzet :D én nyertem
A konzolnak igen is van létjogosultsága! A célközönségét a kisgyerekek, a testi hibás tinédzserek és a szellemileg sérült, infantilis felnõttek alkotják. Ez egy igen népes csoport, az sg-n is itt nyüzsögnek, nem kellene lebecsülni õket!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
(Habár: van itt egy érdekes eset😉))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Világ életemben PCs voltam (elötte meg Sinclair spectrum-os 😊). A minap vettem egy PS2-t. És azt vettem pészre, hogy a PC-m és a PS-m nem verekedtek össze!!! Szóval ha hétvégén leülök egy kicsit Guild Warosni PCn és késöbb lefekvés elött nyomok egy kis Resident Evil 4et PSen akkor az van... hogy nincs semmi. Mindegyik jó és szórakoztató.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Amúgy meg ezt a fizikai meghajtó nélküli 5-letet már a PS3-nál is bedobták, de végül is nem csinálták meg. Egy kb PSOne szintû grafikájú rendszernél már most is meglehetne csinálni, de többre nem igen elég a hálózat.
"Korábban olyan információk jelentek meg, hogy a PS3 lesz az utolsó a sorban, amit fõként ez utóbbi változat többszöri csúszásával, a tényleges kudarccal magyaráztak."
Miiivaaaan???
Valamirõl lemaradtam?
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Csak az MS hirnel tobben fakkoltak... 😛
Azt pedig, hogy a kábelhálózatban még van tartalék, azt egy olyan embertõl hallottam, aki ezzel foglalkozik. De ráérünk még errõl beszélni, majd olyan 6-8 év múlva.
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
Te nem olvasod a szaklapokat? Most is lezuhant egy utasszállító! Nagyon veszélyesek tudnak lenni azok a dögök.
<#hehe>#hehe>
2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)
Konzolosok között is vannak akik azért értenek a dolgokhoz, persze itt nem a különbözõ fórumokon habzó szájjal fröcsögõ fanboyokra gondolok, mert õk nem értenek semmihez a számítástechnikával kapcsolatban.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Igen a akik nem néznek utána hogy mûködik a kábelnet, mondják hogy "de ott van 160mbit le, és 120 fel". Csak éppen a kábel üzenetszórásos, -> az azonos fejegységre kötöttek ugyanazt a kapacitást használják, ami docsis 2.0 esetében (ami most engedélyezve van minden kábelszolgáltatónál) az említett 160/120 mbit körül van. Szóval ez a kapacitás a fejegységekre kötött felhasználók között MEGOSZLIK. Tehát ha elkezdenek 16-an 10 mbittel tölteni egy fejegységre kötve, akkor ott bizony nem marad semmi sávszél. Jön valaki megint tölteni, az elõzõ 16 letöltõnek is belassul, úgy hogy mindenkinek egyenlõ sávszél jusson. Ugye 16 embernek megvan a 10 mbit, 17.-nél már csak 9,4 18 nál már csak 8,8, és így tovább.
És egy fejegységre nem 10 meg 20, hanem 40-50 háztartás van rákötve. Ezek kiszolgálása jelenleg azért nem jelent gondot, mert
- nem netezik mindenki egyszerre
- nem töltöget mindenki fullos sávszélt kihasználva
Ha a második feltétel teljesülne mondjuk csak a fejegységekre kötöttek felénél, úgy belassulna az egész hogy ihaj, mint ahogy ez a múltban bizonyos fejlesztések elõtt meg is történt.
ADSL-nél nincs megoszott sávszél, mert mindenkihez külön vonal megy(az optika a dslamig pedig elegendõ sávszélességû mindenre), de ott viszont a dslamtól való távolság számít erõsen.
A lényeg hogy bármilyen konzol, vagy játékok miatt az internetszolgáltatók a kisújjukat sem fogják mozdítani, mert nem éri meg.
Ezeket a rémálmokat el is felejheted, mert az összes konzol együttvéve kb annyi hatással van az internet hálózatára, mint boeing 747-esre a légyfing.
Arra nemgondoltál ,hgy pc-ések jobban simerik hardvert ,meg hálozat fogalmát? A konzolosok meg feltudják emelni a kontrollert és kifujtak 😄
Wii kontroller meg mozditása egy agyilag ki meritõ feladat nekik .
( õs konzolosokra gondolok )
A (globális) hálózati alkalmazások felé tolódást jól példázza már most is pl. a Folding@home, vagy az õsszel startoló PlayStation Home, melyhez késõbb a PSP és mobilok is csatlakozni fognak. A jövõ mindenképpen ebben van, korlátot jelenleg (is) csak a sávszélesség szabhat, de ha beindul az Internet 2 és tovább növelik a sávszélt, akkor semmi akadálya rövid idõ alatt letölteni hatalmas adatmennyiségeket (játékok, HD filmek, HD IPTV).
Szerintem viszont elõbb nem a PS4-nek fogja Ken felügyelni az elõkészítési/tervezési munkálatait, hanem a PSP 2-ét.
Minden évben egy új PS
hátha szebb lesz hdtv-n mint a valóság😄
A türelem rozsdát terem.
A türelem rozsdát terem.